Merhabalar dostlar,
quattro aracım için dün 225/50/17 ebatlarında Petlas Snowmaster 2 Sport lastik siparişi verdim. Açıkçası Gebze' de yaşadığım ve gün içinde ortalama ev iş arası 3 km yolculuk hafta sonları da en fazla istanbul anadolu yakasında gezen birisi olarak yeterli olur diye düşündüm. Lastiklere önem veren birisiyim ancak kış lastiklerine aynı önem vermediğimi seçtiğim markadan anlamışsınız. Fakat Quattro ile beraber bu lastiklerin istanbul şartlarında yeterli olacağını düşünüyorum.
Sizce mantıklı mı ? Fiyatlarda kampanya vardı 2023 yıl üretlimli lastiklere toplam 12.500k para ödedim. ( Fiyatı çok iyi ve yeni model tasarım olduğu için tercih ettim ) Önceki passat aracımda SAVA marka kış lastiği vardı ( önden çeker ) açıkçası o aracımda da fena değildi. ( Gebze hava koşullarından söz ediyorum )
lastik görseli ;
Monitörü Önceden Açmazsam Görüntü Gelmiyor
Dostlar selamlar;
Üst segment bilgisayar sahibiyim. Bilgisayar monitör DVI olarak bağlı. Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım.
Kasa power tuşuna basıp 2-3 saniye içerisinde monitörü açmazsam kasaya görüntü gelmiyor. Reset attınca görüntü geliyor. Kasayı kendim topladım açıkçası yaş 33 olunca ve 10 yıldır kasa toplamayınca hatalı bağlantı yapmış olabileceğimi düşünüyorum. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat bir tek söylediğim gibi durum var.
Kasa power'a bastığımda 3 saniye içerisinde monitörü açmazsam monitörde DVI sinyal yok diyor. Nasıl çözeceğiz bu durumu merak ettim
Merhabalar ,
Ölçü Aleti Talepleriniz için Dünyanın en çok bilinen ve tercih edilen Uni-t marka ölçü aletlerini internet sitemizden satın alabilirsiniz. Resmi garantili olarak aynı gün kargo imkanlarımızdan yararlanabilirsiniz. Havya ve ürün gruplarında Yihua marka ürün seçeneklerimizden de faydalanabilirsiniz.
Resmi Garanti , En uygun fiyat ve Aynı Gün Kargo İmkanı İçin İletişime Geçebilirsiniz.
* Site Adı: En Ucuz İtem
* Site Adresi:
* Açıklama: Hesap Alım ve Satım Sitesi
* Açıldığı Tarih: 20.04.2023
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Oyun hesap satış sektöründe ilk 3 içerisinde yer alması.
Merhabalar,
Sitemizi henüz yeni aktif ettik. Sizden ricamız sitemize üye olarak aktif kullanıma başlamanız . Eksik / hata ve önerileriniz için tarafımla iletişime geçebilirsiniz.
Sitemize üye olup konu altına yorum olarak mail adresinizi ya da kullanıcı adınızı yazabilirsiniz. Bu sayede 300 TL reklam bakiyesi sitemizden hediye edilecektir. Bu sadece ilanlarınız daha fazla görünür olacaktır.
Aktif ilanlar açıldıktan kısa bir süre büyük Google Ads / Sosyal medya ve Sponsorluk reklam çalışmaları başlatılacaktır.
Arkadaşlar 75. dünya açılıyor . Daha önce klanlar oynamayı bilen varsa clan kurarak başlayalım mı ?
0850 303 79 53 whatsapp dan yazarsanız klan kurulumu için grup oluşturalım
dip not : Gelecek arkadaşlar aşağıda ki link ile üye olabilir . ( Bu sayede köylerimiz yakın olarak düşecektir )
Ek olarak premium alarak başlamamız lazım . Aşağıda göreceğiniz üzere toplu alırsak çok ucuza gelir. 8500 Puan alalım 5 kişi olarak böldüğümüzde kişi başı 110 TL yapıyor. 110 TL ücret ile ( 1700 PUAN ) alıyoruz.
Dip not : Etiketlenmek istemeyen varsa belirtebilir.
Merhabalar,
Evimde Türknet fiber alt yapıya sahip 100-150 mbip bağlantı hızlı internet mevcut. Arkadaşlar evim 130 mt2 alanı var . TP-Link Deco E4 AC1200 Tüm Evi Kapsayan Mesh 2'li WiFi Sistemi satın aldım yani sizden tavsiye isteyeceğim modem de wifi çekim kalitesi önemli değil bu cihazlar üzerinden kullanacağım.
Stabil bir internet için bana önereceğiniz fiber modem nedir acaba ? -
Söylediğim gibi modem de çekim kalitesi önemli değil stabil yüksek hızlarda bağlantı sunmasını istiyorum.
Oyunumuz google play ' de yayına alındı. Android telefon kullanıcılarından indirerek 5 yıldız verip yorum yaparlarsa çok memnun kalırım .
( çocuklara özel yapılan oyundur , ilerleyen zamanlarda daha üst seviye oyunlarda yapacağız inşallah )
sorun giderildi.
sorun giderildi.
Kocaeli Gebze'de yaşıyorum. Bu bölgelerde ya da İstanbul Anadolu yakası , Kocaeli 'de sağlam yerler mevcut mu ?
Çelik rötüş yapan yer ?
Honda CBR650f İstanbul Gece Gazlaması
Honda CBR650F ile gece yolculuğumuzda hafif gazlarken…. Geç saatler ve siyah vizör sebebiyle düşen görüş açısı ve temkinli sürüş… Gece gezmesi seven izleyiciler için iyi seyirler dileriz ..
Meslek: eTicaret Yöneticisi
www.tatoglubilisim.com |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 116
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.306 (Bu ay: 536)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası