Dostlar selamlar; Üst segment bilgisayar sahibiyim. Bilgisayar monitör DVI olarak bağlı. Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım. Kasa power tuşuna basıp 2-3 saniye içerisinde monitörü açmazsam kasaya görüntü gelmiyor. Reset attınca görüntü geliyor. Kasayı kendim topladım açıkçası yaş 33 olunca ve 10 yıldır kasa toplamayınca hatalı bağlantı yapmış olabileceğimi düşünüyorum. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat bir tek söylediğim gibi durum var. Kasa power'a bastığımda 3 saniye içerisinde monitörü açmazsam monitörde DVI sinyal yok diyor. Nasıl çözeceğiz bu durumu merak ettim |
Monitörü Önceden Açmazsam Görüntü Gelmiyor
-
-
Monitörün güç katında kapasitörde sorun var gibi duruyor. Söküp bakmak gerek.
-
Monitörden olduğunu düşünmüyorum , monitör açılıyor bilgisayar çıkış vermiyor sanırım . S
kasayı açar açmaz 3 saniye içerisinde monitörü açarsam çalışıyor .. Önce monitörü açarsam gene çalışıyor. Ancak kasayı açıp 5 saniye bekledikten sonra monitöre basarsam ekran gelmiyor. Pek monitör kaynaklı sanmıyorum
-
Monitör algılanmadığı için bilgisayar VGA hatası veriyor. Monitör ile kasanın aynı anda gücünün olması lazım.
-
Biraz geç bir yanıt olacak ama bende aynı sorunu yaşıyorum biraz daha açar mısınız
-
monitörün gücünü kasadan al diyor yani power supply üzerinden monitöre güç bağlantısını öneriyor. bu arada ekran kartı üzerinden veya anakart üzerinden monitör bağlantısında, bios üzerinden seçim yapmak lazım. otomatik de bırakmak yerine hangisi tercih ediliyor ise onu seçecek olmak bence tercih sebebi.
-
Önce monitörü aç sonra kasanın tuşuna bas.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X