Şimdi Ara

Kaza yaptım karşı tarafın hasarını sigortamdan ödemek istiyorum ancak bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: avukatfatihozdemir Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu cumartesi günü önümde duran araca arkadan çarptım .. arkadaş abi fren yaptı ve bende o anda yola bakmıyordum ( benim hatam ) araç da arka tamponda çatlak oldu .. kendi aracımı dışardan yaptırdım ancak karşı tarafının arabasını sigortamdan yaptırayım diyorum . Aklımda ki soru şu;

karşı tarafın tamponunu sigortamdan yaptırırsam bu hasar benim araca yansıyor mu ? Yani mantıken çıkmaması lazım ama bir sorayım dedim . Arkadan vurduğum araç görseli aşağıdadır ..

kendisine tamir edip boyatayım dedim yok istemedi . Daha önce aracın tamponunun sağ tarafını kendisi vurup kırmış . O olmasına rağmen yok abi boya istemiyorum diyor ( plastik siyah parça da ) neyse hatalı olduğum için uzatmadım nasıl istersen diye söyledim .

https://hizliresim.com/gdvtrcc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafik Sigortanız öder o hasarı, sizin araca hasar olarak yansımaz ama hasarsızlık indiriminiz gider.

• Karşı tarafın aracındaki hasarı trafik sigortanızdan karşılatmanız durumunda, bu hasar sizin aracınıza doğrudan yansımaz; yani trafik sigortası yalnızca karşı tarafın zararını karşılar ve sizin aracınızda bir değer kaybı veya mali yük oluşturmaz. Ancak, bu durum sigorta şirketinizin hasar geçmişinizde kaydedileceği için bir sonraki yıl poliçe yenileme döneminde prim artışına neden olur Prim artış oranı hasarın tutarına ve sigorta şirketinin hasar basamak sistemine göre değişiklik gösterebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.