Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (586. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.743
Cevap
140
Favori
956.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece B9 değil aynı zamanda G20 ve w206 uzmanı olarak her detaya hakimim.

S60 dahil B9’dan daha iyi

B9 dediğimiz kasa 2015 yılı yani 10 senelik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hangi araci kac km kullandiniz diye bile sormuyorum, kullanmadiginiza eminim. Acaba showroomda hangi aracin icine kac dakika oturdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnhardt -- 20 Kasım 2024; 22:39:26 >
  • Earnhardt E kullanıcısına yanıt
    Lise talebesi olduğumu söyleyenler de var özellikle arabasını eleştirdiklerim

Dogru soylemisler. Yaptiginiz elestiri degil, yalan yanlis bilgi verip ilgi cekmek, tam da bazi lise talebeleri gibi.

• İyi akşamlar diliyorum yeni gelecek a5 hakkında bilgisi olan fiyat tahmini olan varsa yardımcı olursa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, 1.4 tfsi için baktığımda 3 paket gördüm sarı sitede design, dynamic, sport. sanırım dynamic en boş paket. peki design ve sport arasındaki fark nedir arkadaşlar, hangisi tercih edilmeli?

• emr0n kullanıcısına yanıt

hatırladığım kadarıyla sürücü koltuğunda elektronik kontrol oluyor ve direksiyon değişiyordu

farklı 17 jant, kablosuz şarj, elektrikli ve hafızalı ön koltuk (lar-emin değilim). bir de birkaç trim farkı diye hatırlıyorum sport ile design arası farklar. detayları konunun önceki sayfalarında mevcut, bakarsınız. tüm 2016 modellerde cruise, led far-stop ve navi opsiyondu, navi hariç 2017lerde std oldu diye hatırlıyorum.

Herkes kendi kullandığını tavsiye eder malum :) Bende öyle yapacağım..spor paket sw tavsiye ederim. Fazladan arka camlarda perde, arka koltukta kol dayama ve biraz daha büyük bir bagaj sahibi olursunuz :)

Spotta elektrikli hafızalı spor koltuk var , jantlar ikisinde de 17inç ama modeli farklı , dış krom süslemelerde ufak tefek fark var , direksiyon 3 kollu spor

1.4 motor A4 ALINMAZ

• Dostlar 45 Tfsi aracım da disk balta değişmeyi düşünüyorum . Sizce Audi e getirip orijinal takım mı taktırayım yoksa dışarda Brembo marka disk ve balata takımı mı taktırayım ?

• tatoglubilisim kullanıcısına yanıt

Servis büyük ihtimalle ATE takar, ben her iki aracımda da ATE kullandım, toz konusunda da oldukça iyi. Gönül isterdi ki seramik ate olsun ama 40tdi için bulunmuyor. Brembo da kötü değildir tabi ama fiyat konusunda çok farketmiyorsa ATE alıp dışarda taktırın derim.

• Herkese merhaba, yaklaşık 1-1,5 aydır a4 bakıyorum ve insan baktıkça daha da derine batıyor sanki. 1400 gibi bütçem var 2016-2017 modeller için güzel araçlar yakalayabilirim diye umuyorum. 150k km üstü beni açıkçası korkutuyor hem fazla kullanılmış araç psikolojisi hem de ağır bir masraf açar mı korkusundan dolayı. Dynamic paketin tasarımındaki birkaç eksiklik/farklılık gözüme çok batıyor design paket için okeyim galiba. Matrix far konusunda forumda bazı yorumlar var ama ben yine değinmeden geçemeyeceğim. Çok hoş bir özellik bence ve malum sitede herkes boş keseden sallıyor matrix far diye ancak internetten anladığım kadarıyla hiçbiri Matrix far değil. Ben mi anlamıyorum galerici/satıcılar mı bilmiyor çözemedim. Bazı araçların fotoğraflarında kenardan uzunca uzanan LED farlar var bazılarında ise farın o ince kısmında birkaç ampul gibi gözüken aydınlatma var bunlar da mı LED oluyor diğer kenardan uzanan aydınlatma gündüz aydınlatması mı?Değişenli araç almayı hiç istemiyorum ama yine de boyalı olması bile satış esnasında ne kadar problem çıkarır bilmiyorum. Ayrıca Volkswagenin meşhur DSG mevzusu a4lere ne kadar yansımış durumda? Sitedeki bir araç için bir miktar şıngırdama oluyor zaten bu araçları bilen bilir şanzımanlar hep böyle diye bir açıklama vardı. Kafama takılan bu durumlar hakkında konuşabileceğim birisi çıkarsa benim için çok güzel olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• enes1.4tfsi E kullanıcısına yanıt
    2017 değil 2018 model B9 bile SANAYİDEN ÇIKMAZ

Üretimi BİTTİ

Vatandaş illallah etti

g20 ve w206 satışları arttı

Kral önceki girdilerde yaptığın konuşmaları da görmüştüm troll vibeı veriyorsun açıkçası. Madem sanayiden çıkmıyor hiçbiri kronikleri vardır illaki söylüyorsan bir şey onları da söyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3 tane far var, xenon, led, matrix led. gunduz fari hepsinde led. ince kisminda 3 tane mercek olanlar matrix. ilanlara gore hepsi matrix.

degisen olmus boya olmus onemli degil, onemli olan nasil oldugu ve nasil yapildigi. benim camurluk lastik kaplamasina carpmadan dolayi degisendi, vidali parca sokulmus takilmis. tamir edilmesinden iyidir. yani kaza buyuk degilse, tamiri yapan iyiyse sorun degil.

vwnin meshur dsg sorunu mu kaldi? zaten sanziman farkli. islak kavrama var dolayisiyla daha dayanikli. ben iki tane kullandim ikisinde de singirdama filan duymadim.

sanzimanla ilgili pek konusulmayan konu karterdeki yag kacagi. sanzimanin karter contasinda kacak oluyor, bir yerden sonra guncel parcalarda yok sanirim ama yaptirmayan da cok. mesela otopark.com sinanin aldigi arabada yapilmamis bu sorun, genel olarak bakimli olmasina ragmen. ben 2015inkini yaptirmistim, 2016ninkinde yoktu ama onun altina girmedim pek. hafif bir kacak oldugundan bir sorun cikarmiyor heralde.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    YouTuber yorumuyla araba maraba alınmaz

Parayı veren düdüğü çalar

Adamlar metin dışına çıkamıyor ne verildiyse onu okuyor kendince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 4 Aralık 2024; 9:19:6 >
    turbo enjektör sorunları motor şanzıman yağ kaçakları

seni kale almiyorum da okudugunu anla oyle gel. o zaman belki denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 4 Aralık 2024; 10:36:30 >
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.