< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (587. sayfa)
-
-
yag degisimi geldiginde (60000) yaptirirdim ben olsam.
edit:mart 2020 de 2065tl tutmus. 715tlsi sadece yag.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 4 Aralık 2024; 11:28:22 > -
Farlar Ozzy nin bahsettiği gibi, ilk xenon lar sonra ledler geldi, matrix neredeyse yok gibi var diyene inanmayın yok gibi kabul edin. Gündüz farı düz görünenler iyi, nokta nokta görünenler ilk modeller.
Boya değişen meselesi, ben Gaziantep deyim burda aşırı dikkat edilen bir durum, diğer şehirler bu kadar değildir, yani biraz yerine göre değişir. Yoksa şase de birşey yoksa boya, değişen çok önemli değil, bence.
Kronik arıza her araçta olabilir sonuçta mekanik-elektronik aksam, ben 5 yıl 2017 design kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2 yıl önce de 2020 advanced aldım halen kullanıyorum bir sorun yok. DSG zamanında çok sorun çıkardı canı yanan yandı, kuru kavramalarda problem yanlış yağ seçimi problemiydi, balata tozu ile karışınca mekatronik ünitesinde kısa devrelere sebep oluyordu ama olan oldu, kaldı ki S tronik ıslak kavrama, hem balata tozu daha az hem de yağ seçimi düzeltildi.
Mekatronik risk evet, onu da aracı alırken test eder görürsünüz, düşük hızlarda 2-3 geçişleri çok sıkıntılı mı ? vites geçişlerinde hesitation dediğimiz karasızlık var mı ? Bunlara bakarsınız hoşunuza gitmezse almazsınız.
Ha şıngırdama boştayken gelen ses ise ben de vardı, DMF den geliyor hiçbir kötü etkisi yok sadece araba boştayken fokur fokur ses geliyor, D ye alınca kesiliyor başka birşey yok.
-
led 2015te de vardi ama opsiyondu. 2017 olmasi lazim bir yerden sonra standart oldu.
-
Merhabalar yağ konusunda dizel ve benzinli olarak ayrım yaparsak hangi markayı tercih ediyorsunuz.Dizel kullanıcısı olarak eneos ve liguil moly arasında kaldım. Araç 60 bin de bir de yağ değişim öncesi liquil in motor temizleyicisi var kullanan oldu mu. İyi günler
-
ikisi de ayni yagi kullaniyor.
teknik sartlari saglayan bilindik marka olduktan sonra herhangi bir sorun yasanacagini dusunmuyorum ben.
liqui moly kullandim ben.
-
Liqui moly kullanıyorum. Araç 45 tfsi. Motul ile LM arasında kalmıştım. Alman diye tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Liqui Moly 5-30 en iyi tercih olacaktır.
Motor temizleyicisini 2 bakımda bir yaptırmak iyi olur.
Şanzıman yağı değiştirdiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 6 Aralık 2024; 10:32:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60000 bakımı, v kayışı, yakıt filtresi artı şanzıman yağı değişimi indirimli 29000 küsur tl tutuyor serviste, bilginize.
Yakıt filtresi değişiyor mu?
Dizel filtresi, evet, hatta her 30000 de 1 değişiyor galiba
-
Aracımı aldığımda 53k km de bakımı yapılıp almıştım. Ancak şanzuman yağını değiştirme di muhtemelen onu da değiştirmem gerekiyor.
-
Doğuş da mı bu kadar tutuyor. İndirim % kaç yapıyorlar. Bende bir fiyata alayım hafta sonu.
-
Benimaudim den randevu alınca %15 gibi birşey tabi 3 yaş üstü de var. Belki toplam %15 tir, faturaya göre öyle görünüyor.
-
Zubizu indirimi de oluyor sanırım.
Ben de şanzıman yağı değiştireceğim ama Doğuş değil de Arca Audi Yetkili Servisi mi olsa diye düşünüyorum.
Merhabalar sizlere küçük bir sorum olalacak yardımcı olursanız çok sevinirim. 2020 45TFSI A4 sahibiyim. Vites geçişlerinde bir sorunum yok ancak dar bir yere dönerken araç 2. Vitese düşüyor hız 7-8 gibi oluyor devir 1 altında debriaja basmış oluyor araç. Daha sonra gaza dokunduğumda tak diye bir ses geliyor ve hafif sirkeleniyor araç hatta eski arazi araçlarında olan şaft boşluğu sarsıntısı gibi. Normal bir durum mudur? Şimdiden teşekkürler ederim.
Taba renkli aracımın deri koltuklarına bakım için hangi kremi ya da onarıcı ürünü kullanabilirim ? Amacım parlatmak ya da temizlemesi değil. Derinin daha sağlıklı kalması için bakım uygulayabilmek. Zarar vermeden onarıcı hangi ürün olabilir acaba ?
-
60.000 KM bakımı yaptıracağım, şanzıman yağı değişimi vs. 25 bin tl fiyat çıkardı Doğuş Oto Maslak. Daha önce özel servise de gittiği için yetkili servise götürmek zorunda değilim, güvenilir bir usta varsa oraya gitmek daha mantıklı geliyor. İstanbul'da önerebileceğiniz bir özel servis var mı? Avrupa yakasında olursa çok iyi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X