merhaba hocam, aracınızda hayalet ekran varsa sisteminiz destekler ama hayalet ekran yoksa maalesef sistem desteklemez. desteklemeyen sistemlerde çin malı ürünlerle çözülebilir başka hiçbir çözümü yoktur. Takip etmek isteyen için sayfam |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (582. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim, 96.000 km de aldım.1.500.000 e. 40 bin hasar kaydı var yeni tarihli, spor paket, led far ve dijital ekran var..
-
Merhaba, aracta hayalet ekran mevcut .Kol dayamada sanırım 2 adet usb girisi olması gerekirken bende bir adet mevcut.Sanırım bu bir kriter işlem kolaylığı acısından..
Çin işi düşünmüyorum, yazılım yada daha orjinal bir yöntem olursa yaptırmayı düşünüyorum
-
Tavsiye için çok tesekkür ederim..Konusacagım firma ile..
-
Taktırdıgınız cihazın resmi modeli vs var mı acaba, nasıl bir sey idi..?
-
tekrar hayırlı olsun. 2 ay önce ben de aracımı sattım ankaradan birilerine. anneme alıyorum dedi ertesi günü ilanda gördüm aracı :) benim araç beyaz 107 binde dinamik model ve hatasızdı, ama maalesef 1250ye satabilmiştim... acaba benim aracı mı aldınız diye merak etmiştim...
-
Arabayi sattigim icin yok resmi ama sigara paketi gibi biseydi torpido gozunde gizlemisti firma -
Böyle oyunlara dalaverelere ne gerek varsa :) bende audi den önceki aracı 890'a sattım, arkadas eşime alıyorum demişti, şimdi 975 den ilanda..:))
Sanki al sat yapacagım dese vermeyeceğiz...Genetik bozuldu..Yazık
-
1 usb girişi olanlar --> Charge Only (CarPlay uyumsuz)
2 usb girişi olanlar --> Data aktarımı yapabiliyor (CarPlay uyumlu)
bu nedenle öncelikle USB portunuzun ve usb porta bağlı olan kablo tesisatının değişmesi gerekmektedir. Sonrasında aktivasyon en basiti. USB port değişimi için kesinlikle işini iyi bilen bir kişiye gitmeniz gerekmektedir çünkü; kolçak, vitesin olduğu bölüm komple ve de torpido sökülüyor tamamen. Bu nedenle işini bilen birisine gitmenizi öneriririm. (Ben mesela tesisat işiyle ilgilenmiyorum)
-
Beyler Audi A4 2022 SLİNE aracım için kablosuz carplay istiyorum. Kablolu olarak kolçaktan Carplay ve Android oto var ancak kablosuz bunu nasıl yapabiliriz ? Bu arada ekranda vidoe oynatabiliyor muyuz ?
-
Merhaba arkadaşlar,
2021 8Y kasa 35 tfsi a3 ten bugün itibariyle 2024 45tfsi a4e geçmiş bulunuyorum. Yarın teslim alacağım kısmetse. Dikkat etmem gereken var mıdır? Varsa önerilerinizi alırım.
-
2022 Sline kasasına sahibim, siz hangi paket aldınız acaba Çok mutlu olacağınızdan emin olabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatoglubilisim -- 18 Ekim 2024; 17:46:49 > -
Hayırlı olsun. Arkadaşıma birkaç ay önce aldık. İlginçtir kapağı krom görünümlü küllük yoktu. Danışmanın dediğine göre bu şekilde gelmiş araçlar. Ona bir bakın.
Bir de plakalıĝı bayi isimli değil de Audi Sport yazılı şekilde istedik. Detay olsa da daha şık.
Bunlar dışında genel kozmetik incelemesi yaparsınız.
Alabiliyorsanız kışlık paspas.
Ekrandan motor yağ seviyesi kontrolü
Biraz fazla oldu ama biz teslim alırken hepsine bakmıştım:)
-
-
Teşekkür ederim hocam sağolun. Sline paket aldım. A3te whatsapp grubumuz vardı. A4 için de grup var mı?
-
Teşekkür ederim. Sağolun.
Evet küllük yok ben de aynı cevabı aldım.
Hediye olarak kit verebiliyoruz dediler. Ekran silme bezi, losyonu, anahtarlık, ruhsat kabı ve şık bir araç kokusu var içinde. Halı paspas çok kullanışlı durmuyor, bakacağım. Plakalık da ellerinde düz doğuş oto yazılı varmış şuan.
Dediğiniz tüm detaylara baktım. Problem yoktu ama bayiden çıktıktan sonra sürücü kapısı bir tık ayarsız geldi sanki zor kapanıyor gibi. Aracı bayiden direkt ppf kaplamaya bıraktım, geldiğinde tekrar bakacağım olmazsa ayar için bir uğrarım.
-
Zift gibi duruyor, bunu çıkartacak benzin, alkol, tiner gibi maddeler var ama hepsinin boyaya zarar verme ihtimali var. Yıkamacılar kolayca çıkartır.
-
Rica ederim. Arkadaşa aldığımız A4 te S Line + Siyah dış paket + Bang olufsen + full ambiyans aydınlatma. Bizim aracın da sürücü apısını bir tık sert kapatmak gerekiyordu. Show roomda giren çıkan çok olduğundan olabilir.
-
Hayırlı olsun.Gümüş küllük makyajlı kasada yok, Ben de eski arabamınkini kullanıyorum.
Biraz geç kaldım ama bakım hediye almayı zorlayabilirsiniz.
-
Ppf i doğuşa mı yaptırıyorsunuz,Ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Piyasa çok değişken marka, mikron, işçilik derken bu kez yaptırma da kararsız kaldım .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X