Evet dostlar 4 yıldır bende olan 2016 model Audi A4 B9 kasa Desingline aracımı 10 gün önce sattım. Çok sevdiğim aracımı satarak suv almayı düşündüm. ( Çocuklarım biraz rahat etsin geniş geniş takılsın diye ) Chery Tiggo 8 Pro Max ( 2 ay olmuş çıkalı ) Araç içerden dışardan çok şık görünüyor ancak test sürüşüne çıkınca yüzüm asıldı. Araç dan hiç memnun kalmadım.. Yol hissiyatı , viraj hissiyatı vs gerçekten de 30 dakikalık test sürüşünde araç dan vaz geçtim. Bir ton özellik var araç da ancak emin olun şehir içinde kullanmanız imkansız sürekli zart zurt , dart durt uyarı sesleri sebebiyle tüm özellikleri kapatmak zorunda kalıyorsunuz ( bende migren olduğu için böyle ince sesler beni rahatsız ediyor ve oto boka her şeye ötmesinden nefret ediyorum ) 2 milyon' a çok çok güzel araç C segment araç kullananlar beğenebilir ancak bana gelmedi.. Neyse sonra biraz daha kaliteli premium segmenti olan JAECOO markasını test edeyim dedim. Evet aracın iç ve dış malzeme kalitesi gerçekten de daha güzel. Sağlam ve kaliteli bir araç izlenimi var. ( iç genişlik olarak C segment olarak düşünün ) tiggo 8 çok çok geniş bir araçmış bu yüzden Jaecco biraz üzebilir .. Fakat malzeme kalitesi gerçekten de iyi izlenimi veriyordu. Hadi bunu teste çıkalım dedim ancak ne göreyim , tüm hissiyatlar aynı. Aracın yürür aksamı cherry tiggo 8 pro max ile 1/1 aynı . Bu yüzden o araç da olmadı. Mert ( 4 yaşında ve Mete Han ( 2.5 yaşında ) Oğullarımdan biraz daha fedakarlık rica ettim ve bildiğimden şaşmadım.. ( Geniş araç çocuklarım için mantıklı olabilir ancak babaları ağlayarak arabaya binsin istemiyorlarsa bu fedakarlığı yapmalıydılar ) Bende parayı arttırarak , yetmediğinde kredi ile takviye yaparak 2.5m fiyata 2022 model Audi a4 Quattro SLİNE 45 TFSİ ( 265 bg ) 65 binde aracı satın aldım. Gerçekten de aşık olmamak mümkün değil. Başta söylediğim gibi 2016 a4 Desingline b9 kasa aracımdan bu modele geçince bile sanki bambaşka arabaymış izlenimi verdi.. Yüzümde gülücükle biniyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatoglubilisim -- 8 Ekim 2024; 15:18:54 > |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (581. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Karcher K5 Akıllı Başlıklı Güncel sürümü kullanıyorum. Bundan önce k3 sahibiydim ve k3 ' e göre basıncı çok güzel. Bunun dışında sadece hortumu katlanabilir olsa çok pratik olurdu. Basınç hortumu katlanmadığı için ( manuel ) işlem sonrasında toplaması vs uğraştırıyorum. Bunun dışında şahane ötesi bir cihaz diyebilirim.
Nilfiskn Excellent modelini hiç kullanmadın , kullananı da görmedim. Bu yüzden +/- diyemem . Sadece kullandığım cihazı yorumladım
Dip Not : Karcher alacaksan kesinlikle akıllı köpük aparatını almalısın. Aşırı iyi işe yarıyor. Cihazın kendi köpük haznesi de var ancak inanılmaz performans farkı var. Arabayı komple köpükle kaplayabiliyorsunuz bu başlık sayesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatoglubilisim -- 8 Ekim 2024; 17:39:27 >
-
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. JAECOO için bilgim yok ama Chery konusunda oldukça konfrosuz olduğunu çevremden duyuyorum. Maalesef Çin algısı da insanı rahatsız ediyor.
Audi her zaman başkadır :)
Bu arada aracı uygun almışsınız sanırım 2.el piyasası da düşüyor gerçi.
Yakın zamanda 2018 spor A4 B9 1900' e alınmıştı. (55 bin km)
Siz aracınızı ne değerinde satabildiniz mi acaba?
-
Hayırlı olsun. Çok güzel bir tercih.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler sizin özelinizde herkese soruyorum. 3 gün önce 2016 1.4 tfsi Sport model araç aldım. Araç 57.500km’deydi bir akrabamın aracıydı. Araç gerçekten harika bir araç. Bu araç gerçekten çok başka hissettiriyor. Yalnız araç uzun süre garajda yatmış bir araç bu yüzden bir süre sonra bakım yaptıracağım. Hangi yağ ve filtreleri kullanmam gerektiğini biliyorum. Ancak iki husus hakkında fikir edinmem lazım. Balata hangi marka olmalı, birde bujiler hangi marka olmalı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.
Öncelikle kaça aldınız aracı? :)
Yağ: Liqui Moly 5w30 Top Tec 4200
Filtreler: Mann ya da Mahle
Bujiler: NGK
Balatalar: Orijinal kullanmalı ya da ATE marka
-
Sağolun hocam. Öncelikle fiyat yanıltıcı olabilir çünkü akraba işi ve aracın sağdan kazası var dolayısıyla 2 kapı değişen sağ ön ve arka çamurlularda boya var. Bunun haricinde sağ perde hava yastığı ile ön misafir hava yastığı açmış. Tabi bunları audi servisinde orijinal ve ünite olarak değiştirdiler. Aracı ben biliyorum. Kullanmak için aldım. Ancak araç çok az kullanıldı zaten km 57bin idi. Uzun süreler garajda bekledi bu araç. Fiyat olarak bize 1450’ye geldi. Önerilerinizi dikkatle dinleyeceğim. Buji ve balata konusunda.
benzinli ise 1900 cok fazla.
-
Merhabalar ben de benzer süreçlerden farklı suv araçlar ile geçtim.Nissan Qashqai e pover baktım.İç malzeme tam bir felaket koltuklar kumas ama bildiğiniz polyestere test sürüşünde terledim. Bir üst paket ile arasında 2024 Nisan ayında 400 bin tl fark vardı.Hyundai Tuscon iyiydi ama malzeme kalitesi ve kullanıma bağlı yıpranma durumunu arkadaş da görünce vaz geçtim. Audi ile A4 Quattro ile çok doğru karar verdiğimi anladım.
-
Aslında bu işin mucidi Alman Alfred karcher ,nilfisk de basıncı fazla ve norveç malı ve daha önce başka cihazlarını kullandığımdan kalite anlamından oldukça iyi nilfisk in 160 br lı ile k5 pazar da rakipler gibi nilfisk biraz daha yakınım sanırım.
-
1.4 ise katılıyorum. 2.0 4x4 benzinli ise 2018 düşük km için normal piyasası. Kasko değeri listesi ile de orantılı.
Kaako değerini takan mı var, sarı sitedeki ilanlara bir bakın :)
Baktım. 2018 2.0 tfsi quattro bir ilan var. 180 bin kmde 2 milyon.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 11 Ekim 2024; 8:52:51 > -
??
2015 model b9 kasa , hayalet ekran ımm plus ve kolçaktan car play yapılmıştı.
kaput lokal boya , sağ çamurluk değişendi. 112 bin km de sattım . 1.400 ' e verdim hocam.
-
Bende yaklasık 2 ay önce 2016 model 1,4 tfsi avant aldım.İyi ki almışım diyorum kullandıkça.
Car play eksiğim var yaptırmak istiyorum, daha önceden bu konuda tecrübesi olan var mı?
-
Kesin ama pahalı çözüm için mib high taktırmak lazım, forumda yalmac var onunla iletişime geçebilirsiniz.
Veya Çin malı interfaceler var kontrol ünitesi ile ekran arasına yerleştirilen, daha ucuz ama orjinal olmadığından herşey olabilir. Ben uzun yıllar kullandım 2017 aracımda, sattığım kişide sıkıntısız çalışıyor demişti. Ama dediğim gibi orjinal değil araya takılıp ekranın kontrolünü alarak çalışıyor.
-
hayırlı olsun... kaç km de ve kaça aldınız aracınızı eğer mahsuru yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 17 Ekim 2024; 6:41:42 > -
Araciniz hayirli ugurlu olsun.. istanbulda ikamet ediyorsaniz tekstilkentte mixtech diye bir firma var hem kaliteli makzemeler hemde iyi iscilikleri var.. daha evvelden b9 uma yaptirmistim bi alet takiyolar sokme takma yok orjinalligi bozma yoktu.. sonrasinda en az 10 arkadasima uyguluma yaptilar herkes memnun kaldi.. eger googla yazarsaniz cikiyor.. tavsiye ederim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X