Goodyear hakkında ben de ıslak zeminde çok iyi olmadığını duymuştum. Araştırmalarıma göre continental premium contact 7 ile michelin pilot sport 5 arasında tercih yapmayı düşünüyorum. Ben de Michelin ps5 e daha yakınım şuan için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (580. sayfa)
-
-
ben normalde continental kullanirdim ancak amerikada kisitli.
PS4 aldim (PS5 yok) islakta zorlamadim ancak mustang bile cok iyi tutunuyor.
-
Continental yazlık, kışlık kullandım. Kış için daha önce Continental TS860, yeni aracimda da TS870 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kısaca kışlıkta Continental'den kolay kolay vazgeçmem. Yazlıkta ise bence kış lastiği kadar iyi düşünceler bırakmadı. Michelin hiç kullanmadım. Pilot serisinde lastikler iyice ısınmadan performansını veremediğini duydum. Buna dikkat edildiğinde dinamik bir sürüş için pilot sport 5 sanırım en doğru tercih olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadasim continin kisligindan memnundu, o zaman ki seri neydi bilmiyorum.
kendi arabamda kullandigim ilk kislik lastik ug8di. sonrakini ts860 almistim. kotu degildi ama ug8den kotu idi. ug8 yeniyken yazlik lastik gibi kullaniyordum. temde asfalt gorunmeyecek kadar varken ben yine 130 sabitle giderken banamisin dememisti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 19 Eylül 2024; 2:13:40 > -
Merhabalar bu konu da nokıan test sürüşleri ile contı ts860 arasında çok fark var mı. Marka olarak ikisi arasında kaldım.
Ayrıca Aracın kumanda pili için öneriniz var mı. Pili değiştirdikden sonra herhangi bir yazılım veya tanıtım yapılıyor mu.teşekkürler.
-
7-8 sene önce bir kış Nokian kullanmıştım. Aklımda birşey kalmamış. İki lastiğin test sonuçları ve eksi yönleri ile ilgili değerlendirmelerde sonuçlarına bakarak fikir edinirsiniz. Kumanda pili serviste baya uygun. Pili değiştirince tanıtma, yazılım vs birsey gerekmiyor.
Duracell 2032 pil alın kendiniz değiştirebilirsiniz, 2 tanesi yanılmıyorsam 90-100TL
-
nokian wr4 sanirim kullanmistim, karda buzda iyi ama islakta kuruda digerleri kadar iyi degil. ankara icin mesela tavsiye etmem.
-
Merhabalar,
Bugün aracımın periyodik bakımını yaptırdım.
Filtreler: (filtremarketim.com)
AUDI A4 (8W) 1.4 TFSI 110kw 150hp Yağ Filtresi W712/95 MANN
AUDI A4 (8W) 1.4 TFSI 110kw 150hp Polen Kabin filtresi CU31003 MANN
AUDI A4 (8W) 1.4 TFSI 110kw 150hp Hava Filtresi C17013 MANN
Yağ: (Liqui Moly Türkiye Distribütörü Egemot)
LIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Tam Sentetik TOP TEC 4200 5 Litre
Filtreler: 1.692,91 TL
İşçilik: 500 TL
Yağ: 2.301,47 TL
Toplam: 4.494,38 TL
Yer: Ankara
Faydası olur umuduyla paylaştım.
Doğuş oto güncel fiyatı da indirimli 19,500 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 20 Eylül 2024; 2:43:13 > -
Daha önce hankook kullanmıştım yumuşak bir lastik ti ama yanakları zayıf dı. Testlere baktım kuru zemin de continental nokıan da daha iyi sonuçlar alıyor.
Nokıan iskandinav ülkeleri için buzlu , karlı yollarda iyi ancak Ankara için çok da mevcut zemin nokıana uymuyor.
-
Pil değişim sonrasında ilk kullanımda ekranda yine pil zayıf uyarısı veriyor. Bir gün sonra ise uyarı kalktı bilginiz olsun.
-
normalde Odis cihazına bağlayıp hatayı silmek gerekiyor ama dediğiniz gibi ekranda uyarı otomatik olarak da gidiyor. Çok problem değil
-
umarim dislike ise yariyordur.
-
yarar tabi niye yaramasın?
-
Merhabalar arkadaşlar kış lastiğini continental dan yana kullandım.2023 yılı üretimi 2024 ile arasında 1200 tl farkı vardı.
Basınçlı oto yıkama makinesi alan veya kullanan var mı. Nilfiskn Excellent 160-170 ile karchar k 5 arasında kaldım. İyi günler
-
Lastiği kaç senesi ne kadara aldınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 yılı üretimi detaylı bakmadım.Fiyatı 4500 tl di.
-
Güzel tercih. TS Serisi sanırım. 860 ya da 870.
Merhaba, araç kapısında 225/50/17 için önler 30 arkalar 28 PSI olarak gösteriyor. Çok düşük değil mi?
Hızı ve yakıtı etkiler bu durum. Sizler kaç psi bakıyorsunuz lastiklere?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değerler özel bir durum, hatta yanında küçük kitapçık işareti de vardır.
Eğer daha konforlu ve sessiz bir sürüş istiyorsanız seçilecek değerler onlar, yakıt tüketimi ekstra bir durum.
Daha önce bir resim paylaşılmıştı, ekliyorum
Normal durumlar için 35 32
Normal konfor için 30 28
Yüklü durumlar için 35 38
Tabi bunlar 1.4 tfsi için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X