merhaba, onumuzdeki haftanin sonuna dogru ilana cikacagim. |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (578. sayfa)
-
-
quattro degil sanirim.
bende bugun koydum
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-66-binde-sahibinden-temiz-bakimli-dizel-quattro-2017-cikisli-a4-1145120856/detay -
Merhabalar,
Bütçeme göre; 2016-2018 A4 bakıyorum. Genelde ilanlarda siyah ve beyaz renk var ama siyah daha ağırlıkta. Malum siyah araç alınmaz algısı var. Audi için de geçerli midir bu? :)
Araç bakarken tavsiyeniz var mıdır? Audi daha önce hiç kullanmadım, sürekli BMW kullandım. Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz biraz genç işi, siyah oturaklı duruyor. Ben de 2017 siyah vardı ve çok güzel görünüyordu, kirlenmesi ve güneşin altında yanması olmasa :) Ama Beyaz da iyidir yani.
-
Renge takılmayın. Bütçenize göre iyi kondisyondaki aracı almak en iyisi. Normalde bu segmentte koyu renkler araç cüssesini daha iyi gösterir ama A4'e beyaz da yakışıyor. Kir vs göstermiyor. Ben de beyaz var ama daytona gri rengi isterdim açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar, aracımı satmak üzereyim. ya c200 alltrerrain ya da a4 allroad 45 tfsi alacağım gibi duruyor. 45 tfsi quattronun reelde yakıt tüketimi nasıldır? hiç dizel aracım olmadı o nedenle 40 tdi'a biraz mesafeliyim...
-
Sağdan araç vurmuş ve dolayısıyla airbag açmış ve dolayısıyla da sağ iki kapı değişmiş ve ön arka çamurluları boyanmış 2016 Sport 1.4tfsi (LED opsiyonlu) aracı 1.400.000 tl bandında almak makul mü değil mi arakadaşlar? Bu arada yapılan bütün işlemler Audi servisinde yapılmıştır. Tanıdığım bildiğim bir araç.
Bende 2019 model var. 30 bin km ortalamam 8.1 lt/100 km. Aracı ilk sahibinden istanbul'dan aldım. İlk sahibindeki uzun dönem ortalaması 9 lt idi. Aracım sedan 45 tfsi quattro 245 hp.
Teşekkürler, ort hızınızı öğrenebilir miyim? Mesela sıkışık trafik ya da uzun yolda ne yakıyorsunuz? Ben genelde uzun yol ve sıkışık olmayan şehir içinde kullanacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkışık trafikte 10 lt ve duruma göre biraz üstü. Dün Kastamonu'dan Sinop'a 4 yetişkin, dolu bagaj, klima açık, sakin kullanımda 6.5 lt ile geldim. Uzun dönem değerleri aşağıda.(Aracı Kocaeli'nde kullanıyorum normalde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AA3437 -- 13 Ağustos 2024; 7:24:21 >
Çok teşekkürler. Bence değerler gayet güzel, 265 hp motor için. Bakalım hayırlısı, perşembe aracı veriyorum inşallah sonrasında ne olur bakacağız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada benim araç 245 hp lik ara makyajlı kasa. Yine mild hybrid. Arkadaşa 2024 model 265 lik aldık. Henüz düzenli kullanma fırsatı olmadı. Ancak 265 liklerin kağıt üzerinde tüketimi 245 liklere göre ufakta olsa biraz daha fazla diye biliyorum.
aslında gönlüm 45 tfsi'dan yana ama yanılmıyorsam şu anda doğuşun elinde 0 yok ya da getirmiyorlar. '23 model quattro düşük kmde olanlara (ama araçlar genelde s line) da 3+ milyon para isteniyor. buna karşılık şu an bayilerde 0 km '24 model 40 tdi quattro araçlar var, advance donanım 3 milyon düz isteniyor. kafam karışık anlayacağınız...
-
Suv seven biri değilim ama buyuk bir suv alsaydım, sürüş normal olarak ikinci duruma düşeceği için iyi bir benzinli hibrit veya 4x4 dizel düşünebilirim. Önceliğim Güç, konfor ve dört çeker olduğundan ben 2.0 tfsi hep istiyordum. Yıllarca dizele bindim yeter artık:)
6.5 lt yaktığım yolun dönüşünde yine dört kişi ve dolu bagaj, bu sefer daha fazla tırmanış ve hızlı kullanımla 9 lt/100,km tüketim elde ettim.
Merhabalar arkadaşlar, 129 binde 1.4 TFSİ Sport paket alınır mı ? Yüksek kmsi kafamı kurcalıyor, araç çok temiz ve bakımlı.
Merhabalar, haftaya A4 45 TFSI sıfır aracı satın almış olacağım.
Teslimat yapılırken verilen veya istemem gereken hediyeler nelerdir, yakın zamanda sıfır A4 alan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
-
Merhabalar, bence o aracın o km de sorun çıkarabilmesi için hor kullanılmış ve bakımsız kalmış olması gerekir diye düşünüyorum. Temiz ve bakımlı dediğinize göre bence gayet uygun. 160-170’e kadar iyi bir tadını çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam fiyat ve donanım bilgisi rica edebilir miyim?
-
dün itibarıyla 2016 model 1.4 tfsi a4 avant aracımı satmış bulunmaktayım. aracım 107 bin kmde ve boyasız-hatasızdı. çok istememe rağmen audi sw araç getirmediği için başka bir markaya yönelmek zorunda kaldım. bu arada son kalanlardan 45 tfsi sedan araç da buldum 0 km olarak ama 25+ yıldır sw kullandığım için sedana geçme riskini alamadım maalesef. sizlere kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X