Hocam hayırlı olsun. Kaça satıldı aracınız? |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (579. sayfa)
-
-
Sline, 19 inç jant opsiyonlu
3.350m TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Uzun yıllar mükemmel şekilde hizmet edecek bir makina almışsınız.
Merhabalar,
A4 Sedan 1.4 TFSI (2017-2018) almak istiyorum. Youtube videoları ilanları inceliyorum.
Paketler arasındaki farkları en net şekilde öğrenmek istiyorum.
Dynamic, Design, Sport en boş, en dolusu ve bu paketler arasındaki farklar nedir?
-
2017 Design paket kullanmış biri olarak dynamic ile farklarını söyleyebilirim, sport da bir kaç ekstra var.
Design da otomatik-dijital 3 bölge klima var, dynamic de otomatik-analog tek bölge klima var.
Design da arka tarafa hem koltuk altı hem orta konsoldan hava üfleme var, dynamic de yok.
Design da Sunroof var, dynamic de yok ama sanki olan da gördüm gibi.
Geriye kalan neredeyse herşey standart, küçük farklar olabilir. Sport da hafızalı koltuk var sanırsam, ek olarak farklı ekran olabilir ama kücük standart ekran oluyor, sonradan takılanlar vardır.
-
Çok teşekkür ederim.
Şu durumda Design ve Sport paketlere yöneleceğim.
-
ek olarak, dinamiklerin çoğu (2016) sunrooflu geldi, ama olmayanları da var. hatta bir ara doğuş ucuza getirmek için siyah kumaş koltuklu dinamikleri bile getirmişti...
dinamikle design arasında ayrıca ön panjurda krom farklılıklar da mevcut. dinamikler 16, diğerleri 17 jantla geldi. desing ve sportlar 17 ama farklı jantlarla geldi. ayrıca sportta kablosuz şarj imkanı da vardı diye hatırlıyorum. 2016da cruise ve led far opsiyondu, 2017 (yada 2018) de standart oldulat diye hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, araç audi a4 p2002 arıza kodu alıyorum kodu araştırdığım sa dpf ile ilgili egsoz daki verimliligi tanımlıyormuş eşik sıra 1. Altında diye bir uyarı veriyor. Lakin dpf ışıgı yakmıyor araç hatta otobanda sürüş bile gerçekleştirdim. Arızayı silince 100-200 km sonra tekrardan yanıyor. Acaba sorun sensörlerdemi yoksa dpf demi ? Dpf de dolu olduğunda start stop devreye girmez diyorlar ama star stop a calısıyor. Dpf ışıgı yanmıyor sadece motor ışıgı. Başına gelen varmı daha önce ? Dizel araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, 2018 model aracın ruhsatında araç tipi B8 yazıyor.
Bu model B9 olması gerekmez mi?
normal
-
Forced regeneration diye bir durum var, sadece otoban kullanımı yeterli değil. Fakat onun için de vcds gibi bir cihaz lazım.
Otoban da yüksek devirli mi kullandınız yoksa normal sürüş mu yaptınız? Normal rejenerasyon için 3000 civarı devirde düşük vites ortalama bir hızla uzun süre kullanmak gerektirir, 20-30 dk.
Bu yöntemlerle düzelmiyorsa partikül filtresi basıncına bakmak lazım, bazı yerlerde dpf de çatlak, bazı yerlerde de egr ile ilgili sıkıntı çıktığını yazmışlar.
Zorlama rejenerasyonu denemek lazım.
Bu arada arızaları sildiginiz cihazla bakabilirseniz "Dpf oil ash mass" değerine bakmaya çalışın, benim araç 55000km 16 gr birikmiş sınır 80 gr, sonrası değişim, yada çıkartmak.
Merhaba,
2018 1.4 TFSI aracım için MANN yağ, hava ve polen filtrelerini aldım.
Yağ hangisi olmalı?
Merhaba, yakın zamanda A4 1.4 Tfsi için yaz lastiği alan arkadaşlar hangi marka ve modeli tercih ettiniz memnun musunuz bilgi verebilir misiniz?
Benim tercihim Castrol dışında bir yağ seçeceksem eğer Liqui Moly olurdu.
yukarıdaki posta katılıyorum. eğer castrol olmayacaksa LM alırdım. ben aracı satmadan aşağıdaki linkteki ürünü almıştım. Site güvenilir sahte vs değil bu arada.
liqui moly türkiyeLIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Tam Sentetik TOP TEC 4200 5 Litre (8973)https://shop.egemot.com.tr/5w30-motor-yagi-tam-sentetik-top-tec-4200-5-litre-8973 -
hocam aracınızın sensörü bozuk, benim başıma gelmişti daha önce. Sensörü değiştirdim problem çözülmüştü. Yetkili servis kesinlikle sensörden değil demişti fakat baya bir araştırmıştım, sensörün parça kodu da vardı ama aradan uzun zaman geçti bulmam zor görünüyor. Siz sensöre yoğunlaşın probleminiz çözülecektir.
-
2020 model ve sonrası araçlarınız için hiçbir şekilde sökme takma olmadan CarPlay / Navigasyon aktivasyonu yapabilirim. İlgili işlem garantiyi etkilemez. Yıllardır bu işi yapıyorum ve genelde yurtdışına hitap ediyorum.
İlgilenmek isteyenler www.instagram.com/carplay_navi
-
Merhaba,
Aracım 2018 1.4 tfsi sport.
1 haftadır kullanıyorum. Kafama takılan bir durum var ama aracın normali mi böyle sormak istedim.
Fren pedalına her basışımda önce sanki çıt sesi oluyor çok küçük bir boşuk sonrası pedal basılıyor.
Sizde de böyle midir?
Ben 45 tfsi aracım için test sonuçlarına bakarak Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 aldım. Önceki serilerde ıslak zemin lastiğin eksi yönü olduğunu ama Asymmetric 6'da iyi olduğuna aldandım. Kuru zeminde gayet iyi, ses konusunda da iyi ama ıslak zeminde zorlamalarında pek iyi olmadığını gördüm. Allah'tan araba 4 çeker. Kısaca yenilirken pilot sport 5 veya çıkarsa 6 alacağım.
Merhaba. Benim 2019 A4 aracima mib2 harman ve orjinal büyük ekran takdırmıştım. Harita (EU)2023/2024 görünüyor. 2024/2025 güncelleme yüklemesi için bilgi fiyat verebilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X