Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (568. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.785
Cevap
141
Favori
966.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.Artık öyle yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce plastix far temizleyici ile denedim ve hepsi gitti dostlar.Meğerse bu kadar kolaymış 2.5 sene böyle gezdim boşu boşuna.İşin köti tarafı köle tarafı ufaktan kaldırmaya calıstıgım icin zarar verdim şimdi temperli ekran koruyucu alıp kapatacağım ekranl komple ve orayı izole etmiş olacağım.

Anti glare sorunu yaşayanlar mikrofiber bez ve plastx far temizleyici krem ile cok kolay şekilde halledebilirsşniz.Öncesi sonrası foto ekleyeceğim.

• Arkadaşlar konyada iyi bir servis tavsiyeniz olur mu?

• Arkadaşlar iyi akşamlar bende aracımı satıp Audi a5 190 yada 177 bg lik versiyonlardan birini almak istiyorum ama motor olarak sorunusuzluk olarak hangi motoru daha iyi yardımcı olur musunuz memurum hayalim vardı onu gerçekleştirmek istiyorum ama beni sonra yormasın istiyorum 😊 taşıt kredisinden dolayı mecbur 2013 model üzeri alcam birde a6 var aklımda bütçe kendi aracımı satma fiyatıma göte belirlenecek 1.370 kere kadar çıkabilirim heralde, elimde 2017 kadjar var icon donanım 1.5 dci otomatik. Yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

• ViperStrikes23 kullanıcısına yanıt

anladigim kadariyla b8 (a5 8t) yani eski kasa bakiyorsunuz. yani bu baslik farkli.

ancak, 190hp yeni 177hp eski motor, (190da 204 olarak guncellendi). Benim bildigim kadariyla 3unde de herhangi bir kronik sorun yok.

guncel fiyatlari cok iyi bilmiyorum ancak ben olsam, eger quattro almayacaksaniz, dizel b8 a5 yerine 1.4tfsi b9 a5 ya da dizel b9 a4 bakardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 12 Mayıs 2023; 1:34:8 >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

hocam ilginiz için teşekkür ederim aynen a5 bakıyorum ama forumnda başlık bulamadım, bide burası daha güncel gören olur diye buraya yazdım Motor olarak aynı motoru kullandıklarından dolayı kullanan arkadaşlar yardımcı olur diyerekten :) hocam aklımdaki araç a5 yada a6 ya. A4 belki ilerki süreçte olur ama bi a5 in tadını alayım diyorum. Kronik bi sıkıntısı yok diye biliyorum bende audi motorunun bide sizlere danışmak istedim emin olmak için ona göre bakacaktım modellere alacağıım model 2013 üzeri olcak zaten ama önceliğim 190 lık güncel motor bakalım hayırlısı inşallah gönlüme göre bi araç denk gelir :)

a5 baktiginiz icin degil eski kasa a5 baktiginiz icin yazdim.

177 hp motor b9 kasalarda hic olmadi.

190 hp motorda b8 kasalarda oldukca az. ayrica b8 ve b9daki 190 hp motor tamamen ayni mi bilmiyorum, b9daki motor DETA kodlu.

b9 a4 ve a5 arasinda sadece dis goruntu farki var araba olarak zaten ayni, ici de ayni. b8 kasalarda ne kadar fark var bilmiyorum.

• Merhaba arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue marlin -- 23 Mayıs 2023; 12:3:18 >
  • Aracım 2016 model, Sport paket. Geri donus kamerasi calismiyor, sadece sensorler aktif. Ekran karanlik oluyor geri vitese taktigim zaman. Daha önce böyle bir sorunla karsilasan oldu mu? Yeni aldim araci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Audi A5 sedan ve coupe tasarımlardaki bence en iyi iki araçtan birisi diğeri de A7 diye düşünüyorum.

2017 1.4 benzinli kullandım gerçekten çok keyifli araba, şuan kullandığım 2.0 S60 a göre daha az yakıyordu. Evet biraz basık ve gergin amortisör sistemi var ama bu spor bir arabanın en olağan sonucu ve bence konforluydu.

Aracı satmamın yegane sebebi bir önceki kullanıcının arabayı gerçekten çok hor kullanmasıydı, bütün jantlarda çizik ve hatta lastik değişiminde anladım ikisinde yamukluk ta vardı. Marşpiyellere otoparktan girerken ve çıkarken sürtmüş , koltuk sol bel bölümü beredeyse tamamen aşınmış. Aracı aldığımdan beri koltuğun döşeme parçasını yaptırdım, kaput filmi yapıp nokta rutuş yaprım, jantları düzelttirdim sürekli bişeyiini düzeltmekle uğraştım ama yok...

Eğer bu arabayı ikinci el alacaksanız çok iyi ölçün tartın yoksa zevk vermiyor sürekli bişeyiyle uğraşıyorsunuz aracım 90 bin deydi ve arıza çıkarır korkusuyla satmak durumunda kaldım.

Tabi eğer sıfır düşünüyorsanız da bu yılın sonunda yeni kasası gelecek onu beklemek en mantıklısı.

• Konuya emek veren herkesin eline sağlık. Üstadlar yardımcı olursanız birkaç sorum olacak. b9 kasa A4 40 TDI alma düşüncem var 2020 model. Advance model ve matrix var olduktan sonra araç yeterli bir defaulta ulaşıyor diye algıladım ben yoksa geriye navigasyondan başka haylice opsiyonlar kalıyor mu? 2020-2021 arası bi tercihin çok önemi var mı sizce. Bir de farklı konseptler olsa da b9 a4 yerine 2018 a5 almak konusunda görüşleriniz ne olurdu?

• admbyrm A kullanıcısına yanıt

2018 - A5'in Multimedia sistemiyle +2020 model araçların multimedia sistemleri çok farklı. Ayrıca 2020 model ve üstü tüm araçlarda ön camda kamera var bu da demek oluyor ki şerit takip sistemini aktif edebilirsiniz. Uzun far asistanı keza aynı şekilde. +2020 model araçlarda navigasyon ve carplay tüm multimedia'larda destekler aktivasyon yapıldıktan sonra ama 2016-2020 arasındaki araçların %90'nında 50-100bin tl arası masraf yaparsınız bu işlemleri yapmak için (hayalet ekran vs yoksa). İmkan varsa +2020 model A4 - A5 en mantıklı araç olur.

• yalmac kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Şerit takip sistemi ve uzun far asistanı sadece yazılımla aktifleştirilebilen özellikler mi 2020 ve üzeri modellerde, bilginiz var mıydı acaba? Eğer öyleyse bunun garantiye etki etmeyeceğini umuyorum ayrıca. Yanılıyor muyum?

2023 S-Line var bende, ancak araca ekleme çıkarma yapılacaksa hiç bulaşmayayım düşüncesindeyim.

• Bu arada 2023 A4 ler sadece quatro olarak mı çıktı? Sarı sitede 2023 normal advance göremedim hiç. Bir şey daha soracaktım, araçlarda carplay android auto gördüğüm kadarı ile standart geliyor servisten aktif edilecek bir opsiyon değil, yanılmıyorum değil mi? Ayrıca ekran yansıtma da mevcut mu makyajlı b9 kasalarda.

• admbyrm A kullanıcısına yanıt

Hocam yeni gördüm mesajınızı çok teşekkür ederim yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. 2017 kadjar aracım var satışa koydum 2 gün önce onu satıp 2. El bakacam mecbur memur olduğum için çok yüksek fiyatlara çıkamıyorum malesef ama temiz olan araçlara bakıyorum elimden geldiğince. Bana sorun çıkmamayacak kronik sıkıntısı olmayan araç istiyorum memuruz durumumuz belli 😊 1330 tl lerin üstüne çıkamam hocam BMW de çok sorunlu ve hor kullanılan araç omunda istemiyorum açıkçası bi hayalim vardı yıllardır o yüzden 2012 2014 modeller arası a5 a6 bakıyorum hangisinin temizi denk gelirse artık. Ağır bakımları yapılmış olanda olursa bir kaç sene sorunsuz bitebilirim diye düşünüyorum. Yeni kasaları çok güzel ama malesef beni fazlasıyla aşıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 25 Mayıs 2023; 19:46:10 >
  • cihanair kullanıcısına yanıt

bende çok niyetlendim piyasa allak bullak.

2018 a4 quadro da bu paralar ...

neye baksam karar veremedim.

Hocam birde S line ile advandce arasında süspansiyon da konfor farkı oluyor mu

Rica ederim ne kusuru... Allah gönlünüze göre temiz bir araba nasip etsin inşallah. Evet dediğin gibi 2. el bmw hele ki 3 kasa çok tehlikeli :)

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

advence daha konforlu

• Bayiden sıfır araç alan var mı

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

sline genelde spor suspansiyon iptali ile geliyor, oyle ise bir fark olmaz.

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.