Şimdi Ara

Audi a4, corolla, yoksa civic mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cracker77

2001 3.20i çok severek bindiğim bir araçtı üstelik M paketti. 4 kişilik aileyiz ve bagajı kesinlikle yetmiyordu.Stepne yerinde simit Lpg deposu vardı. Kilometresi 170.000 deydi.İyi fiyat verdiklleri için sattım bilmem doğrumu yaptım

170 bin km deki bmw nasıl olmuşda motor istememiş hayret ,elinden çıkardığına çok iyi etmişsin o motor bence bitmiş okeye dönüyormuş,japon arabası motoru olsa gençliğini bitirmiş orta yaşına geçmiş derdim ,
    bende dizel 2008 corolla elegant var ,yakıtı gerçekten çok düşük performansı ,benzinli modeline göre daha başarılı .abimde 2008 honda civic var ,yakın bir arkadaşım da a3 1,6 fsi var

ben benzinli alacak olsam kesinlikle honda civic alırdım ,nedenine gelince ilerde araca lpg uygulaması yaptıra bilirsin ama audi a3 fsi motor olduğu için taktıramazsın ,1,6 motor a3 103 beygirlikleri var ben onada bindim araba kendini kaldıramıyor ama ona lpg takılıyor.a
    dizel alacaksanda toyotanın dizelini tek geçerim aşırı derecede sessiz ,samsun servis şimdiye kadar bir tane arızalı turbo enjektor değişmemiş o derece sağlam

• Audi ...
  • 2006 B7 kasa A4 1.6 benzinli 36.000 Tl civarında ve A4 2008 de kasa değiştirdi. A4 1.6 motor o kasaya yetermi? 1.8 ve 2.0 lar çok pahalı Dün Mazda bayiine gittim. Mazda 3 e 36.000 TL dediler 2010 model hoşuma da gitmedi değil.
  • audi al keyfine bak kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaramis

quote:

2001 3.20i çok severek bindiğim bir araçtı üstelik M paketti. 4 kişilik aileyiz ve bagajı kesinlikle yetmiyordu.Stepne yerinde simit Lpg deposu vardı. Kilometresi 170.000 deydi.İyi fiyat verdiklleri için sattım bilmem doğrumu yaptım

170 bin km deki bmw nasıl olmuşda motor istememiş hayret ,elinden çıkardığına çok iyi etmişsin o motor bence bitmiş okeye dönüyormuş,japon arabası motoru olsa gençliğini bitirmiş orta yaşına geçmiş derdim ,
    bende dizel 2008 corolla elegant var ,yakıtı gerçekten çok düşük performansı ,benzinli modeline göre daha başarılı .abimde 2008 honda civic var ,yakın bir arkadaşım da a3 1,6 fsi var

ben benzinli alacak olsam kesinlikle honda civic alırdım ,nedenine gelince ilerde araca lpg uygulaması yaptıra bilirsin ama audi a3 fsi motor olduğu için taktıramazsın ,1,6 motor a3 103 beygirlikleri var ben onada bindim araba kendini kaldıramıyor ama ona lpg takılıyor.a
    dizel alacaksanda toyotanın dizelini tek geçerim aşırı derecede sessiz ,samsun servis şimdiye kadar bir tane arızalı turbo enjektor değişmemiş o derece sağlam

oldu bmw de motorunu 170 b,nde bitirdi ya daha ne diyim.
    Mercedesim vardı 420bin km de sattım aracı.Senin tabirine göre bu motorun 3 kere ölmesi gerekiyordu ama ölmemişti neden acaba?
    Ya sen de ya da benim mercedeste sorun var.

• bu arada sattığım bmw 170.000 deydi fakat motoru daha cok güzeldi. Servis en az 500.000 gider demişti.
  • quote:

quote:

sen nie böle dedin kardeş şimdi bizm vw jetta var 600 binde de araba motoruda sapa saglam maşallah 140 binde 150 binde bmwnin motoru ölcekse bmw yaşamasın valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aF_yOk_03 -- 14 Eylül 2009; 11:33:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sf_003

quote:

quote:

sen nie böle dedin kardeş şimdi bizm vw jetta var 600 binde de araba motoruda sapa saglam maşallah 140 binde 150 binde bmwnin motoru ölcekse bmw yaşamasın valla

• quote:

2006 B7 kasa A4 1.6 benzinli 36.000 Tl civarında ve A4 2008 de kasa değiştirdi. A4 1.6 motor o kasaya yetermi? 1.8 ve 2.0 lar çok pahalı Dün Mazda bayiine gittim. Mazda 3 e 36.000 TL dediler 2010 model hoşuma da gitmedi değil.

mazda forumda otomobil önerileri kısmında genellikle unutulan bir marka olmaya başladı.....nedense
    halbuki kötü bir mermerler deneyimi sonrasında japon mazda'nın Türliye'ye gelişi ve re-organizasyon çalışmaları ile işlerin yoluna gireceğine yönelik umutlar oldukça arttı....bu yüzden mazda düşünülmeli derim.....heleki toyota ve honda gibi japon ekollerinin son dönemlerde corolla ve civic sınıfında görülen kalite düşüşleri sonucunda bunların yanına bir 3. veya 4. alternatif koymak kesin gerekiyor

biraz mazda reklamı yapıyor oldum ama hak ediyor diye düşünüyorum

neyse

bence kullanılmış araba yerine SIFIR araba her zaman daha az risk ve daha fazla mutluluk demektir
    hele sizin dediğiniz gibi 34-36bin TL fiyatlara SIFIR ve dopdolu bir Mazda 3 alma şansı varsa ciddi olarak düşünülmeli

Audi a4, corolla, yoksa civic mi?

34binTL'ya 2010 model Mazda 3 Touring alabilirsiniz.....motor olarak kafanıza takmayın sizin düşündüğünüz 8 valfli audi 1.6 motoruyla aynı karakterde bir motordur....vw grubu nasıl bu 1.6 litre ve 8 valflik başarılı motordan vazgeçemiyorsa mazda'da bu 1.6 litrelik sorunsuz motorundan vazgeçemiyor.....o anlamda aralarında bir fark yok.....mazda 3 yeni kasa ile yaklaşık 100kg kadar daha hafiflediği için bir önceki kasasına göre daha iyi performans verme ihtimali var....düz vites yeni mazda 3 sedan 1160 kg

34binTL'ya alabileceğiniz 2010 model Mazda 3 Touring özellikleri (dopdolu derken bunu kasdetmiştim diye listeyi veriyorum)

Emniyet ve Güvenlik
    Mazda Gelişmiş Darbe Önleme Sistemi ve "triple H" tasarımlı gövde yapısı
    İlave Sınırlama Sistemi (SRS)
    Çarpma sensörlü merkezi kontrol birimi, emniyet kemeri öngergileri, yük sınırlayıcılar ve ön hava yastıkları
    Elektronik Fren Basıncı Dağıtımı (EBD) ve Acil Fren Desteği (EBA) ile birlikte Dört Tekerlekli Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (4W-ABS)
    Dinamik Stabilite Kontrolü (DSC yani ESP) ve Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
    Adaptif Arka Sinyal Sistemi (ESS)
    Sürücü ve ön yolcu ön hava yastıkları
    Ön yan hava yastıkları
    Ön ve arka perde hava yastıkları
    Ön emniyet kemeri hatırlatıcısı ekranı ve sesli uyarı
    Ön, ön gergili ve yük sınırlayıcılı 3-noktalı (ELR)
    Arka, 3-noktalı x3 (ELR)
    ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme
    Immobilizer sistemi

Dış Donanım
    15" alüminyum alaşım jantlar ve 195/65 R15 lastikler
    Geçici edatlı yedek lastik
    Metalik / Mika boya
    Gövde rengi kapı kolları, ön ve arka tamponlar
    Spoiler, standart tip, gövde rengi (sadece hatchback)
    Ön, yağmur sensörüyle birlikte otomatik silecekler
    Arka, fasılalı silme, ayarlanabilir hız (yalnızca hatchback) silecekler
    Ön farlar, halojen, yıkamalı
    Otomatik yanan ön farlar
    Ön/arka sis farları
    Arka fren lambası, yükseğe monte
    Elektrikli ve ısıtmalı, katlanabilir, gövde rengi yan aynalar, sürücü için geniş açı

Konfor
    Elektrikli kapı kilitleri
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Hidrolik direksiyon, elektrikli
    Elektrikli camlar: Önde ve arkada, tek dokunuşla otomatik yukarı aşağı hareket, zamanlayıcı işlevi
    Elektrikli camlar: Ön ve arka camlar (varsa açılır tavan) için global açılış / kapanış
    Çift bölgeli otomatik klima, polen filtresi ile
    Ön ve arka yer döşemeleri, halı döşeme malzemesi, siyah, 'Mazda3' logosuyla beraber
    Güneş siperlikleri, sürücü ve yolcu bölümünde kapaklı ayna ve aydınlatma

İç Donanım
    Koltuklar ve baş dayanakları: Sürücü koltuğu eğim ve yükseklik ayarı
    Sürücü koltuğu bel ayarı
    60/40 katlamalı arka koltuklar
    Arka koltuklarda bardaklıklı kol dayama
    Deri kaplı direksiyon, eğim ve yükseklik ayarı
    Deri kaplı vites kolu
    Kapı kolları, krom kaplama
    AM/FM modüler radyo / CD / MP3, 4 hoparlör
    Direksiyona monte edilmiş ses kontrolü
    Yedek jak ve güç çıkışı (orta kolçakta bulunur)
    Yol bilgisayarı, dijital hız göstergesi, yakıt göstergesi, su ve dış sıcaklık göstergelerini içeren Çoklu Bilgi Ekranı (MID)
    Dijital saat
    Baş üstü konsolu, güneş gözlüğü cebiyle
    Gösterge paneli ışıklandırma ayarı
    Ön far hatırlatıcı (sesli uyarı)
    Eşya gözü ile ön orta konsol, iki kapaklı bardak tutucu
    Torpido gözü, aydınlatmalı
    Koltuk arkası cepliği (yolcu tarafı)
    Kapı cepleri (ön ve arka kapılar)
    Etkileşimli Işık Kontrolü (ILC), kokpit, ses sistemi ve otomatik klima aydınlatmaları
    Kendiliğinden kararan dikiz aynası
    Havalandırma kanalları, arka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 14 Eylül 2009; 13:51:41 >

• quote:

quote:

170.000kmde olan bmw motormu istiyecek.sadece bu yoruma gülerim 1.6 a3ler 102hp o araba kendini nasıl kaldıramıyor hayret ettim şu anda.arkadaşımda 2005 audi a4 var 1.6 102hp oda çok iyi gidiyor arkadaşımın 2001 bmw 3.20D'ine nerdeyse kafa tutucak kesinlikle abartmıyorum.ben o arabalar arasında kesinlikle a4 derim.fakat bmw 3.20den inip bu arabalardan birine binince pişman olma ihtimaliniz baya yüksek.

• bmw 3.20 d, 3.20i den bile daha hızlı bir araba a3 ün geçebileceği bir iş değil o tork v.s. değerlerine bakın lütfen 3.20d geri geri bile geçer a3 ü :D
  • 1-2 yıl kullanıp satılacaksa 2010 Corolla diğer seçeneklerden avantajlı (karlı) olur
  • Çok alakasız arabalar ve fiyatlar.
    A4 öne çıkıyor tasarım olarak.
    Kriterlerinizi yazsaydınız daha kolay yardımcı olurduk
  • 40 bine 2.el 3-4 yaşında A4 alacağıma gider acenteden beyaz bir Exeo çıkartırdım..
  • alacağın 1.6 a4 102 hp.
    sırf bunun için 2 yaş küçük 1.8T 163 hp alınır 36-42 arası fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 24 Kasım 2009; 1:42:28 >
  • Diğer ikisine nazaran kesinlikle A4 diyorum... Hem nasıl derler: bı kere sınıf farkı var. :))) perforfansini yeterli bulursanız çok kaliteli ve konforlu bir otomobildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

bmw 3.20 d, 3.20i den bile daha hızlı bir araba a3 ün geçebileceği bir iş değil o tork v.s. değerlerine bakın lütfen 3.20d geri geri bile geçer a3 ü :D

valla 320d sahibi olarak A3 hayatta kaale aldığımız bir araba olmaz
    belki a3 sahiplerinin karın ağrıları vardır da belki ondan saçmalıyorlardır.....soda veya maden suyu öneririm
  • KARDES 3.20DEN SONRA SEN DOGRUYU SOYLEMEK GEREKIRSE ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMİŞ GİBİ OLACAKSIN HA TAYA BİNECEM DİYORSAN A4 AL OTEKILERIN KONFORLARI SENI KESMEZ BMWDEN SONRA
  • 1- A4 (bence tartışılması bile anlamsız)
    2- Corolla (0km olmasından dolayı)
    3- Cruze (0 km olmasından dolayı)
    4- Civic (4 yaşında olmasından dolayı. 40bin e civic alabilirsiniz şu anda kampanyalardan. o zaman da bu seçenek 2 numaraya çıkar)
  • devir ekonomi devri dizel corolla iyidir , 1.6 a4 hem cok yakar ve yüksek motor teknolojisinden dolayı gitmez , honda güzel arac bmw den sora , motor ve karakter olarak en cok civic yabancılık cektirmez , cruze a gelince güzel arac sadece markasından dolayı ön yargı var

1 corolla dizel
    2 civic
    3 a4
    4 cruze
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.