Şimdi Ara

Audi a4, corolla, yoksa civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biraz kafam karışık sizin tavsiyelerinizi almak istedim. 2001 3.20i BMW vardı onu 33.000 ytl ye sattım. Araç ihtiyacım var ama 2-3 daha erteleyebilirim. Almak için kış aylarını mı bekleyeyim(fiyat açısından) yoksa şimdimi alayım.
    Benim kafamdaki araçlar bunlar. Siz olsanız bu 4 araç içinden hangisini alırdınız ve neden?

2007 Honda civic 1.6 yaklaşık 30.000 TL
    2006 Audi A4 1.6 benzinli yaklaşık 35.000 - 40.000 ytl
    2010 toyota corolla 1.4 d-4d comfort fiyatı 40.000 TL
    2010 Cruze yaklşık 33.000 TL

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker77 -- 4 Eylül 2009; 3:16:42 >

• Benzini üzmesse kesinlikle A4
  • quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Benzini üzmesse kesinlikle A4
    tabi benzinli olacaksa a4 fakat corolal yeni dizel 6 ileri vites cezbediyor.seçenekleriniz nelerdir ne arıyorsunuz arabada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

tabi benzinli olacaksa a4 fakat corolal yeni dizel 6 ileri vites cezbediyor.seçenekleriniz nelerdir ne arıyorsunuz arabada?

Alıntıları Göster
    ilk başlarda a4 istiyordum. sonra o fiyata yeni ve daha az yakan corolla eklendi. Civiclerin tipi güzele benziyor birde şimdi yeni cruze çıktı. Tabiiki satarken de 2. eli onemli benim için.
    Yani işin içinden çıkmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cracker77

ilk başlarda a4 istiyordum. sonra o fiyata yeni ve daha az yakan corolla eklendi. Civiclerin tipi güzele benziyor birde şimdi yeni cruze çıktı. Tabiiki satarken de 2. eli onemli benim için.
    Yani işin içinden çıkmak zor

Alıntıları Göster
    acıkcası a4 tartısılmaz aralarında en kaliteli olan...yanı sıra corolla alternatif...ben olsam asla almam diyeceğim H.civic...ve içlerinde en çok alınır yanı olan cruze...nedenmi??? Çünkü fiyatına göre görselliği bol olan şık bir araç corolla yı bilmem ama diğerlerine göre daha az yakan bir araç hatta corollaya göre daha güncel bir araç fiyatı tipine ve özelliklerine göre daha uygun bir araç suda bir gercekki(H.civic hariç) kalitesi diğerlerine göre tartısılır bir araç... imdiden hayırlı ugurlu olması dileklerimle saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ___teK

acıkcası a4 tartısılmaz aralarında en kaliteli olan...yanı sıra corolla alternatif...ben olsam asla almam diyeceğim H.civic...ve içlerinde en çok alınır yanı olan cruze...nedenmi??? Çünkü fiyatına göre görselliği bol olan şık bir araç corolla yı bilmem ama diğerlerine göre daha az yakan bir araç hatta corollaya göre daha güncel bir araç fiyatı tipine ve özelliklerine göre daha uygun bir araç suda bir gercekki(H.civic hariç) kalitesi diğerlerine göre tartısılır bir araç... imdiden hayırlı ugurlu olması dileklerimle saygılar...

Alıntıları Göster
    a4 parça pahalı.civşc veya corolla derim.ama şekli güzel olan civşctit

• quote:

Orijinalden alıntı: cıvıq06

a4 parça pahalı.civşc veya corolla derim.ama şekli güzel olan civşctit

Alıntıları Göster
    3.20 den sonra bunlar keser mi sizi acaba?

Ben de naçizane Golf TSI ekletip kafanızı karıştırayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

3.20 den sonra bunlar keser mi sizi acaba?

Ben de naçizane Golf TSI ekletip kafanızı karıştırayım

Alıntıları Göster
    Bence cebinde para olduğu zaman hemen gidip alacaksın.Neyin ne olacağı belli değil ki,bir bakmışsınız yine ÖTV indirimi olmuş,hop fiyatlar yukarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bence cebinde para olduğu zaman hemen gidip alacaksın.Neyin ne olacağı belli değil ki,bir bakmışsınız yine ÖTV indirimi olmuş,hop fiyatlar yukarıda.

Alıntıları Göster
    parça fiyatlarına tekrar odaklanmak istiyorum.a4 parçası gerçekten pahalı.corolla güzel ama tipsiz civic şekil ama
  • A4 Yada Cruze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

A4 Yada Cruze.
    - Bmw'den sonra bence kesinlikle A4.
    - Corolla yakıt ekonomisi açısından iyi, servisi güzel, 2. eli yüksek. Ama bmw'den sonra keser mi bilmem.
    - Cruze tip olarak hepsinden ön sırada. Ama arka hoparlörleri yok diye duydum, servis kalitesi ve 2. el değeri hakkında fikrim yok. Ama sırf tipi için 30-32 bin liraya alınır.
    - Civic şu aşamada alınmamalı. 1-2 sene içinde kasası değişecek(miş)

Sonuç olarak;
    1-A4
    2-Cruze
    3-Civic

Corolla Dizel olması sebebiyle başka bir şey. Fiyatı daha yüksek ve bence ayrı değerlendirilmeli. Ama benzinlisini alırsanız Civic'in yerine koyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

- Bmw'den sonra bence kesinlikle A4.
    - Corolla yakıt ekonomisi açısından iyi, servisi güzel, 2. eli yüksek. Ama bmw'den sonra keser mi bilmem.
    - Cruze tip olarak hepsinden ön sırada. Ama arka hoparlörleri yok diye duydum, servis kalitesi ve 2. el değeri hakkında fikrim yok. Ama sırf tipi için 30-32 bin liraya alınır.
    - Civic şu aşamada alınmamalı. 1-2 sene içinde kasası değişecek(miş)

Sonuç olarak;
    1-A4
    2-Cruze
    3-Civic

Corolla Dizel olması sebebiyle başka bir şey. Fiyatı daha yüksek ve bence ayrı değerlendirilmeli. Ama benzinlisini alırsanız Civic'in yerine koyabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    a4 derim fıstık gibi araba toyota da tercih edebilirsin

• hacı arabadan beklentının ne oldugunuda yazsaydın keske? ekonomık corolla d4d ama audi denınce akan sular duru
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

hacı arabadan beklentının ne oldugunuda yazsaydın keske? ekonomık corolla d4d ama audi denınce akan sular duru
    Benim de ilk tercihim A4 ten yana. Fakat Corolla ekonomik ve konforlu birde A4 2006 ve corolla 2010 sonuçta. zaten arkadaşlar benim korkum 320 den sonra alacağım araç kesermi diye korkuyorum (Yanlış anlaşılmasın lütfen) .Cruze ile ilgili hiç fikrim yok.
  • quote:

Benim de ilk tercihim A4 ten yana. Fakat Corolla ekonomik ve konforlu birde A4 2006 ve corolla 2010 sonuçta. zaten arkadaşlar benim korkum 320 den sonra alacağım araç kesermi diye korkuyorum (Yanlış anlaşılmasın lütfen) .Cruze ile ilgili hiç fikrim yok.

Eğer öyle bir korkunuz varsa neden Corolla düşünüyorsunuz ki?Audi 1.8T düşünün derim.Buyrun bir örnek;
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2229086

Not: Pardon bütçenizi aşıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 4 Eylül 2009; 19:05:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

quote:

Eğer öyle bir korkunuz varsa neden Corolla düşünüyorsunuz ki?Audi 1.8T düşünün derim.Buyrun bir örnek;
    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2229086

Not: Pardon bütçenizi aşıyormuş

Alıntıları Göster
    A4 olacaksa en az 1.8 olmalı ya da 2.0. Sonra araba gitmiyor diye inlersiniz benden demesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

A4 olacaksa en az 1.8 olmalı ya da 2.0. Sonra araba gitmiyor diye inlersiniz benden demesi.

Alıntıları Göster
    BMW'niz varmış. A4 bile bu aracı aratabilir size.
    Cruze ne prestij ne 2. el açısından beklentilerinizi karşılamaz.
    1. A4, 2. Corolla, 3. civic , cruze'a hiç bulaşmayın deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

BMW'niz varmış. A4 bile bu aracı aratabilir size.
    Cruze ne prestij ne 2. el açısından beklentilerinizi karşılamaz.
    1. A4, 2. Corolla, 3. civic , cruze'a hiç bulaşmayın deyin.

Alıntıları Göster
    Öncelikle aracınızı neden sattığınız önemli. Yani yeni alacağınızdan beklentiniz nedir? Kalite konusunda tabii ki A4 olur ancak tümünün performansı sizi bayar. Bence BMW den devam edin ve 320 D alın. (2002-2003 bulabilirsiniz diye düşünerek yazdım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: multraslan

Öncelikle aracınızı neden sattığınız önemli. Yani yeni alacağınızdan beklentiniz nedir? Kalite konusunda tabii ki A4 olur ancak tümünün performansı sizi bayar. Bence BMW den devam edin ve 320 D alın. (2002-2003 bulabilirsiniz diye düşünerek yazdım.)

Alıntıları Göster
    hepsi aynı yaş olsa kesinlikle a4 derdim...ama corollanın sıfır olmasından dolayı bence (dizeli her nekadar sevmesem de) corolla diyorum..garantisi yeter bi kere

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

hepsi aynı yaş olsa kesinlikle a4 derdim...ama corollanın sıfır olmasından dolayı bence (dizeli her nekadar sevmesem de) corolla diyorum..garantisi yeter bi kere

Alıntıları Göster
    2001 3.20i çok severek bindiğim bir araçtı üstelik M paketti. 4 kişilik aileyiz ve bagajı kesinlikle yetmiyordu.Stepne yerinde simit Lpg deposu vardı. Kilometresi 170.000 deydi.İyi fiyat verdiklleri için sattım bilmem doğrumu yaptım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.