Şimdi Ara

audi a4 mü honda civicmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Audi'nin masrafına katlanabiliyorum diyorsanız a4 tabi

düzeltme:bu arada 2. ilan tercihiniz olsun,çünkü yer uçağı,alman tankı,kara şimşek tarzı başlıktaki araçların az çok hor kullanıldığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 28 Ağustos 2012; 23:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Audi'nin masrafına katlanabiliyorum diyorsanız a4 tabi

düzeltme:bu arada 2. ilan tercihiniz olsun,çünkü yer uçağı,alman tankı,kara şimşek tarzı başlıktaki araçların az çok hor kullanıldığını düşünüyorum

+1
    İkinci araç temiz görünüyor.
    Katılıyorum, yer uçağı gibi ibareler çok itici.Zaten aracın jantları da değişmiş.Nasıl birinin kullandığı az çok belli.
    Hitler motora da yer uçağı diyeni ilk kez gördüm.Bir de o jantlarla.
  • A4 un rakibi Accord`dur.Neyse konu fake gibi zaten
  • audinin masraflarıyla baş edlmez.Japon grubu daha sıkıntısız oluyor bu konularda.
  • audı çok masraf çıkarıyor yani honda iyidir diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlıklar hakkında uyardığınız için çok teşekkür ederim hiç bu açıdan düşünmemiştim....
  • dış tasarım honda iç tasarım audi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

A4 un rakibi Accord`dur.Neyse konu fake gibi zaten

katılmaktayım
  • Kullanım karakteristikleri çok farklı araçlar. Her iki aracıda kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki iki araçta kendi klansmanında çok iyi araçlar. A4 daha sağlam ve güvenlik hissi verebilir. Keyifli ancak hantal bir araçtır. Spor tarzı kullanımı seviyorsanız size göre değil. Ben Audi de kendimi yaşlanmış hissederdim, konforlu güzel ama motor karakteristiği bana göre değildi. Civic daha gazlamaya elverişli bir motora sahip, daha atik, daha genç ruhlu. Bence her iki aracı da kullanıp karar verin. Bence arada cidden karakter farkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 Civic öneremem. 2004 Civic mi 2000 A4 mü derseniz de Civic derim çünkü A4 ün masrafları çok olacaktır.
  • Civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civicin her tarafı spor olsa ne olacak o konforlu, yolda gemi gibi giden audinin yanında, yol bilgisayarı bile yok civicte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Civicin her tarafı spor olsa ne olacak o konforlu, yolda gemi gibi giden audinin yanında, yol bilgisayarı bile yok civicte.

Civic spor değil ki zaten, A4 e göre daha sportif, A4 çok hantal bir araç. Donanım olarak artıları var, bazı modellerinde digital klima, yol bilgisayarı vs. fakat daha fazla sorunlu doğal olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Kullanım karakteristikleri çok farklı araçlar. Her iki aracıda kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki iki araçta kendi klansmanında çok iyi araçlar. A4 daha sağlam ve güvenlik hissi verebilir. Keyifli ancak hantal bir araçtır. Spor tarzı kullanımı seviyorsanız size göre değil. Ben Audi de kendimi yaşlanmış hissederdim, konforlu güzel ama motor karakteristiği bana göre değildi. Civic daha gazlamaya elverişli bir motora sahip, daha atik, daha genç ruhlu. Bence her iki aracı da kullanıp karar verin. Bence arada cidden karakter farkı var.

bu yorumlara göre civic daha sıcak gelmeye başladı ruh hali önemli çünkü....

• civic gibi.
  • birde sanayiye gitmekten pek hoşlanmıyorum ki herkeste audinin masraflı olduğunu söylüyor...
  • Audinin masrafını karşılayabilirsin audi ama karşılamayacaksan honda arkadaşında dediği gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.