Şimdi Ara

Audi A4 sağa çekme problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

okumakla bitmezhttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/volkswagen ..

Çok yerinde olmuş. Şikayet eden sayısı hergün biraz daha artıyor. Ağzı yanan kaçıyor ama bilmeyen reklama kanıp almaya devam ediyor.
  • 3. sanayide ağaçlı yoldan ups'e devam edin. yol bitince sola dönün. bankalara gelmeden sağda iveco nun sokağında rot balansçı hüseyin var.
    sorununuzu kesin çözer. iyi usta ve dürüst biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

3. sanayide ağaçlı yoldan ups'e devam edin. yol bitince sola dönün. bankalara gelmeden sağda iveco nun sokağında rot balansçı hüseyin var.

Bu adres Afyon'da mı?
    (gerçi kısa bir süre içinde arabayı değiştiriyorum. Ama yine de gidip bi baktırabilirim.)
  • Hocam aracı satıyor musunuz? İlan varsa alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hocam aracı satıyor musunuz? İlan varsa alabilir miyim?

Evet satıyorum. Ama yeni araba aldıktan sonra satarım. BMW 525D için 2013 fiyatlarını bekliyorum.

Şu anki aracı büyük bir ihtimalle ya takasta kullanırım ya da abim malzeme karşılığı satar (abim mobilyacı). Ama eğer almayı düşünüyorsan seninle iletişim kurabilirim o zaman.

aracım
    2011 A4 2.0 tdi, 23000 km'de
    metalik siyah, içi bej deri koltuk, ön koltuklar ısıtmalı manuel ayarlı, sunroof mevcut, audi müzik arayüzü mevcut.
    kaza yok, sadece otoparkta arkadaşlardan biri geri gelirken deydiği için on tamponda mini onarım yapıldı.
    Biraz sağa çekme sorunu var. Jantları balans ayarı yapmaya çalışırken serviste çizdikleri için verniklemişlerdi. Şimdi o vernik soyuldu (2 ay kadar sonra), şikayette bulundum. Bi daha vernikleyeceklerini söylediler ama araç 2 gün orda kalacağı için henüz gidemedim. Satmadan önce onu yaptırırım. Aklıma şu anda gelen başka bir özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcelik316 -- 30 Aralık 2012; 21:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcelik316

quote:

Orijinalden alıntı: keus35

3. sanayide ağaçlı yoldan ups'e devam edin. yol bitince sola dönün. bankalara gelmeden sağda iveco nun sokağında rot balansçı hüseyin var.

Bu adres Afyon'da mı?
    (gerçi kısa bir süre içinde arabayı değiştiriyorum. Ama yine de gidip bi baktırabilirim.)

hayır İzmir'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

benim a3 aracımda sola çekiyor 0 aldım 50 kmdeyken araç fark ettim uğraştım ettim çözüm yok en sonunda bıktım bıraktım

aynı durumdayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.