Şimdi Ara

AUDİ A5 2.0 TFSI,MERCEDES CLS 320 CDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
28.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 911GT3

quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

elinizde 85 bin euro bütçe varken hala ne alacağınıza karar veremediyseniz hiç araba almayın bence

şu cumleyi anlayan bir adım öne çıksın

85k eurosu olan otomobil meraklısı bir insan için seçim yapmak en zor işlerden biridir... olay passat fiyatını aşınca beyin ambole oluyor bazılarında ne yazık ki...

küçükler anlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

cls nin hiç bir zaman yuzu eskimez ve cls nin içine bindiginizde insanın dunyası degişiyo resmen onun konforunu kullanıslılıgını audide bulmak mumkun degil

ayrıca a5 onden cekişli bir araç öle spor araç bence olmasada olur

ha a5 e de bindim artısı nedir dersen koltukları cok rahat gerci benim bindigim S5 ti koltukları da daha iyiydi a5 ten..

a5 cok guzel diyenler için klasik bir audinin tek kapı ve biraz daha sporlastırılmıs bir versiyonu bence o paraya degecek bir tipi yok kesinlikle..

ayrıca mercedes 2. elde cok az deger kaybeder a5 ise audi olması ve tek kapı olması dolayısıyla cok deger kaybedecektir..

cls yi tek gecerim kısacası..

çok mantıklı bir yorum sanırım bu söylediklerin kuzenimin karar vermesinde etkili olcaktır. cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

elinizde 85 bin euro bütçe varken hala ne alacağınıza karar veremediyseniz hiç araba almayın bence

85k eurosu olan otomobil meraklısı bir insan için seçim yapmak en zor işlerden biridir... olay passat fiyatını aşınca beyin ambole oluyor bazılarında ne yazık ki...

küçükler anlamaz

küçük büyük değilde olay ruh haliyle ilgili genelde bakırköyün havasını solumuş olmak lazım böyle şeyler yazmak yada anlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 12 Ocak 2009; 14:55:51 >

• Kuzeninizin bu tür bir araçtan beklentisinin ne olduğu önemli bence.Konfor istiyorsa tabiki CLS.Onun dışında spor ve performanslı bir araç istiyorsa A5 2.0 tfsi beklentilerini karşılayamayabilir.Bu tür bir durumdada Bmw doğru tercih olacaktır.
  • quote:

Passat parasını ikiye katlıyor, bu durumda yapılacak tek şey aile boyu kullanımlar için bir Passat Variant, hafta sonu gece gezmesi için de bir Passat CC almaktır.

Bu durumda başka araba alanı Ferdinand Piech affetmez, yolda da tüm Tiesay'lar tokat manyağı yapar.

Şaka bir yana ikisi de çok farklı arabalar. Beklentiler önemli. En iyisi ikisini de test etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 12 Ocak 2009; 15:05:45 >
  • Ben iki araç arasında CLS taraftarıyım. A5, A4 ün tek kapı modeli gibi. Zaten Mercedes kalitesi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Kuzeninizin bu tür bir araçtan beklentisinin ne olduğu önemli bence.Konfor istiyorsa tabiki CLS.Onun dışında spor ve performanslı bir araç istiyorsa A5 2.0 tfsi beklentilerini karşılayamayabilir.Bu tür bir durumdada Bmw doğru tercih olacaktır.

tabiki performans ve spor bi görünüm istiyor. performans derkende çok aşırı derecede performansa gerek yok.cls nini dış tasarımı çok spor ve çok güzel zaten kararsızlığın nedenlerinden biride bu. ama içide bi okadar sade. a5 211 hp gücü var. sanırım bu güç performans için yeterli dediğim gibi çok aşırı bir performansa gerek yok.eski kullandığı araç bmw 3.20 ci olduğu için bmw düşünmüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

küçükler anlamaz

küçük büyük değilde olay ruh haliyle ilgili genelde bakırköyün havasını solumuş olmak lazım böyle şeyler yazmak yada anlamak için

yazdığım cümleleri anlayacak kadar türkçen yoksa yorum yapma birader sanane

• O halde ikinci el temiz bir CLS yakışır bence.
  • cls nin yenisinin casus fotoğrafları internette dolaşıyor, 1 sene içinde yeni kasasının çıkması muhtemeldir

ben olsam eğer 4 kapılı araç gerekiyorsa 1 sene kullanabileceğim ve fazla değer kaybetmeyecek bir araç alır 1 sene sonra da satar a5 sportback alırdım.

2 kapı gerekiyorsa direkt a5 alırdım, 2. el cls yi düşünmezdim.
  • Bence Mercedes'in en iğrenç kasası cls'de... mekanik olarak iyi bir otomobil ama şekil olarak hiç beğenmiyorum... ben olsaydım a5 tercih ederdim...
  • Ben olsam 2.el bir 7.30d kalan 60-70 milyarada 0km A3 alırdım..

2 si arasından ise tabiki CLS 320 CDI..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Ben olsam 2.el bir 7.30d kalan 60-70 milyarada 0km A3 alırdım..

Yazını okuyunca aklıma Passat forumundan bi abimin Passat alma macerası geldi.
    Galeriye Passat Variant almaya gidince, "abi o arabaya o kadar para mı verilir gel sana 2 tana Caddy verelim" demişler
  • Cls ağır bi araba patron arabası tarzında kuzenin gençmiş Audi a5 daha çok yakışacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Ben olsam 2.el bir 7.30d kalan 60-70 milyarada 0km A3 alırdım..

Yazını okuyunca aklıma Passat forumundan bi abimin Passat alma macerası geldi.
    Galeriye Passat Variant almaya gidince, "abi o arabaya o kadar para mı verilir gel sana 2 tana Caddy verelim" demişler

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

Cls ağır bi araba patron arabası tarzında kuzenin gençmiş Audi a5 daha çok yakışacağını düşünüyorum.

aslında cls dış görünüşü itibariyle spor havası var fakat 26 yaşındaki bir insan için çokmu ağır olur bilemiyorum.
  • a5 nere cls nere, sormadın kabul ediyorum
    (benim fikrimdir, kimseyi bağlamaz.)
  •  AUDİ A5 2.0 TFSI,MERCEDES CLS 320 CDI

AUDİ A5 2.0 TFSI,MERCEDES CLS 320 CDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 12 Ocak 2009; 20:13:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

a5 nere cls nere, sormadın kabul ediyorum
    (benim fikrimdir, kimseyi bağlamaz.)

duymamış olayım hııh.gif
  • Bu da iç fotolar. A5 in hiç şansı yok bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.