Şimdi Ara

Audi A5/Bmw 320d hangisini almalıyım fikirleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melikbey

evo da biraz zor çıkar hocam ya :) o yüzden sıkıntı olmaz :)

100.000tl verdikten sonra ya Safkan spor alırım. Evo sti gibi..
    O paraya cok Temizi rahatlıkla bulunur.

Ama tavsiye isteyen arkadaş az masrafli konfor ve prestij istiyor.

Bu konuda 320 daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Manhattan kullanıcısına yanıt
    malum sitede gormustum sankı aklımda yanlıs kalmıs demekki sportline la karıstırmısım
  • 1.valla çok güzel söylüyorsun 140ı zorlarım belki a5 için ama tam emin olamıyorum peki a5'in dizel ve benzinli yakıtı hakkında ne düşünüyosun?
    2. birde yakın bir tanıdıgım a4 2013 model satıyor km düşük 97bin liraya a4 hakkında da performans kısmı beni biraz düsündürüyor.
    3.bmw bende isterim tabi 320i sportline cok güzel ama dedigim gibi biraz fazla hatta cok fazla var etrafımda sıkıldım artık görmekten :)
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Hicam o segmentlerden cok uzagin da almazdim ya o cok ensesi kalin isi araba icinde utanirdim

kardesim valla banada arkadaslarım kızıyor bu yasta 7 hastalıgı nedir diye bende bilmiyorum cok seviyorum şeytan diyor al ama benzinlikten çıkamam sonra

2.c180 alınırsa iç dizaynı için alınır ki hak ediyor da efsane güzel yapmıslar hele o renk değişen çizgi halindeki ışıklar 10 numara olmus adamlar hak ediyor,birde performans olarak tatmin etseler .

3.a5 coupe da hiç fena degil ama genede bi düsün derim
  • enesakkaya44 E kullanıcısına yanıt
    1-) benzinli alma gereksiz vergi var.
    177 hp al dizelide performansli olsun
    Hemde audi cok az yakar. Super yoltutusuda var alabiliyorsan a5 al

2-) bizde a4 var 0-100 9.0 saniye 2.0tdi 150 hp ve cok atak sehir ici ort 7.5 lt hem de yeni arac.
    177 hp si nerdeyse 320 ile birebir zaten a5 le ayni motor performans kaygisi sacma 3 serisinden konfirlu ama o kadar dinamik ve akici degil

3-)mavi renk bul farkin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

kardesim valla banada arkadaslarım kızıyor bu yasta 7 hastalıgı nedir diye bende bilmiyorum cok seviyorum şeytan diyor al ama benzinlikten çıkamam sonra

2.c180 alınırsa iç dizaynı için alınır ki hak ediyor da efsane güzel yapmıslar hele o renk değişen çizgi halindeki ışıklar 10 numara olmus adamlar hak ediyor,birde performans olarak tatmin etseler .

3.a5 coupe da hiç fena degil ama genede bi düsün derim

hocam E46 coupe aracımı yenı sattım genıs ferah bısı ıstıyorum,aşırı performans beklentımde yok zaten luks olsun rahat olsun sorunsuz olsun birde kendıne baktıran bır araba ıstıyorum

bmw den memnunum o yuzden ılk tercıhım bmw olucak 4 kapı ıstıyorum ın-bin sorun oluyor cunki, 4 kapı tercıh edıcem,coupe dusunuyorsunuz 2 serisi aldı arkadasım cok hoş araba

c180 gercekten karizma araba yakıt sorunu yok,içi daha şık bmw ye kıyasla ama buyuk bır performans farkı var,ayrıca yuzu daha cok yenı uzun sure kasa degısm z veya makyaz yemez.

pazartesi gelıcek benım 7 serısi ,8 lıtre ortalama yakıt verısı dizel arac zaten cok buyuk bır yakıt sorunu yasatmaz ,benım asıl korkum arıza falan yapması hayatta altından kalkamam oyle bır aracın iyice bır baktırıcam alırım belkı,şoför sanıcak mıllet

coupe tavsıye etmıyorum ama

• audi a4 sline 177hp gerçi a4 de değişiyor sanırm bakmak lazım ancak genç adamsın dizel al, 320i c180 benzinli araçlarda basmanın keyfini benzin bozuyor bana kalırsa. dizelde ise ver coşkuyu
  • Bmw'ye yakit konusunda pek takılmayin bmwnin motor teknolojileri sayesinde hem performansli hem de minimum yakit tüketimi amaclaniyo.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    ne olursa olsun tahrik ediyor ya bmw. ah bide şu iç dizayna biraz daha önem verseler mercedesle karşılaştırdıgım iççin hep
    A5 2.0 TDI 177 380 SPORTBACK alabilirsin hem 320D den daha yüksek kalite hissi daha iyi viraj dinamiği olan daha prestijli daha az gözüken bi araç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

biride demiyor ki al 3.28i 245 hp tokat manyağı yap milleti. 0 -100 değeri aracın 5.9 :)

Sen o arabayi alıp stock araçları tabi tokatlarsin.
    Karşına evo sti dolu bi makina çıkarsa altına işetir seni

Onu geçiniz efendim sokaklarda kaç tane evo var. Ben 15 senede eskişehirde 1 tane gördüm misal. Ondan da tokat yiyiversin 30bin tane aracı tokatladıktan sonra dokunmaz adama

Hocam motor şanzıman diyorum başka bişey demiyorum.
  • Hocam 2011 model audi a5 imiz vardı . Ben kesinlikle bmw yi öneririm . Arkadaşın da dedği gibi audi de yağ yakma sorunu var her 1000 km den sonra yağ eklemen gerekecek arabaya , deri koltukları da kalitesiz biraz güneşte kalsa zarar görüyor anlamadım bu işi . Ben bi konfor da göremedim bu arabada , daha önce passat , e200 ve golf ümüz de olmuştu . En beğenmediğim buydu. Yine tercih senin şimdiden hayırlı olsun.

• Madem öğrencisin ve biraz farklı olsun diyorsan, A5 coupe güzel tercih olur özellikle kırmızı, yada yeni kasa C180 gayet şık ve yeni bir araç. Yakıt olarak biraz fazla yakar ama öyle abartılacak kadar da üzmez standart 1.6 atmosferiklere yakın bir değer olur
  • BMW 320D siyah + sarı kaliper ince sarı şerit. 8 ileri ZF + 184HP. Basarsan gider istersen az yakar. Hem farklı bir araç olur siyah + sarı kaliper olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el alacağıma a3 veya 1 serisi bakarım.
    O fiyatlara temiz zor.

320i e.d'yi m paketle alamiyorsun diye hatirliyorum.

Yaklasik olarak bu butcelerde ben f30 320d tercih edecek gibiyim, yakin bir arkadasim ise e93 320d dusunuyor. Cabrio araba aileniz icin sorun degilse bence a5 coupe yerine e93 320d bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 16 Kasım 2014; 13:13:35 >
  • a5 in sıfırını sormuştuk bu 2015-2016 arası değişecek o yüzden 320 al daha 5 yılı var doya doya binersin
  • Bmw 320d

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.