Şimdi Ara

Audi A5/Bmw 320d hangisini almalıyım fikirleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

En bariz olduğu motor da 1.8TFSİ.

2.0TDİ ile ilgili yağ yakma sorunu ben duymadım varsa bilmiyorum.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olabilir bende tam bilmiyorum ama duymuştum arkadaşın bilgisi olsun diye paylaştım öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım yaşınız genç, sportif olması yanında konfor ve kaliteli olması ayrıca daha az sorun yaşatacağını düşündüğümden bmw alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 16 Kasım 2014; 14:30:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 piyasada daha az ve 320d'ye göre daha şık. Daha sükseli bi araç.

Lakin A5 eğer quattro değilse önden çeker olucak, bence bu olumsuz durum sürüş keyfi ve yol tutuş açısından.

Ama 320d E90 da olsa F30 da olsa daha dinamik, motor ve sürüş keyfi, şanzıman çok ama çok iyi. Ama çok var işte ortalıkta...

Eğer düzgün bir f30 M sport 320d bulunursa, o alınmalı. Hem daha şık, hem de daha farklı durur diğer 3 serilerine göre. Sürüş keyfi olarak da tadından yenmez resmen.

++

Bu arada A5 neden yağ yakıyor ? Burada konuşulan 2.0 litre dizel motorlu olan A5 ise, o motor A3, A4, A6'da da kullanılıyor. Yağ yakma sorunu varsa, hepsinde olması gerekir. Yağ yakıyor diyen arkadaşlar bu konuda bilgi ya da link verebilirse iyi olur, bizde aydınlanırız.
  • Şöyle bi şey düşünmezmisin genç işi sportif ve konforlu hem motor avantajın olur fazla vergi ödemezsin hem 7G çok başarılı bi şanzıman yakıtı da iyidir.. AMG kitli temzi bulunur o paralara..

Ayrıca arkadan itişin keyfini sürersin şideetle önerilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-benz-c180-amg-sportcoupe-nigdeliler-otomotiv-2344-187796711/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mengerler-el2-d.pasa-da-2012-model-c180-cgi-coupe-amg-186141083/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-amg-coupe-c250-187506443/detay

3 renk öneri olarak perf yetmezse bi chip şahane olur hem modeli yeni olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvınus -- 16 Kasım 2014; 15:11:55 >

• Dostum hangisini alırsın bilmem ama tek kapılı olsun
  • deniz 1985 D kullanıcısına yanıt
    A5 konusunda bende sizinle aynı fikirdeyim nedense daha oturaklı ve daha ağır geliyor bana.

f30 m sport 320d sahibindende bir iki örnek tavsiye edebilecegin olursa cok mutlu edersin ama nedense a5 coupe 2.0 TDI beni al diyor bana ama
  • bütçe 120 000 tl ise, ben olsam sıfır BMW 118i alırdım; 114 387 TL liste fiyatı var.
  • A5 iyidir
  • CC
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.