Şimdi Ara

AUDİ A5-MERCEDES E COUPE-AUDİ Q5??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aydin146

Dostum dediğim gibi 90.000euro bandına kadar bir araç istiyorum...Yakıt tüketimi iç hacim vs.den önce en güncel kalacak ve heyecan verecek araca bakınıyorum tam olarak...Bu elma da armutta oluyor haklısın...

Başka araçlara da bakabilirim dediğim gibi 60.000kmye kadar ikinci el bir araçta söz konusu olabilir...e coupe nin c tabanlı olması olayı kafamı bulandırdı açıkçası...O zaman biz sadece dış kaplaması e olan dinamikleri c olan bir arabadan mı bahsediyoruz?a5te platform a4 üzerine mi mesela?

evet a5te a4 şasisi üzerinde. kafanızı karıştırması pazarlama amaçlı olarak e coupe kondu. aralarında da e coupe tercih edilmesi mantıklı.
  • Bence de XF 3.0 dizel Portfolio donanım ile harika bir seçenek olur. Piyasadaki en güzel arabalardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence de XF 3.0 dizel Portfolio donanım ile harika bir seçenek olur. Piyasadaki en güzel arabalardan biri.

Bagajı yeterli olsa da ağzı küçük, battaniyeyle turşu fıçısını aynı anda sokamazsın. Parçası bol değil. Servisi hiç bol değil. Arkası yayla gibi olsa da tavanı yüksek değil. 2. eli yok. Yol tutuşu harika olduğu için E klasseye göre sert bir araba, dolayısıyla şişman kıçı rahat rahat götürmez.

Bence hem otomobilden anlayıp hem de otomobilde sürüş keyfi arayan birisinin tercihi bu olur, ama şimdi birine bunu tavsiye etsem, adam bana "aldığımdan daha pahalıya satamıyorum la!" diyecek, hiç böyle polemiklere girmek istemediğim için tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 16 Ocak 2011; 22:07:42 >
  • Şimdi Jaguar sitesine girdimde, 3.0 Diesel "S " ( 275 Ps ) olanını topladım. Hemde Full! Adaptive Cruise Control'den tut elektrikli arka perdelere kadar herşey var. 100.000 Euro diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 16 Ocak 2011; 22:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Şimdi Jaguar sitesine girdimde, 3.0 Diesel "S " ( 275 Ps ) olanını topladım. Hemde Full! Adaptive Cruise Control'den tut elektrikli arka perdelere kadar herşey var. 100.000 Euro diyor.

Makyajlısı gelecek. Farları düzeltecekler. Gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Şimdi Jaguar sitesine girdimde, 3.0 Diesel "S " ( 275 Ps ) olanını topladım. Hemde Full! Adaptive Cruise Control'den tut elektrikli arka perdelere kadar herşey var. 100.000 Euro diyor.

Makyajlısı gelecek. Farları düzeltecekler. Gerek yok.

Ben almayacağım zaten sadece meraktan topladım.

Bmw ve Mercedes her ne kadar iyi olsada, ( F10 ve W212 bazı teknolojiler konusunda Jaguar'dan üstün, gerçi XF 2008'de çıktı ), bana Jaguar her zaman daha özel gelmiştir. Sebebi ne bilmiyorum, daha lüks gözüküyor gözüme. Özellikle iç mekan tasarımı süper Jaguar'ın. Konsoldan çıkan vites düğmesi, ondan sonra dönerek açılan havalandırmalar, o ahşap , Jaguar logosu bile başlı başına bir şey!

Makyajla acaba nasıl teknolojiler gelecek. Birde farlar düzeltilecek derken nedir tam olarak? Led sistemi felanmı eklenecek?

• E coupe al 250 CGI beyaz + AMG kafan rahat olsun
  • quote:

Dostum dediğim gibi 90.000euro bandına kadar bir araç istiyorum...Yakıt tüketimi iç hacim vs.den önce en güncel kalacak ve heyecan verecek araca bakınıyorum tam olarak...Bu elma da armutta oluyor haklısın...

Başka araçlara da bakabilirim dediğim gibi 60.000kmye kadar ikinci el bir araçta söz konusu olabilir...e coupe nin c tabanlı olması olayı kafamı bulandırdı açıkçası...O zaman biz sadece dış kaplaması e olan dinamikleri c olan bir arabadan mı bahsediyoruz?a5te platform a4 üzerine mi mesela?

carrera s'lerin 2. ellerine bakın desem ortalık çok mu karışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patch

quote:

Ortalığı biraz karıştıralım madem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-challenger-dodge-challenger-srt8-6-1-hemi/detay?

AUDİ A5-MERCEDES E COUPE-AUDİ Q5???

Her ne kadar teknoloji olarak bahsedilen araçlardan geri kaldığı noktalar olsada, bu araba ayrı kardeşim. Bunun yerine koyamıyorum çoğunu. 4 kapı istenirse, Dodge Charger'da olabilir, ama Challenger çok güzel duruyor. Camaro'dan bile güzel geliyor bana bu araba nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 17 Ocak 2011; 0:16:52 >

• F
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence de XF 3.0 dizel Portfolio donanım ile harika bir seçenek olur. Piyasadaki en güzel arabalardan biri.

Bagajı yeterli olsa da ağzı küçük, battaniyeyle turşu fıçısını aynı anda sokamazsın. Parçası bol değil. Servisi hiç bol değil. Arkası yayla gibi olsa da tavanı yüksek değil. 2. eli yok. Yol tutuşu harika olduğu için E klasseye göre sert bir araba, dolayısıyla şişman kıçı rahat rahat götürmez.

Bence hem otomobilden anlayıp hem de otomobilde sürüş keyfi arayan birisinin tercihi bu olur, ama şimdi birine bunu tavsiye etsem, adam bana "aldığımdan daha pahalıya satamıyorum la!" diyecek, hiç böyle polemiklere girmek istemediğim için tavsiye etmiyorum.

Hocam sana Xf e aşığım desem inanmazsın bi o bi de alfa breraAma Xf bana ağır kaçar 20li yaşlarda diye düşünüyorum...

Bir de beyler bu bmw x6 nın makyaj kasa değiştirme yılları belli midir??Aynı şekilde A5 ve E Coupenin??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patch

quote:

Ortalığı biraz karıştıralım madem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-challenger-dodge-challenger-srt8-6-1-hemi/detay?

AUDİ A5-MERCEDES E COUPE-AUDİ Q5???

Her ne kadar teknoloji olarak bahsedilen araçlardan geri kaldığı noktalar olsada, bu araba ayrı kardeşim. Bunun yerine koyamıyorum çoğunu. 4 kapı istenirse, Dodge Charger'da olabilir, ama Challenger çok güzel duruyor. Camaro'dan bile güzel geliyor bana bu araba nedense.

Dostum yakıt önemli değil dedim de srt de adamı ağlatır bu memlekette

• Ağlatır evet. Ama 6 silindirli modellerinede bakabilirsin. Şu dizayn gerçekten çok etkileyici.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-sifir-gibi-2010-da-trafige-cikti-39371996/detay
    arkadaş senin yaş kaç bilmiorm ama 20lerdeysen boşver e yi q5 direk ele,corvette c6 veya carrera 4lere slere bak,2.el tabiki.imkanım olsaki olucak işlh yakın zamanda bu ikisinden birini seçicem a5de düşünüleblr yanlarında tabi,ama q5 almak yazık o paraya asfaltta kullanmk için x6ya bak derim illa arazi istiyosan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.