Merhaba sevgili arkadaşlar uzun yıllardır forumu takip ediyorum ve hepinize tek tek sevgilerimi sunuyorum...Ben 2008 civic hb sahibiyim.Kısmetse bu aracı satıp yeni bir araç alacağım.Aklımda bir dostumuzda olan audi a5 2.7tdi multitronic var.Araç donanım olarak full özellikte...Yine bir tanıdıkta ise audi Q5 mevcut bu araç 2.0t stronic yine bu araçta tam full...Diğer bir aklımdaki modelse mercedes e250cgi coupe...
Kriter olarak yakıt tüketimini çok ön planda tutmuyorum.Açıkçası istediğim hem teknolojik olarak hem de konfor bakımından beni tatmin edecek bir araç...Ayrıca alıcağım aracın uzun süre güncelliğini korumasını istiyorum...Kullanan ve karşılaştıran inceleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..Ayrıca 70000-90000 euro bandında sıfır olması şart olmayan diğer seçeneklere de açığım...Aracın iç hacmi 3k yada 5k olması önemli değildir genelde tek kişi kullanacağım...
Not:Sevgili funkmaster arkadaşımın yorumlarını özellikle görürse rica ederim kendisi civic hb alacağım zamanlarda çok yerinde yorumlarıyla bana yardımcı olmuştu
--Eski üyeliğimin mailini kaybettim aydin144 olan üyeliğimin ondan bu üyeliği sonradan açtım...Eğer eski üyeliğim alınabiliyorsa almak isterim...--
gözü kapalı e250 coupe
NO COMMENT
e coupe yanında a5 bana göre çok sıradan kalıyor. a3 a4 a5 a6 ztn aynı oldugu için kısa sürede eskidi yüzü. mercedes ise 10 yil sonra bile güzel kalıcaktır bana göre.
Q5' i almanızı özel olarak gerektirecek sebepler yoksa (çeşitli hobiler vs.) onu hemen eler, A5 ya da E Coupe olarak ikiye indirirdim seçenekleri. Açıkçası E Coupe' yi hiç beğenmediğimden de tercihim A5 olurdu.
Uzun süre güncelliğini koruma konusunda E Coupe avantajlı, sonuçta daha yeni ancak teknolojik alt yapı vs. için iki araç arasında belirgin farklar beklememek gerek. Her ikisi de Alman mühendisliğinin bütün nimetlerinden faydalanıyor ve yeterince lüks. Tabi E Coupe arkadan çekiş, A5 -quattro değilse- önden çekiş olacak. Sürüş zevki açısında bu önemli bir fark. Sonuçta ben yumurta formlu kaportasını -yani tasarımını- hiç beğenmediğimden E Coupe' yi düşünmezdim bile fakat zevk sizin, E Coupe' nin avantajları belli.
e-coupe hayalimdeki araba 100bine bulamayız dimi bundan
SLK'yı bekleyin.
E Coupe alma imkanı varsa başka arabaya bakmamak lazım
e-coupe
Hocam bence de Q5'i eleyin. Asfaltta kullanmak için SUV almak çok mantıklı bir iş değil.
Premium D segmenti coupelerin en günceli Merc E. A5 daha eski. En eskisi ise 3 Serisi. Bu üçü arasından benim seçimim 3 Serisi olurdu ama sizin kriterleriniz benimkilerden farklı.
Bu 3 araç içinden en uzun süre güncel kalacak olanı şüphesiz ki E Serisi. Tasarım olarak da beğendiyseniz hayırlı olsun derim.
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
SLK'yı bekleyin.
Bence de.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Hocam bence de Q5'i eleyin. Asfaltta kullanmak için SUV almak çok mantıklı bir iş değil.
Premium D segmenti coupelerin en günceli Merc E. A5 daha eski. En eskisi ise 3 Serisi. Bu üçü arasından benim seçimim 3 Serisi olurdu ama sizin kriterleriniz benimkilerden farklı.
Bu 3 araç içinden en uzun süre güncel kalacak olanı şüphesiz ki E Serisi. Tasarım olarak da beğendiyseniz hayırlı olsun derim.
D segmenti değilki, E segmenti E Coupe. W212 bazlı değilmi? 3 serisi Coupe'nin rakibi CLC olmuyormu Mercedes'te?
E serisi her türlü kapışır.....
e kup.
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
D segmenti değilki, E segmenti E Coupe. W212 bazlı değilmi? 3 serisi Coupe'nin rakibi CLC olmuyormu Mercedes'te?
sadece adı e coupe saşi e serisinin saşisi değil
İlla bu 3 secenekten biriyse YILDIZ GERİSİ BALDIZ DİYORUM :D