Şimdi Ara

Audi Q3 - Bmw X1 - Mercedes GLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tarz konular çok açmiyorum. Ama kuzenimin eşine bu 3 araçtan birini alacağız. Q3 1.4 tsi 150 s-tronic, GLA 1.6 156 7G-DCT ve X1 1.5 T 136 Steptronic arasında kaldık. Kuzenime Q3 almasını önerdim. Kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. 157.990 TL'lik cam tavanlı leatherette deri koltuklu oldukça dolu aracı 132.400 TL ye bıraktılar. Muson gri veya metalik Glacier beyaz varmış. Şenyıldız dan aldık fiyati. Ne dersiniz ? Q3 u boşver X1 veya GLA mi bakın dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 dizel yeni x1 mi? BMW sitesinde dizel x1 manuel kaldırılmış bayadır bakmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 22 Aralık 2015; 21:07:39 >
  • Makyajlı X1 daha güncel bir araç oldu bence biraz dikkatli bakmak lazım o araca , q3 ile karşılaştırıp bütçenize en iyi gelen ve doluluğu ile en işinize geleni seçin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

1.5 dizel yeni x1 mi? BMW sitesinde dizel x1 manuel kaldırılmış bayadır bakmıyorum .

Benzinli 1.5 hocam. Yeni 3 silindirli motor.

• Babam ve ortağı Q3 1.4 tfsi aldı. Fiyatları da 120 bin civarıydı ama tam hatırlamıyorum. Bizim kullandığımız araç siyah renk. Tavsiye ederim, yeni X1 güzel olmuş ama Q3 daha tatlı.

• dsgli arabayi cortladiginda sen yaptiracagin icin q3 alinmasnda bence sakinca yokgla veya x1 yeni kasa oldugundan onu tercih ederdim,ayrica tahminimce senin kaale dahi almadigin ve audinin kepaze oldugu iihs guvenlik testlerinden de saglam cikacaktir.gla da sanirim yuksek not alir mercedesin diger yenileri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Aralık 2015; 22:25:48 >
  • 2-3 ay sonra bu segmentte infinity q30 da çıkacak. Bekleyebilirseniz inceleyin derim. Buradaki araçlara şekil namına 10 basar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW X1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dsg konusu için damlamışlar hemen.

Q3 ü dolu dolu alırsınız. Ama bence yıldızı alın. Duruşu falan daha güzel sanki

• Q3 ya da X1 ama yeni kasaysa. Değilse Q3.
  • Tabiki Q3

• Peki q3 ya da gla, hangisinin ikinci eli daha güçlü olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F48 se her türlü X1 kimse kusura bakmasın, çağ atladı ; GLA'nın bu listede olması bile saçmalık ezik, büzük 500x kıvamında arada kalmış, segmentsiz bir şey.

beyaz eski-facelift F48
     Audi Q3 - Bmw X1 - Mercedes GLA Audi Q3 - Bmw X1 - Mercedes GLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 22 Aralık 2015; 23:24:20 >

• Gla ve Q3ün çok şansının olacağını düşünmüyorum.Tamam Güzel arabalar ama Yeni gelen X1 çok hoşuma gitti benim çok beğendim.Kesinlikle onu alırdım ben
  • Q3'ün içindeki sert plastikler hiç hoşuma gitmemişti, Yeni X1'i hiç incelemedim, GLA ise tasarım olarak bence Q3ten daha güzel bir araç, GLA'yı Q3'e tercih ederim hiç düşünmeden, fakat yeni X1'de çok güzel olmuş, kararımı X1 ve GLA arasında verirdim. Ufak makyaja rağmen Q3'ün içi özellikle de o klima kumandalarının olduğu kısım çok demode duruyor, 7-8 yıl geriden geliyor.
    Ayrıca Q3te kuru 7 dsg var, siz daha iyi bilirsiniz
    Mercedes'in 7G-DCT'si düşük hızlarda 2. Viteste kalıyor bir süre, aynı dsg gibi, bu da titremeye yol açabiliyor zaman zaman. 7G-DCT, s tronic'den biraz daha ağır çalışan bir şanzıman. X1'de ise sanırım 6 ileri otomatik şanzıman var, kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

Benim tercihim GLA ve X1 arasından birisi olurdu, Q3'ü düşünmezdim.

• GLA büyük ihtimal olmayacak. Ben Q3 üzerinde yogunlasmama rağmen X1 diyende baya oldu. Bu aracı da alıcı gözle incelemekte fayda var. Bu ay aracı mutlaka almamız lazım kampanyalar bitmeden. X1 içinde yarın teklif alip bilgi vereceğim.

• gla dış görünüş olarak güzel ama kücük duruyor ve alcak.benim tavsiyem bmw x1 bu üçü arasında.audi q3 ise dsg sorunu var arıza cıkarır başağrısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

dsgli arabayi cortladiginda sen yaptiracagin icin q3 alinmasnda bence sakinca yokgla veya x1 yeni kasa oldugundan onu tercih ederdim,ayrica tahminimce senin kaale dahi almadigin ve audinin kepaze oldugu iihs guvenlik testlerinden de saglam cikacaktir.gla da sanirim yuksek not alir mercedesin diger yenileri gibi.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım arkadaşlar, doğru olan neyse insanlara onu söyleyelim.Kimse audiyle veya mercedesle ortak değil. insanlar fikir danışmış ama biz kendi egolarımızı tatmin etmek için çeşitli markaları körü körüne savunuyor veya karalıyoruz. buyrun Q3 IIHS small overlap testi. Overall evaluation: Good

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrant1907 -- 23 Aralık 2015; 11:45:32 >

• iyi işte bak q3 de sağlammış.ama dsg halen duruyor olduğu yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

quote:

dsgli arabayi cortladiginda sen yaptiracagin icin q3 alinmasnda bence sakinca yokgla veya x1 yeni kasa oldugundan onu tercih ederdim,ayrica tahminimce senin kaale dahi almadigin ve audinin kepaze oldugu iihs guvenlik testlerinden de saglam cikacaktir.gla da sanirim yuksek not alir mercedesin diger yenileri gibi.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım arkadaşlar, doğru olan neyse insanlara onu söyleyelim.Kimse audiyle veya mercedesle ortak değil. insanlar fikir danışmış ama biz kendi egolarımızı tatmin etmek için çeşitli markaları körü körüne savunuyor veya karalıyoruz. buyrun Q3 IIHS small overlap testi. Overall evaluation: Good

O arkadaşın VAG grubuyla farklı bir münasebeti var. Özellikle DSG konusunda hassasiyetleri var. Çok dokunmayın derim. Kendi içinde çözsün sorunlarını

• quote:

iyi işte bak q3 de sağlammış.ama dsg halen duruyor olduğu yerde

Adam senin ezbere konuştuğun bilgiyi çürütüyor sadece, kalkıp hala dsg diyorsun adamın o konuda eleştirine karşı lafı yok zaten

Hadi ezbere konuşuyorsun okuduğunu da mı anlamıyorsun ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.