Şimdi Ara

Audi A5 mi Mercedes C180 mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
41.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kere c180 diyorsan diğer tarafa a4ü koyacaksın a5i değil. adüşündüğünüz modeli bilemem ama imzamdaki aracımızdan son derece memnunuz. bir sorun da yaşamadım. tabi c180 daha ekonomik a5in yanında. (tfsilardan bahsediyorum ama. 2.0 tdi ekonomiktir. )
  • c180 ile a5 degil A4 ü karşılaştır. ve A4 tabiki, C180 mercedesin adını ve makyajı kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan akdere

A5 diyorum c180 mercedes iyi araba ama direksionu çok sert bende 1,5 yıl önce vardı çok zorlandım ben A5 diyorum hem dış tasarım olarak hem konfor olarak

Yeni C 180 i kullandınız mı?
  • c180 2012 kesinlikle daha iyi.

Sonuçta mercedes-benz.
  • Selamlar,

C180 benim de hoşuma gidiyor.

tercih etmem açısından aşağıdaki özellikler önemli

Standart donanım
    + Sunroof (opsiyonel ise ne kadar eklemek lazım)
    +XRNON
    +ekran (sanırım standart)

kaç lira olur toplamda maliyet?

Audi bence Mercedes sınıfında değil . Ancak Audi seven çok fazla dostum da var

sizce neden Audi A5 tercih edilir peki?
  • Mercedes Benz in Ayri Bir Artistligi var Bence Daha Yuksek Bir modelini dusunebilirsiniz.
  • C180'e göre A4'ün baz özellikleri daha iyi diyecek olan var mıdır?

Audi Mercedes'e göre neden tercih edilir diye soruyorum?

Audi'ye de alternatif araç olarak bakabilirim . ne dersiniz?

selamlar...
  • C serisi malesef A5'in değil A4'ün dengidir

ve A4'e göre en büyük avantajı arkadan itişli olmasıdır. Arkadan itişli bir araç kullanmak insanlara daha çok keyif verdiği söylenir(katılıyorum) amaki eğer söz konusu quattro ise mercedesin hiç bir avantajı kalmaz.

2009-2010 mercedes c serisi kanımca mercedesin utanç kaynağıdır. 1.6 sedan ve -ucuz- bir araç. Zaten mercedes'te düşen müşteri kalitesini gördüğü için 2 yıl içersinde makyajlayıp 1.8 motora geçtiler ve Türkiye'de o kadar çok 180 varki artık gerçekten itici bir araç olmaya başladı.. Kullanımı keyiflidir-sessizliği iyidir c180'in ancak yedek parça ve servis marafları malum audi'nin en az 1.5 katı. Hepsi bir yana herkes bindiği için artık gözümde vw bora gibi bişi oldu, a4 ise makyajlancak olmasına rağmen hala tercih sebebi.
    Kısmet olursa A4'e yakınım bu aralar, ama dediğim gibi 'kısmet olursa'.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryangt

C serisi malesef A5'in değil A4'ün dengidir

ve A4'e göre en büyük avantajı arkadan itişli olmasıdır. Arkadan itişli bir araç kullanmak insanlara daha çok keyif verdiği söylenir(katılıyorum) amaki eğer söz konusu quattro ise mercedesin hiç bir avantajı kalmaz.

2009-2010 mercedes c serisi kanımca mercedesin utanç kaynağıdır. 1.6 sedan ve -ucuz- bir araç. Zaten mercedes'te düşen müşteri kalitesini gördüğü için 2 yıl içersinde makyajlayıp 1.8 motora geçtiler ve Türkiye'de o kadar çok 180 varki artık gerçekten itici bir araç olmaya başladı.. Kullanımı keyiflidir-sessizliği iyidir c180'in ancak yedek parça ve servis marafları malum audi'nin en az 1.5 katı. Hepsi bir yana herkes bindiği için artık gözümde vw bora gibi bişi oldu, a4 ise makyajlancak olmasına rağmen hala tercih sebebi.
    Kısmet olursa A4'e yakınım bu aralar, ama dediğim gibi 'kısmet olursa'.

Ne konuda utanc kaynagı anlamadım?Çok satması mı her sokak başında karşılaşırlır olması mı?
    1,8 Cgi motor seçeneğini 1,6 komp.üniteyi makyajlı kasaya koyuncaya kadar boşluğu doldurmak için getirdi yoksa 1,6 komp.hala mevcut.
    Servis masraflarına deyinmişsiniz A4 15000 km bakım fiyatını yazın ben sonra size C180K nın bakım fiyatını yazayım.arada farkın ne olduğunu siz yorumlayın.
    4 çeker iki aracı kıyaslayacaksanızda 4matic ile Quattroyu kıyaslayın ki adil olsun.

• maddi gelir durumu vasat olanların dahi 'sosyete' gözükme çabası yüzünden mercedes'in düşen müşteri kitlesi.
    yeni makyajlı kasada 1.6 seçeneği hiç görmedim. Az önce sahibinden'i gezdim orada da yoktu emin olmak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 23 Kasım 2011; 14:22:28 >
  • quote:

maddi gelir durumu vasat olanların dahi 'sosyete' gözükme çabası yüzünden mercedes'in düşen müşteri kitlesi.
    yeni makyajlı kasada 1.6 seçeneği hiç görmedim. Az önce sahibinden'i gezdim orada da yoktu emin olmak için...

1,6 komp.teyit konusunda herhangi bir bayiyi aramanız kafi.
    Bahsettiğiniz durum satış rakamlarıylada orantılı 100 satar BMW 10 tane anlattığınız şekilde müşterisi vardır.
    Mercedes 1000 adet satar orantılı ondada 100 adet bahsettiğiniz profilde müşteri vardır.Bu dediğimim gibi satış rakamlarıyla alakalı.Ama dedğiniz doğru alakalı olan olmayan çok sayıda C kullanıcısı mevcut ama bu markadan soğutma için bir neden olmamalı.
  • eğer C serisi araç kullanıyorsanız kusra bakmayın,biraz kabalık etmiş olabilirim. Sözlerimi geri alıyorum.

Ancak bu sebepler potansiyel bir kullanıcı olan beni c180'den soğutmak için yeterli. Önden çekiş olmasına rağmen A4 öncelikli tercihim.

Samimiyetimle söylüyorum, bu kadar çok kullanıcı olmasaydı ve müşteri kitlesi bu denli düşmeseydi (kişisel fikrim) A4 yerine c180 tercih edebilirdim. Sonuçta Audi, Mercedes kalitesini yakalamaya çalışan bir marka. Bu da mercedesi bir adım önde yapar.
  • quote:

eğer C serisi araç kullanıyorsanız kusra bakmayın,biraz kabalık etmiş olabilirim. Sözlerimi geri alıyorum.

Ancak bu sebepler potansiyel bir kullanıcı olan beni c180'den soğutmak için yeterli. Önden çekiş olmasına rağmen A4 öncelikli tercihim.

Samimiyetimle söylüyorum, bu kadar çok kullanıcı olmasaydı ve müşteri kitlesi bu denli düşmeseydi (kişisel fikrim) A4 yerine c180 tercih edebilirdim. Sonuçta Audi, Mercedes kalitesini yakalamaya çalışan bir marka. Bu da mercedesi bir adım önde yapar.

Rica ederim.
    Tespitlerinizde haklısınız.Türkiyede kullanıcının büyükçoğunluğu gösterişe yönelik aldığı için müşteri seviyesindeki cıta aşağı inmiş olabilir ama bu c serisine olan tavrı değiştirmek için bence başlı başına bir etken değil.Ama kararlarınıza saygılıyım saydığınız nedenlerden dolayı bende Volvo kullanmaktayım ama makyajlı C serisi hakikaten akıl çeliyor.

• sizin kullandığınız Volvo kaç model? Hangi serisi?

Yeni S60'ın BMW 3 serisine taş çıkartabilcek bir araba olduğunu söyledi dün arkadaşım.

yurtdışında 8000km'lik bir yol yapmış kiralık arabalarla, 320'den S60'a bindiğinde eşşekten inip safkan ingilize bindim dedi (ciddiyim )
  • quote:

sizin kullandığınız Volvo kaç model? Hangi serisi?

Yeni S60'ın BMW 3 serisine taş çıkartabilcek bir araba olduğunu söyledi dün arkadaşım.

yurtdışında 8000km'lik bir yol yapmış kiralık arabalarla, 320'den S60'a bindiğinde eşşekten inip safkan ingilize bindim dedi (ciddiyim )

2010 model s40 var ben aldığımda s60 daha turkiyeye gelmemişti.ama dediğiniz gibi s60 cok deli bir makina ama aldığınız motor seçeneğinde bağlı t4 180 bg motoru iyi d3 dizel motoru 164 bg kesinlikle 3 serisi,c serisi,a4 arasında kalanlar için kesinlikle seçenekler arasına katılması gereken bir model.
  • bu iki araçta bizim audi kardeşimin amg benim fakat; 18 amg jant, dvd, tv, navigasyon, benim aracımda var. amg jant 8.260 tl comand ntg4 6.500 euro navigasyon tv free dvd free 5.300 tl standartla baya bi farklı değilmi?

Audi A5 mi Mercedes C180 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: magic2melody

quote:

Orijinalden alıntı: tom green

a5 coupe yada sportback güzel araç nedense başka markalar bana yıldız kadar güven vermiyor ama yanlış kıyaslama a5 mi e250 cgi coupe mi deseydin cevap ama bu ikiliden a5, c180 de iyi araç hakkını yememek lazım.
    arkadaşın biri demiş a5 80.000 euro opsiyona kalırsa c63 amg var s5 falan demez ha
    de hadi c63 s5 falan karıştırma dersen c350 amg sport var tehlikelidir kendileri
    BU İKİLİDEN A5 GÖZ VAR NİZAM VAR

Bahsettiğim 80.000€'luk fiyat orta dolulutka 2.0TQ motorlu coupe aracın fiyatıdır(2010 model aracımı aldıımda 88.000€ liste fiyatı vardı 77.500'e aldım.) oyle aman aman TV, Navi vs gibi donanımlar yok hatta sline bile yok. C180'i ağzına kadar doldur arkasınada altın kaplama spoiler ve ön tampon yaptır o zaman a5 fiyatına gelir. C63 gelince, istanbul parkta test ettiğim 4.5 litrelik RS5'de 6.0 litrelik c63 demez c180'in segmentide bu arada audi a4.

http://www.youtube.com/watch?v=jO5rGyq_a7g&feature=player_detailpage
    bi bak bakalım

• a5 mi c180 mi ?
    2013 model Audi a5 2.0 tdı quatro bu araba iş karşılığında verildi yoksa gidip a5 asla almam
    Aracın tış tasarımı; arkası güzel ön taraf tipik audi
    İç kısım; ön taraf idare eder (beni tatmin etmedi) 80 bin euroluk bir araba değil
    Arka taraf inanılmaz basık 2 kişi tam sığıyor kafanız tafanla birleşiyor eğer arkaya üç kişi oturduysa ortada kalan kafasını eğip yolculuk yapması gerekecek. deri döşeme vs iyi
    motor; kullandığım araç 177 hp quatro bazı arkadaslar araca uçak gibi diyor ama 177 hp lik bir araba nasılsı buda öyle yani
    Audinin aşırı şişirildiğini düşünüyorum bu aracın en fazla ederi 55 60 bin euro 80 bin euro verilmez.
  • Mercedes Audi'den daha iyi bir markadır ama A5 C180'den daha iyi bir modeldir. Aşağıdaki linkten A5 modellerine ve fiyatlarına bakabilirsin.

http://otomobildunyasi.net/audi-a5-fiyat-listesi/
  • Bende 2013 A5 2,0 tdı quatro kullanıyorum. Araçtan gayet memnunum. Satıcı aracı alırken beyefendi bu aracı yoldan çıkarmanız çok zor çıkmaz demişti :) 1 yılı geçti kullananı araç virajlarda banamısın demiyorum. araçtan gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.