Şimdi Ara

Audi A5 mi Mercedes C180 mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
41.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu ikililemede kalmıştım a4 aldım 2 ay kullandım arkadaşımda yeni c 180 1.6 yeni nesil motor 2013 model onu kullandıktan sonra 2013 model a4 ümü satıp c180 aldım gerçekten aralarında çok fark var kesinlikle test sürüşü yapın ona göre alın ben c180 den çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir_vatansever

a5 mi c180 mi ?
    2013 model Audi a5 2.0 tdı quatro bu araba iş karşılığında verildi yoksa gidip a5 asla almam
    Aracın tış tasarımı; arkası güzel ön taraf tipik audi
    İç kısım; ön taraf idare eder (beni tatmin etmedi) 80 bin euroluk bir araba değil
    Arka taraf inanılmaz basık 2 kişi tam sığıyor kafanız tafanla birleşiyor eğer arkaya üç kişi oturduysa ortada kalan kafasını eğip yolculuk yapması gerekecek. deri döşeme vs iyi
    motor; kullandığım araç 177 hp quatro bazı arkadaslar araca uçak gibi diyor ama 177 hp lik bir araba nasılsı buda öyle yani
    Audinin aşırı şişirildiğini düşünüyorum bu aracın en fazla ederi 55 60 bin euro 80 bin euro verilmez.

50 bin euro olacakmış almanya fiyatına bi bak dostum önce bence . Bide yeni c180 1.6 motor amg araca 170 istiyolar burda mercedes şişirmiş bence fiyatı ben onu alacağıma 15-20 daha verip bunu alırım rn azından 2.0 177 hp quatro bide 4 çeker mercedes gibi göt atmaz virajda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.