< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Audi A5 Sedan 2024 (2. sayfa)
-
-
audi tarihi boyunca türkiye'de almanya'dan ucuza araba sattı (net fiyat olarak)
almanya'da satılan quatto 40 tdi modeli configurator'den ful doldurup oluşan fiyattan vergiyi çıkarttım, o net fiyata türkiye'deki kdv ve ötv'yi koyduğumda 4.9 milyona geldi aynı. yani sana NET FİYAT olarak en boş modeli en dolu fiyatına satıyor. normalde olması gereken 4m maks ön çeker için, ki o da satmaz.
-
Bana verdikleri tfsi teklif 4.660. Aynı opsiyonları alman konfigüratörde yapıp vergilerle hesaplayınca 5.850 ediyor. Audi hala ucuza satıyor türkiyede özellikle bmw’ye kıyasla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mümkün değil 5.850 etmesi, vergiyi çıkarmamış olabilir misiniz?
düzeltme: evet hatalı olan benmişim, fiyat yanlış olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger7 -- 10 Aralık 2024; 13:40:20 > -
320i sportline 2,95m, m sport 3,2m, edition m 3,45m
420i m 4-4,2m
İ4 m 3,35m
520i m sport 4,6m (gayet dolu)
C200 AMG 3,6m
Güncel fiyatlar. Sizin yazdığınız örnek fiyatlar biraz uçuk olmuş. A5 özelinde rekabet etmek istiyorsa 5 kasanın %10-15 altında fiyatla satış politikası belirlemeli ya da artık 150 beygir den kurtulup 1,5-1,6 motor 180-200hp araç getirmeli ve %150 vergiden kurtulmalı (Örnek yeni 520i 1,6 190hp). 2000cc vergi tabiki onun suçu değil ama gerçekler bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 10 Aralık 2024; 16:31:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün ilk kez otoyolda canlı gördüm
Tasarım için konuşuyorum tek kelimeyle hayal kırıklığı
Arkası hele fena halde çirkin geldi bana
Halbuki test videolarında oldukça beğenmiştim
Tek beğenmediğim yanı kısa görünüyor olmasıydı
Belki araç boş paketti bilmiyorum , lastikler ince yerden yüksek garip geldi
-
4.915 TL deniliyor
Bu arada Çetaş hiçbir bayisini önermiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X