Şimdi Ara

Audi A5 Sedan 2024 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyatlar gayet iyi bence 1.6 bmw 320i 4milyona satılıyor kampanyasız. 420i ise 5milyon. 2litre arabanın 4.6-5.2milyon bandında satılması normal hatta uygun bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • audi tarihi boyunca türkiye'de almanya'dan ucuza araba sattı (net fiyat olarak)

almanya'da satılan quatto 40 tdi modeli configurator'den ful doldurup oluşan fiyattan vergiyi çıkarttım, o net fiyata türkiye'deki kdv ve ötv'yi koyduğumda 4.9 milyona geldi aynı. yani sana NET FİYAT olarak en boş modeli en dolu fiyatına satıyor. normalde olması gereken 4m maks ön çeker için, ki o da satmaz.

• HoneyBadger7 H kullanıcısına yanıt
    Bana verdikleri tfsi teklif 4.660. Aynı opsiyonları alman konfigüratörde yapıp vergilerle hesaplayınca 5.850 ediyor. Audi hala ucuza satıyor türkiyede özellikle bmw’ye kıyasla.

• tariiik T kullanıcısına yanıt

mümkün değil 5.850 etmesi, vergiyi çıkarmamış olabilir misiniz?

düzeltme: evet hatalı olan benmişim, fiyat yanlış olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger7 -- 10 Aralık 2024; 13:40:20 >
  • tariiik T kullanıcısına yanıt
    320i sportline 2,95m, m sport 3,2m, edition m 3,45m
    420i m 4-4,2m
    İ4 m 3,35m
    520i m sport 4,6m (gayet dolu)
    C200 AMG 3,6m
    Güncel fiyatlar. Sizin yazdığınız örnek fiyatlar biraz uçuk olmuş. A5 özelinde rekabet etmek istiyorsa 5 kasanın %10-15 altında fiyatla satış politikası belirlemeli ya da artık 150 beygir den kurtulup 1,5-1,6 motor 180-200hp araç getirmeli ve %150 vergiden kurtulmalı (Örnek yeni 520i 1,6 190hp). 2000cc vergi tabiki onun suçu değil ama gerçekler bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 10 Aralık 2024; 16:31:15 >
  • Bugün ilk kez otoyolda canlı gördüm

Tasarım için konuşuyorum tek kelimeyle hayal kırıklığı

Arkası hele fena halde çirkin geldi bana

Halbuki test videolarında oldukça beğenmiştim

Tek beğenmediğim yanı kısa görünüyor olmasıydı

Belki araç boş paketti bilmiyorum , lastikler ince yerden yüksek garip geldi

• 4.915 TL deniliyor

Bu arada Çetaş hiçbir bayisini önermiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.