Şimdi Ara

Audi A5 Sedan 2024

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni Audi A5 incelemesi | Aralık ayında Türkiye’ye gelecek yeni A5’i inceledim. #car #cars #audi
    https://www.youtube.com/shorts/9n1pJtBWKUY?si=kdIorVOWmA0dMYii

Malumunuz A4 tedavülden kaldırıldı. Üretimi durdu. Satışı bitti. Tabutuna çivisi çakıldı.

Audi’nin son kalesi A5 Sedan olarak satışa devam edecek.

Aralık ayında gelmesi planlanıyor

• bu araci cok yakindan takip ediyorum fiyat ne olur acaba ?

• Ecylnc kullanıcısına yanıt
    Bugün

c200 AMG 3.600 TL
    320i kelek M 3.300 TL

Fişi çekilen A4 ise 2.900 TL’ye elden çıkarıldı.

Bana göre C fiyatına kimse A5 almaz.

Bugün gelse 3.200 - 3.400 olması lazım ki satsın

Ama 4.000 civarı telafuz ediliyor
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Bencede 3.9

3.9’a verirlerse gider C200 4Matic AMG alırım bence

İnceledim hocam o araç kesinlikle 204 beygirin hakkını veremiyor ve malzeme kalitesi vasat…

Mercedes’in malzeme kalitesi fişi çekilen A4’den fersah fersah ileride

A5’in de içi A3’den bozma

Çoğu parça ve ekran A3 ile aynı

Malzeme kalitesi açısından C > 3 > A5 olabilir

Hele A5 kumaş koltuklusunu gördüm videolarda çok kötü malzeme

Zaten Audi fabrikayı satacak Çinli bulamamış

Fabrikaları bile elde patladı adamların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 AUDI A5 Sportback Geldi
    8 yıl önce açıldı
    Audi A6 40 TDI
    4 ay önce açıldı
    audi a3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

3 ün malzemesi c den kesinlikle kötü değil hocam

3 ve A4’de elektrikli direksiyon yok
    C’de olup 3’de olmayan dönebilen arka aks arka koltuk ısıtma gibi pek çok özellik var

3’ün kapı kolları kendiliğinden parçalanıyor
  • Websitesinde konfigüratör açılmış. 2 litre mild hybrid dizel motor mantıklı fiyatlamayla gelirse tercih edilebilir. 1.5 TSI gibi rekabetçi fiyatla gelirse de ortalığı karıştırabilir. Tabi aracı canlı görmek lazım izlediğim videolarda dış görünüş olarak iyi mi desem kötü mü desem bilemedim.

• berkecelik B kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4.500 TL ile opsiyonel donanımlı dolu araçlar satılacak deniliyor

C200 AMG 4Matic 3.600 TL iken kesinlikle A5 almam.

hocam baya saçma sapan bi şey yazmışsınız. donanım başka şey malzeme kalitesi başka şey. yeni C malzeme kalitesi açısından megane'la falan kapışır. fransız otomobili gibi her yeri takır tukur ses veren bol malzemelerle gıcırdayan montajlarla dolu.

eğer malzeme kalitesi konuşuyorsak g20 kasa 3, mercedes c serisinin çok çok üstünde. yeni gelen a5'i kullanma şansım pek olmadı. ancak bi önceki kasanın makyajsızını ve ondan öncekinin makyajlısını kullandım 3er yıl, görsel olarak beğenmeyebilirsiniz ama malzeme kalitesi hiçbir zaman kötü olmadı.

almanya'ya iş sebebiyle sayısız kez araç kiraladım, 4-5 kez e serisi ve s serisi kiraladım, sonunda yine sixt'in bana bmw veya audi bulmasıyla sonlandı. mercedes rezil bir durumda her anlamda, o efsanelik uzun yıllar önce bitti. mercedes'i mercedes yapan 90'lardaki ve 2000li yılların başlarındaki araçlarıdır. şu ankiler tamamen marka ekmeği yiyor.

ama saptırmadan tekrar söyleyeyim, malzeme kalitesi olarak c serisi 3 kasa'nın önünde lafı hayatımda gördüğüm en yanlış tespit. sizin malzeme kalitesi dediğiniz şeye bakıyor olsaydık piyasanın en kaliteli aracı ds automobiles olurdu. mercedes bayilerinde bile satıcılarla iki samimi olursanız g20'nin yanında ne kadar dandik kaldığını ve insanların buna ne kadar takıldığını size anlatacaklardır.

• HoneyBadger7 H kullanıcısına yanıt
    Donanım desen G20 kasa tam boş kasa. Bomboş M bile . . .

G20’nin ölü olduğu alanlar
    Elektrikli direksiyon YOK
    Arka ısıtma YOK
    Soğutmalı koltuk YOK
    4Matic Xdrive YOK
    Döner arka aks YOK

Yani o işi bana anlatma

W206 > g20
    Sen Clash of Clans oynamaya devam et

Binmediğin arabalarla ilgili yorum yapma

Ayrıca kural ihlali nedeniyle uzaklaştırılacaksın. Mercedes’e çöp demek nedir ?

Sorsan okula bisikletle gidiyorsundur

Ehliyetsiz araba kullanıyorum, Clash of Clans oynuyorum, Porsche kullanıyorum :)

c220 kompresor diye bir model olmadığından da haberim yok ama Hayatta binmediğim w206 konusunda yorum yapmaktan geri durmuyorum :)

• hangi hadle hakaret kullanmadığım yazılarım silinmiş anlamadım, çok zavallı bir durum söz konusu, yaşınız 20 civarıysa sıkıntı yok, eğer cidden 30+ iseniz allah etrafınızdakilere sabır versin. bu tavırla dert oluyorsunuzdur muhtemelen

Forum kuralları çok açık

Mercedes gibi bir markaya "çöp" dersen elbette silinir. Hatta uzaklaştırma alırsın

• mercedes'e çöp demedim, son modellerine kullandıkları malzemenin kalitesine çöp dedim. bu markadan amg gt'ler sls amg'ler de çıktı niye çöp diyeyim. neyse türkiye'nin özeti gibi canı isteyen istediği müeyyideyi uyguluyor.

en azından bilgi vereyim gruba. aktif olarak doğuş oto maslak ve arca bursa'da 40 TFSI Sedan A5'ler gelmiş. arca satışa başladı, doğuş oto henüz satışa açmamış. tdi modeller henüz gelmemiş ve arca'dan aldığım bilgiye göre 4.9 milyon liraya çıkmış satışa. bu fiyata o arabaların hepsi orada kalır, satamazlar orası net.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.