Şimdi Ara

Audi A7 3.0 TDİ QUATTRO MU? MERCEDES CLS 350 CDİ Mİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ahan da bunu alırdım ben.

Audi A7 3.0 TDİ QUATTRO MU? MERCEDES CLS 350 CDİ Mİ ?

Bu arabanin modeli nedir?

Sanirim BMW 6 serisi. Benim tercihim bu arac olurdu.
  • konu acilali kac ay gecmis halen tik yok konuyu acan vatandasta bizde kek gibi yorum yapiyoruz ise bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

konu acilali kac ay gecmis halen tik yok konuyu acan vatandasta bizde kek gibi yorum yapiyoruz ise bak :)

herkes fake oldugunu bılsede sevdıklerı araclara markalara yorum yapmak sıtıyorlar. Hem bence fake olsa dahi ınsanlar bılgı alıs verısınde bulunması guzel bırsey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levanesa -- 24 Mart 2012; 9:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

konu acilali kac ay gecmis halen tik yok konuyu acan vatandasta bizde kek gibi yorum yapiyoruz ise bak :)

herkes fake oldugunu bılsede sevdıklerı araclara markalara yorum yapmak sıtıyorlar. Hem bence fake olsa dahi ınsanlar bılgı alıs verısınde bulunması guzel bırsey.

aptal yerine konmak benim hosuma gitmiyor sizi bilmem böyle tonla konu aciliyor onlarca sayfa yazilip ciziliyor sonra konu sahibi ya ortaliktan kayboluyor yada vazgeciyor yazik insanlarin emegine hic olmazsa arada bir konunu takip et bir iki yorum yazda burdaki insanlarda yazdiklarinin havaya gitmedigini görsün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

aptal yerine konmak benim hosuma gitmiyor sizi bilmem böyle tonla konu aciliyor onlarca sayfa yazilip ciziliyor sonra konu sahibi ya ortaliktan kayboluyor yada vazgeciyor yazik insanlarin emegine hic olmazsa arada bir konunu takip et bir iki yorum yazda burdaki insanlarda yazdiklarinin havaya gitmedigini görsün.

Farklı acılardan bakıyoruz

• Kişisel görüşüm alıcam da falan da filan da şöyle fark var da bu tarz konular sırf fake koktuğundan kilitlenmeli.Tabi yönetici abilerimin işine karışmam ayrı konu.
    Konuyu bu arkadaşın araba alması değil de a7 mercedes karşılaştırmasına sokarsam:
    quattro bir audi her zaman için arkadan itişli bir mersodan üstündür(sürüş dinamikleri açısından).
    Audinin iç mekanı uçağın kokpiti gibi,mersodan üstündür.
    Audiyle mersonun arasındaki fark 30 bin lira küsür az buz iş değil.tabi aşağıda vereceğim donanım kaça gelicek onu bilmiyorum ekleyeyim.Mersoda da illaki donanım paketi alacağınızdan eşitlenecektir.
    Baz model tip sözkonusu olursa Cls a7den daha hoş bir araç.
    Fakat:
    A7 eğer ABT donanımıyla alınırsa,o zaman cls Stuttgart tasarım ofisine geri döner.

• CLS`yede Brabus dokunabilir mesala :)
  •  Audi A7 3.0 TDİ QUATTRO MU? MERCEDES CLS 350 CDİ Mİ ?

• A7 hakkında bir dergide hiç iyi şeyler duymadım.
    Arkaya 3 kişi oturduğu zaman + bagaj dolu olduğu zaman.
    araç çok yere yakınlaşıyormuş.. dengesizlik oluştuğu yazıyordu.
  • Audi A7 bence. Tasarım olarak CLS den daha iyi. CLS de güzel ama A7 mükemmel.
  • Param olsa 2005 modeline bile basar alırım, tek geçerim...
    CLS
  • Ne yaptı acaba aldı mı CLS?
  • A7'gerek tasarim gerek genel olarak,ayrica dehset bagaji vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünmene gerek yok A7 tabikide.
    Kısacası şöyle bir anlatım yapmak istedim.
    Haklı olduğunuz gibi Mercedes CLS 350 gayet şık ve conforlu araba.Mercedes sonuçta.Ama performans,sürüş yeteneği,yol tutuş,dikkat ve özenli üretim bence A7 de daha ağır basıyor.Para söz konusu değil ise kesinlikle A7 derim.Araç hafif basık,önden bakıldığında köpekbalığından bir farkı yok.Far sistemi Mercedesin far sisteminden kat be kat daha iyi.Sanırım yanılmıyorsam A7 matrixled far kullanıyor.Araba geniş ve ferahtır.Hacim büyüklüğü ve arabada ki rahatlık henüz daha hiç bir arabada görmedim.(Hiç bir araba derken,sınıfı içerisinde emsali yok.)Araç gerçekten harika.Tamam rakibide Mercedes,yılların verdiği güven ve zevk ama ben tercihimi AUDİ'den yana tutardım.He öyle bişey derim,o kadar para verme imkanın varsa biraz daha fazla ver MERCEDES S serisine gir.Tahmin ediyorum ki ağır abi bi stilin var.Baktığın arabalar ağır ve güçlü arabalar.Sen A7 ve CLS 350 arasında kalmışsın.Ben yerinde olsam CLS yi elimin tersiyle bi iterim.AUDİ'yi kucaklarım ki.Şimdiden sözünü de aldım Üniversite 1 de AUDİ A7 alıyorum.Bu kararımı hiç bir arabaya değiştirmem.

Kısacası AUDİ al derim.CLS 350'ye çok rastlıyorum ama A7'ye çok rastlamadım..
    Özel olan herşey az olur :) A7 nin değerini bilmelisin....

• Pananmera al. 3.0 tdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.