Şimdi Ara

Audi A7 3.0 TDİ QUATTRO MU? MERCEDES CLS 350 CDİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
24.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yakın zamanda bu araçtan birini alacağımda çok arada kaldım karar veremedim bir türlü sizde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

başlıkta belirttiğim gibi audi quattro 245 hp mercedes arkadan itiş 265 hp ve aralarında 10.000 euro fark var. audi daha ucuz.

mercedesin 4maticleri var fakat 160-170.000 euro soyluyorlar okadar vermek istemiyorum.

hangisi daha güzel diye sormuyorum. hangisini almak daha mantıklı bu kriterlerde diye soruyorum lütfen bu iki arabanın en az biri hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazsınlar.

teşekkür ederim şimdiden.

• fikri bilgisi olan yokmu:)
  • iç dizayn olarak audi derim...

fakat dış dizaynda cls çok daha etkileyici...
  • CLS leri bilmemde benim pederde e250 cdi coupe var, inanılmaz bir makina, size e350 cdi coupe u öneririm, e coupe u göz ardı etmeyin üstelik 60 bin euro daha ucuz istediğiniz araçdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 22 Aralık 2011; 17:11:30 >
  • ikiside güzel araç sizin zevkinize kalmış 525d alabilirsiniz vergi avantajı var 2.0 218 beygir
    m spor paket ile birlikte güzel bir secim
    olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans, konfor açısından ikiside üç aşağı yukari aynidir. Fakaaatt

Çekiciliği, far tasarimi ( ozellikle arkalar) acisindan CLS

Diger yandan da ic tasarimiyla A7 diyorum. Karar sizin..
  • Bu sınıftaki araçlarda mantık konuşmaz, kalp konuşur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben açıkçası CLS'yi beğenmedim, cls63amg test sürüşüne katılmıştım, fakat beklediğimden çok daha düşük kalitede bir iç mekana sahipti. Performans konusuna yorum yapmıyorum, iki araç da oldukça yüksek performansa sahip araçlar, kompakt gti lardan bile daha hızlılar.

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

CLS leri bilmemde benim pederde e250 cdi coupe var, inanılmaz bir makina, size e350 cdi coupe u öneririm, e coupe u göz ardı etmeyin üstelik 60 bin euro daha ucuz istediğiniz araçdan.

E coupe de gerçekten çok hoş bir seçenek olabilir.

Bu arada kardeşim, sizin üniden aşağıya inerken sarıyere, virajın ordaki büfenin önünde salakça parketmiş koçlular yüzünden çok feci kaza atlattım yazın, aman dikkat derim

• Ahan da bunu alırdım ben.

Audi A7 3.0 TDİ QUATTRO MU? MERCEDES CLS 350 CDİ Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arma04

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bu araçtan birini alacağımda çok arada kaldım karar veremedim bir türlü sizde düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

başlıkta belirttiğim gibi audi quattro 245 hp mercedes arkadan itiş 265 hp ve aralarında 10.000 euro fark var. audi daha ucuz.

mercedesin 4maticleri var fakat 160-170.000 euro soyluyorlar okadar vermek istemiyorum.

hangisi daha güzel diye sormuyorum. hangisini almak daha mantıklı bu kriterlerde diye soruyorum lütfen bu iki arabanın en az biri hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazsınlar.

teşekkür ederim şimdiden.

arkadaşın ne yazdığına dikkat etmeden yorum yapmışsınız iki araç hakkında bilgisi olanlardan yardım istemiş

bazı arkaşlar ise başka araçlar önermiş

lütfen dikkatli okuyup ona göre cvp verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 22 Aralık 2011; 17:52:08 >

• yeni bir kavga konusuna hos geldiniz birazdan audi fanlari karsisinda mercedes fanlari ve onlara eslik eden seyircilerle sizi basbasa birakiyoruz
    bu arada eger o kadar fiyati audiye o kadar para verdikten sonra cigerin sizlamaz ise git 5 tane a3 al filo falan kur
    saka bir yana su iki aracin kiyaslamasi bence cok sacma cls tabikide
    not:mercedes faniyim(daha bugun cls katalogum geldi adamlarin kargo posetleri bile bir sekil)
  • CLS 350 Cdi'ı test etme imkanım oldu, A7'yi ise sadece inceledim. Dış tasarım olarak CLS açık ara önde, sınıfının yaratıcısı bir model. Audi ise güzel ama kardeşleriyle çok benzer bir yapıya sahip. İç tasarımda ise ikisi de çok güzel. Audi gerçekten kaliteli malzeme kullanmış. Arka koltuklarda başımızın geldiği yerde tavanda biraz boşluk yaratmışlar ama basıklığı engelleyememişler. Ben iki aracı da çok beğendim, ama hangisi derseniz dış görünüşünden ve markaya duyduğum sempatiden ötürü CLS derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bu sınıftaki araçlarda mantık konuşmaz, kalp konuşur..

Aynen, o kadar para verip istediğim araca binemeyeceksem ne anlamı var?
  • tabiki CLS
  • a7 sadece bır nedenle alınır bang & olufsen ses sıstemı opsıyonu ıle alınacaksa 14.000 euro ama sadece a7 ve a8 sunuyor bu opsıyonu sadece bunu ıcın bıle alınır ama ben vermem o parayı dıyorsan cls al gec
  • Konu Fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

a7 sadece bır nedenle alınır bang & olufsen ses sıstemı opsıyonu ıle alınacaksa 14.000 euro ama sadece a7 ve a8 sunuyor bu opsıyonu sadece bunu ıcın bıle alınır ama ben vermem o parayı dıyorsan cls al gec

En iyi sesi bose veriyor hocam, zamanında kulaklık alırken bose ve bang& olufsen arasında kalmıştım, kesinlike bose daha kaliteli.
  • quote:

a7 sadece bır nedenle alınır bang & olufsen ses sıstemı opsıyonu ıle alınacaksa 14.000 euro ama sadece a7 ve a8 sunuyor bu opsıyonu sadece bunu ıcın bıle alınır ama ben vermem o parayı dıyorsan cls al gec

A6'da Q7'de de var Bang & Olufsen. BMW 6 Serisinde de var artık. Mercedes'tede Harman Kardon var yanlış bilmiyorsam oda çok iyi bir marka.
  • quote:

quote:

En iyi sesi bose veriyor hocam, zamanında kulaklık alırken bose ve bang& olufsen arasında kalmıştım, kesinlike bose daha kaliteli.

bose a1 de bile var. o konu ayrı. ama bang and olufsen ile bose yi aynı cümlede kullanmak iyiymiş (: biraz araştırmanı tavsiye ederim,

bang and olufsen kalitesiyle,dizaynıyla,fiyatıyla bose den çok farklı bi yerde.şöyle diyeyim,otomobiller için rolls royce,maybach ne ise bu konudada bang and olufsen odur.

1 adet bang and olufsen televizyon parasına 2 tane daire alabilirsin en basitinden (;

• quote:

Orijinalden alıntı: 7b6s

quote:

quote:

bose a1 de bile var. o konu ayrı. ama bang and olufsen ile bose yi aynı cümlede kullanmak iyiymiş (: biraz araştırmanı tavsiye ederim,

bang and olufsen kalitesiyle,dizaynıyla,fiyatıyla bose den çok farklı bi yerde.şöyle diyeyim,otomobiller için rolls royce,maybach ne ise bu konudada bang and olufsen odur.

1 adet bang and olufsen televizyon parasına 2 tane daire alabilirsin en basitinden (;

Bang&olufsen in ne olduğunu senden iyi biliyorum kardeş danimarkada 6 ay yaşadım erasmus öğrencisi olarak, ses konusunda bose daha iyidir, ucuz olduğu bang olufsenden kötü olduğu anlamına gelmez ki ucuz da değildir.

Bose ses konusunda dünyada en iyi bilinen ve en prestijli markalardan biridir. A1 de sunuluyor diye bu Bose yi kötü yapmaz, 25 bin dolarlık bose ses sistemleride var 2 bin dolarlık olanlarda var bunları ayırt etmek lazım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.