Arkadaşlar bu iki aracı karşılaştıtırsak hangisi galip gelir ? Arabaların artıların ekslileri nelerdir ?
Şöyle uzaktan bir yorum yapmak gerekirse Q7'yi tercih ederdim Audileri beğenirim Q7'de dahil olmak üzere ilk çıktığında adamlar resmen Jip böyle yapılır dercesine çıkarttılar aracı ama fazla kimsede olmayan + gözleri üstümde olsun diyorsan Porsche Cayenne Araçlar hakkında motor güçleri haricinde hiç bir bilgim yok
Bende Porshe tercih ederdim
Alacakmısın ?
Kulağa Porsche ismi daha hoş geliyor .
quote:
Orijinalden alıntı: Ozdamar
Alacakmısın ?
Alacam
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx
quote:
Orijinalden alıntı: Ozdamar
Alacakmısın ?
Alacam
Vay be senelerdir bu forumdayım şu soruma bir kerede değişik bir cevap gelsin. Sana laf sokmak için yazmadım bildiğim şeyleri paylaşacaktım eğer niyetin ciddi ise , neyse anlaşıldı . Kusura bakma .
Vay be senelerdir bu forumdayım şu soruma bir kerede değişik bir cevap gelsin. Sana laf sokmak için yazmadım bildiğim şeyleri paylaşacaktım eğer niyetin ciddi ise , neyse anlaşıldı . Kusura bakma .
İyi Akşamlar. : )
Hocam ama laf sokar gibi alacakmısın diosun ya ? Alcak olsam başlıkta konuda felan yazardım yani
audi daha mantıklı ikincie eli daha iyi ama o kadar para bir araca verilmez iyi düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: sayın
Kulağa Porsche ismi daha hoş geliyor .
Evet Ama Q7 de Fena Değil...Ben Olsam Tabiki Cayanne Derim
Porsche
İkisi de çok çirkin, daha güzel bir SUV düşünmez misiniz?
ikisi de apaçi.
quote:
Orijinalden alıntı: maghapas
ikisi de apaçi.
kullandınmı?
cayenne
quote:
Orijinalden alıntı: maghapas
ikisi de apaçi.
o arabalara sahip olmak apaçilikse ben apaçilerin başı olmaya adayım
Buna kuzenleri birbirine düşürmek denir..
2.el temiz bi Cayanne daha alınası sanki
her ne kadar her şartta cayenne desemde porscheye dizel motor yakıştıramadığımdan dolayı q7 diyorum