Şimdi Ara

AUDİ A8 W 12,MERCEDES S600 VE BMW 760 Lİ TEST GÖRÜNTÜLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Audi çok güzel de Audi alanlar gözüme çok zengin gibi gelmiyor.

Adam 300milyarlık arabaya biniyor ama öyle göstermiyor. Daha i halk arabası gibi.

Ama BMW deki bir insan daha prestijli veya mercedesteki...

Yani en azından bana öyle geliyor.

Ama A8 şahane bir araç, 7 serisinden daha güzel dış olarak ama iç olarak BMW en babası

gelmez tabi..ha a3 alıp sedan yaptırmışsın ha a8 e binmişsin..adamlar rakamalrı artırdıkça değişen tek şey uzunluk..aynı far aynı sütunlar ...nasıl olurda maymun iştahlı toplumumuz audi ye binmekte ısrarlıdır anlamam.. mercedeste resmen gıro ve hoca arabası ünvanını aldı..geriye de bmw kalıyor..açıkçası 5serisi 7serisinden binkat daha iyi..ön farlar hüsran..fren mesafesine gelirsek daha ağır bir aracın sürtünme katsayısı , ağırlığının vereceği eylemsizlik katsayısından fazla olacağından bu tür araçların orta sınıf araçlardan daha iyi bir fren performansı sergilemesini beklerim tabiki..

• Adı üstünde özel sınıf...

A8 süper 7 serisi süper ama

S-Sınıfı başka bir dünya.

AUDİ A8 W 12,MERCEDES S600 VE BMW 760 Lİ TEST GÖRÜNTÜLERİ

AUDİ A8 W 12,MERCEDES S600 VE BMW 760 Lİ TEST GÖRÜNTÜLERİ

• Eğer bana 3 secenekten birisini derseniz hiç tartışmasız Audi a8 derim
  • yaa A8 den bahsediyoruz!!
    MERCEDESMİ zuhahaha
    tabiki audi a8
  • o üç mercedes bi a8 yapmaz o ayrı mesele
  • bu araçların ağırlıkları 2 tona yakın fren mesafesini aracın ağırlığı etkiler eğer araç ağırsa lastikler klitlendiği esnada kütle fazla ağır olduğu için hafif bir araçtan daha fazla itme gücü olur..kütlenin ağır olması frenajda daha fazla itme gücü meydana çıkar..bukadar ağır araçların ise bu mesafede durması çok normal..fren konusunda audi biraz daha iyi..bence bu üç araçta farklı test koşullarında birinci olur..

lüx ve konfor aynı zamanda orta yaş üstüne hitaben kesinlikle mercedes..sürüş disiplini ve sürüş zevki işçlik kalitesi kesinlikle audi..görünüm ve tasarım çekiçilik ve gençlerin rüyası kesinlikle bmw..bence almanların bu zirve noktasında birinci çıkarabilmek için belkide aylarca süern bir test yapmak lazım..çünkü onlar sadece alman değil dünya otomobilinin profesyonel liginde oynayan markalar..

bence bu üç dev markanın arasından birinci seçmek öyle kolay iş değil..bunun için çok ciddi bir ekip lazım ve öyle 2-3 günlük test ilede çözlecek bir olayda değil..

• tasarımda da audi
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bu araçların ağırlıkları 2 tona yakın fren mesafesini aracın ağırlığı etkiler eğer araç ağırsa lastikler klitlendiği esnada kütle fazla ağır olduğu için hafif bir araçtan daha fazla itme gücü olur..kütlenin ağır olması frenajda daha fazla itme gücü meydana çıkar..bukadar ağır araçların ise bu mesafede durması çok normal..fren konusunda audi biraz daha iyi..bence bu üç araçta farklı test koşullarında birinci olur..

lüx ve konfor aynı zamanda orta yaş üstüne hitaben kesinlikle mercedes..sürüş disiplini ve sürüş zevki işçlik kalitesi kesinlikle audi..görünüm ve tasarım çekiçilik ve gençlerin rüyası kesinlikle bmw..bence almanların bu zirve noktasında birinci çıkarabilmek için belkide aylarca süern bir test yapmak lazım..çünkü onlar sadece alman değil dünya otomobilinin profesyonel liginde oynayan markalar..

bence bu üç dev markanın arasından birinci seçmek öyle kolay iş değil..bunun için çok ciddi bir ekip lazım ve öyle 2-3 günlük test ilede çözlecek bir olayda değil..

• ferdanon senin aracın ne?
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 22 Nisan 2007; 0:24:04 >
  • Malik iyi birisiydi ama neresi komik bunun

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Malik kokuları alıyorum bu başlıkda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Malik kokuları alıyorum bu başlıkda

al benden de o kadar, bende diyodum daha ne kadar dayanabilecek audi başlığı açmadan
  • Ya ben birsey anlamadım napar bu malik
  • tuning master kardeşimiz söledi bnm ismim geçmiş
    laz murat msnden ekledim kabul ett bakalım
  • hoşgeldin kardeşim nasılsın?
    quote:

Orjinalden alıntı: malikguzl

tuning master kardeşimiz söledi bnm ismim geçmiş
    laz murat msnden ekledim kabul ett bakalım
  • yaa maliğin sayesinde ferdenonu banlamışlar mailkmi zanneddiler acaba?
    noluyor anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuningmaster

yaa maliğin sayesinde ferdenonu banlamışlar mailkmi zanneddiler acaba?
    noluyor anlayamadım

beni ferdenon zannettiler yazık oldu cocuga bnm sayemde mefta oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuningmaster

yaa maliğin sayesinde ferdenonu banlamışlar mailkmi zanneddiler acaba?
    noluyor anlayamadım

Arkadaşını postalamışlar, senin de one way ticket yaparlarsa şaşırma.
    Audi Mercedes'ten iyiyse, Irak ABD'yi işgal ediyor demektir.
  • Beni neden banladılar ben malik değilim ıp testi yapsınlar lütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.