Şimdi Ara

AUDİ A8 W 12,MERCEDES S600 VE BMW 760 Lİ TEST GÖRÜNTÜLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ırak abd yi işgal edebilirmi bilmem ama bence audi kardeşim kim ne derse desin
    apaçık ortada.
  • Hangisi ortada?
    Audi A4 aynı çakma Passat gibi duruyor, ayrıca bütün araçları birbirine benziyor.
    En azından özgün bir araca para vermek daha mantıklı, aradaki fiyat farkına da bak istersen lüks araç fiyatı var.
  • malik kardeşim neler oluyor.seni ferdenon zanneddiler hiç araştırmadan tak die banlıyolar
  • burası dh kardeş

sana bir örnek veriyim bir tane anti vw ci kardeş vardır, vw yi hep dibe vurur kötüler okadar da onun hakkında topiç açıldı okadarda şikayet edildi en son volkankolay ondan öncede codlinker nickli üyeler topiç açıp şikayet etmişti ama dh modları ne yaptıı

ya bu arada soylukan bıdı bıdı ötüp durma kar gibi burdan konusmasını biliyorsun erkek ol birkere ekle msn adresimi

quote:

Orjinalden alıntı: ferdenonn

Beni neden banladılar ben malik değilim ıp testi yapsınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwpassatsever -- 22 Nisan 2007; 1:00:34 >
  • Burası dh kardeş burda her türlü adaletsizlik mevcuttur

sana bir örnek veriyim bir tane anti vw ci kardeş vardır, vw yi hep dibe vurur kötüler okadar da onun hakkında topiç açıldı okadarda şikayet edildi en son volkankolay ondan öncede codlinker nickli üyeler topiç açıp şikayet etmişti ama dh modları ne yaptıı hiç birsey

ya bu arada soylukan bıdı bıdı ötüp durma kar gibi burdan konusmasını biliyorsun erkek ol birkere ekle msn adresimi

etit: bu mesajı 100 kere silselerde üye olup yazıcam

MALİK KARDEŞİME KATILIYORUM ÇOK HAKLI ADALETSİZ FORUM

• bazı arkadaşlarımız aşırı dercede marka fanatikliği yapıyor bu forumda insanların huzurunu kaçıran bazı arkadaşlar var..yaptıkları bilgi vermek değil bir markayı hedef alıp yerden yere vurmak ve savundukları markanın direkt reklamını yapmak..

buda benden yeri gelmişken ufak bir sitem olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bazı arkadaşlarımız aşırı dercede marka fanatikliği yapıyor bu forumda insanların huzurunu kaçıran bazı arkadaşlar var..yaptıkları bilgi vermek değil bir markayı hedef alıp yerden yere vurmak ve savundukları markanın direkt reklamını yapmak..

Sonuçta adam kafasını yastığa koyduğu zaman kendini dünyanın en mükemmel insanı olduğuna inandırmak zorundadır. Bunu araba seçiminde de belli etmek ister.
    Bunun sonuçlarını malik ve tuningmaster'da görebiliyoruz.
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwpassatsever -- 22 Nisan 2007; 1:02:00 >
  • Marka fanatikliği herkesin kanında birazda olsa var...
    Marka fanatikliğinden banlanmadınız. Marka fanatikliği için çok sayıda fake üyelik alıp o üyeliklerle farklı kişilermiş gibi aynı konulara birbirine destek çıkar aynı yönlü görüşler içeren mesajlar yazdığınız için banlandınız.
    Master them'de yine sizin fake nickiniz olduğu için banlanmıştır.
    Kİmsenin kollandığı kimseye arka çıkıldığı yoktur. Fake nick kullanmanın cezası fake nicke sınırsız asıl nicke 1 hafta uzaklaştırmadır. Çok sayıda fake nick alıp ortalığı karıştırmanın cezası asıl nick dahil hepsine sınırsız uzaklaştırmadır.
    Bu durumda biri yakalandığında affı yoktur.
  • ben sizin giibilere cevap yazmak için fanatiklik yapıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bazı arkadaşlarımız aşırı dercede marka fanatikliği yapıyor bu forumda insanların huzurunu kaçıran bazı arkadaşlar var..yaptıkları bilgi vermek değil bir markayı hedef alıp yerden yere vurmak ve savundukları markanın direkt reklamını yapmak..

Sonuçta adam kafasını yastığa koyduğu zaman kendini dünyanın en mükemmel insanı olduğuna inandırmak zorundadır. Bunu araba seçiminde de belli etmek ister.
    Bunun sonuçlarını malik ve tuningmaster'da görebiliyoruz.

• af yokmu
    bakın öncelikle master them fakeyi alınca serkes moduyla konusmustum banlamıycaktı beni ama siz ne yazıkki yabancısınız bu konuya serkese söliyebilirsiniz
    ya sonucta kısa ve öz beni engellmeye dewam edersiniz oluckalara kabulenmeniz gerekicek

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Marka fanatikliği herkesin kanında birazda olsa var...
    Marka fanatikliğinden banlanmadınız. Marka fanatikliği için çok sayıda fake üyelik alıp o üyeliklerle farklı kişilermiş gibi aynı konulara birbirine destek çıkar aynı yönlü görüşler içeren mesajlar yazdığınız için banlandınız.
    Master them'de yine sizin fake nickiniz olduğu için banlanmıştır.
    Kİmsenin kollandığı kimseye arka çıkıldığı yoktur. Fake nick kullanmanın cezası fake nicke sınırsız asıl nicke 1 hafta uzaklaştırmadır. Çok sayıda fake nick alıp ortalığı karıştırmanın cezası asıl nick dahil hepsine sınırsız uzaklaştırmadır.
    Bu durumda biri yakalandığında affı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwpassatsever -- 22 Nisan 2007; 0:49:05 >

• Öncelikle şunu bilin.
    Modlar üye banlamaz.
    Banlanan her üye admin onayından geçtikten sonra uzaklaştırılır. Yani hiç bir mod sizin sandığınız gibi kafası estiğinde birilerini uzaklaştıramaz.
    Fake üyelik aldınız banlandı. Aldınız yine banlandı...
    Bunun bir çözüm olmadığını görmediniz mi? Hala aynı yanlışı üstüne basa basa yapmaya devam ediyorsunuz.
    Üstelik şimdi dahada ileri giderek üstüne tehditler savurarak.
  • ya bu malik yüzünden yolda golf görünce çarpasım geliyor birde tehdit ediyor aklınca hay Allahım ya
  • Golf sağla araçtır bana clio carpmıstı ama sonuc clio masraf dikkat et senn araçında aynısı olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: throlll

ya bu malik yüzünden yolda golf görünce çarpasım geliyor birde tehdit ediyor aklınca hay Allahım ya
  • Kimseye keyif için ceza vermiyoruz eğer ceza alıyorsanız forum kurallarını ciğnemişsinizdir, sınırsız aldığınıza göre büyük bir suc işlemişsinizdir. Pişmanlık için geç kaldınız bundan sonra sizin forumda bulunmanızı istemiyoruz. Verdiğimiz cezaları kullanıcı adına değil kullanıcının kendisine veriyoruz.
    Fake aldıkca bizde gerekeni yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.