Araç satışı sonrası hasarsızlık devri
Hasarsızlık kademesi son kademede olan aracımı sattım. Başka bir aracım daha var ama onun kaskosu yeni yapıldığı için hasarsızlık indirimi yok. Sorum şu; satılan araç üzerindeki hasarsızlık indirimini mevcut diğer aracıma aktarabilir miyim? Yeni araç alınca bu mümkün oluyor ama mevcut araca aktarım sağlanabiliyor mu?
Baharın gelmesi, kısıtlamaların kalkması, ofislere dönüşün başlaması, dövizdeki hareketlilik, olası faiz indirimi faktörlerini değerlendirirsek ikinci el araç almak için şu an tam zamanı diyebilir miyiz?
Sigortam.net rezaleti
Sigortam.net üzerinden 24 Eylül tarihinde sıfır aldığım aracıma kart bilgilerimi de vererek kasko yaptırdım. 2 aydır ödeme alamadılar kartımdan. Her hafta aradım tutarın çekilmesi için, sürekli kayıt aldık size döneceğiz dediler.
En son bugün aradım yine kayıt aldık dediler Saatler sonra kaskonun bana haber de verilmeden 18 Kasım tarihinde iptal edildiğini öğrendim. Bunu bana 1 hafta sonra söylüyorlar. Arada kaza yapsam kasko yaptırdığım halde koruma altında olmayacaktım.
Sigortam.net üzerinden poliçenizde sorun yaşayana kadar çok iyi bir sistem. Ancak sorun yaşarsanız ki bunlar çok büyük sorunlar kimse çözmüyor sürekli kayıt aldık sizi arayacağız deyip aramıyorlar. Ben yandım siz yanmayın siz de 100-200 TL için yaşadıklarımı yaşamayın, kanlı canlı muhatap bulabileceğiniz bir acenteden yaptırın poliçelerinizi.
2012 dizel Megane satılıp sıfır 1.2 tsi Golf alınır mı?
|
TP-LINK-W8951ND "Anahtar veya parola hatalı"
|
U2 Türkiye'de
|
2048/512 4Gb kotalı adsl paketi hizmete giriyor
|
Gelecek hafta için 1800 ytl lik sistem tavsiyesi
|
Türk Telekom tekniker ve mühendis alıyor
|
Ankara-Marmaris yol yardım
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.791
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.632 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 418 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası