okul 1 dönem uzadı gibi , bu durumda şu an başvursam işe alınma olasılığı var mıdır?
okul 6 haziran da bitiyo bi başvuruyum bakalım sağol kardeş sayende.............
sadece üniversiteyi btirenler içinmiş ya
quote:
Orjinalden alıntı: Méchatronic
quote:
Orjinalden alıntı: throlll
quote:
Çok büyük ve sürekli gelişen ileriye dönük bir firma maaşlarda aynı orantıda mı merak etmiyor değilim
çok çok iyi olmasa da iyi denebilir ama büyük bir değişim olduğu kesin
Türkiye'nin en çok kazanan firmalarından biri ve adsl kullanımını 2 yılda %150 arttıran bir firma sadece "iyi" olmaz bence
bakış açısına göre değişir
aselsan daha iyi veriyor diyelim
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok büyük ve sürekli gelişen ileriye dönük bir firma maaşlarda aynı orantıda mı merak etmiyor değilim
çok çok iyi olmasa da iyi denebilir ama büyük bir değişim olduğu kesin
Türkiye'nin en çok kazanan firmalarından biri ve adsl kullanımını 2 yılda %150 arttıran bir firma sadece "iyi" olmaz bence
bakış açısına göre değişir
aselsan daha iyi veriyor diyelim
Peki öyle diyelim
Adamlar çakal yahu.
"... adayların, başvurularının geçerli sayılması ve sınava katılabilmeleri için 25.-YTL para yatırılması gerekmektedir. " diyor.
Ben mi yanlış anladım yoksa bunlar işi çözmüş işsizlerden de para kazanmaya mı çalışıyor.
Geçen seneye göre bazı değişikler yapmışlar..Alan sınavı eklemişler..geçen sene ben mülakat zamanı mezun olamadığım için son anda kaçırmıştım bu sefer olur umarım..
Elektronik mühendislerine ve elektronikçilere ihtiyaç artıyor bu sıralar,bu güzel bir gelişme.Bende şansımı bi deneyeceğim.
başvurduk bakalım. maaşlarda fena sayılmaz ilk iş tecrübesi olacaklar için.
maaş durumları nasıl
Konu az bişey hortlamiş gibi Maaş durumlarida bildigim kadarıyla ilk başlayan yeni mezun mühendisler icin 1400-1500 ytl civarı bi rakamdi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme