Şimdi Ara

audi mercedes opel koleos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler engelli araç süremiz 4 ay sonra doluyor .
    yeni insignia 1.6 136 hp dizel 85 bin ortalama fiyatı
    mercedes e 180 1.6 156 hp benzin 135 bin
    audi a5 sporback 1.4 150 hp benzin 145 bin
    yeni koleos 1.6 130 hp dizel 85 bin ortalama
    bu araçlar arsında kaldık.
    araç liste fiyatından %60 ötv indirimi sağlanacak.%18 kdv ödeme mecbur olduğundan %42 indirim sağlanacak liste fiyatından
    tabi bayi indirimi sonrası.
    yazdığım fiyatlar indirimli haldedir.koleos ve insignianın fiyatı 150 bin civarı olacağı söyleniyor bayılerın ortalama.
    aldığımız aracı 5 yıl satamıyacağız.
    yıllık ortalamam 18 bin km.
    şehir izmir
    lütfen profesyonel arkadaşlar yol göstersin.tecrübesi olanlar.
    Not:cebinde 4 bin tl'lik telefonu olup metrobüsten yorum yazacaklar yorum yapmasın lütfen
    boy 1.93 olduğu için c segmenti araç düşünmüyorum
    değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Eğer bütceniz yeterliyse e 180 almanızı tavsiye ederim, eğer benzinli araç alacaksanız. 5 yıl sonunda kar edecekseniz mercedes alın derim. Suv neden düşünmediniz aceba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni renaultkoleos'u suv olarak öngörüyoruz.

Xtrail hoşumuza gitmiyor

Cr'v ve tiguan c segmenti olduğu için eledik.

Birde diger suv'lerde dizel seçeneği olmadığı için eledik.

Su anki aracım astra j.

Güzel araç ama geniş araç bir başka oluyor.

Onun için suv veya d segmenti araç bakıyoruz

• Audi A5 tek geçerim. Listenizdeki en gösterişli araç ve geniş ferah iç tasarım. Ayrıca listedeki değeri en az düşecek araçtır.
  • yeni a5 yada yeni e kasanın 1.6 benzinlisi (var mı bilmiyorum? ) mantıklı gibi
  • çelişkili bir liste.85 bin lik arabaya mı gücün yetiyor 145 binlik arabayamı ilk önce onu değerlendir.145 binlik 135 bin lik mercedes ve audi varken kimse gidip dizel diye renault veya opel almaz.18 bin km lik benzin tüketimine katlanıp 135 bin tl de parayı verebiliyorsan bu listede sadece e serisi var.gerçek alıcı( 5 sene binecek alıcı )gidipte a5 e para bağlamaz.5 yaşında ki e serisi ile a5 i de yanyana koyduğunda piyasanın yüzde 90 ı mercedese bakar.
    velev ki yakıt benim için önemli bütçem belli diyorsan git insignia al.koleos kadar değer kaybetmez ve 5 sene sonra renault kadar kendini salmaz.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut sadece bmw 5 20i 1.6 170 hp yeni kasa 5 serisinde yok

• cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Güzel yorum olmuş

Öncelikle 5 yıl dizel ekonomisi ve dizeller nakit para ile alınacak.

Benzinli araçlar kredi çekilecek

Dolayısı ile benzin maliyeti ve kalan 70 bin tl nin faizi

Toplamı

Dizel araç alınıp 5 yıllık yakit ekonomisi ve faiz olmayışı.

Ve 5 yılın sonunda aralarındaki fiyat farkı kâr zarar endexini çözemedik.esasen ondan dolayı kararsız kaldık

Alım gücü esasen ikisinede var

• güneyizmir G kullanıcısına yanıt
    5 yılda 100 bin km yol yapacaksın kaba taslak.olaya dizel olarak bakarsan evet tasarruflu olacağı kesin.hem psikolojik hem de ekonomik olarak bütçeni yormayacak.
    yeni kasa bir insignia sahibi olacaksın(insignia için konuşuyorum).
    muhtemelen insigniaya 5 yıl kasa değişimi olmayacak bu süre içerisinde bir makyaj operasyonu geçirecek belki ve satışı devam edecek bir model.
    kısacası alım satım riski olmayan piyasası olan gayet güzel yakışıklı güvenilir bir model.

diğer taraftan e serisi a5 güzel otomobiller fakat ortalama 70 bin tl kredi çekiceksin en az 24 veya 36 ayda en az 20 kağıt fark binecek üstüne kredi vadesi boyunca kaskon mecburi olacak çünkü kredi çektin,her ay taksit düşüneceksin arabanın mtv si var bakımı var ogs si hgs si lastiği boku püsereği derken bir sürü yancı masraf kalemi çıkacak.

yani işin özeti bu arabacılık işi sadece masraf kapısıdır kullanmasan bile üvey evlattan farksızdır ilk önce bütçe hesabı yapılmalıdır.kendin otur hesabını kendin yap doğru seçeneği otomatik olarak bulacaksın.

edit:5 yıl sonunda kar zarar demişsin türkiyede şahinde alsan 5 sene sonra prim yapar o konuda sıkıntı yapılacak düşünülecek bir durum yok en kötü senaryoda bu seçeneklerdeki her arabayı sana olan maliyetine 5 yıl sonra satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 28 Mart 2017; 13:54:12 >

• Passat neden düşünmüyorsunuz. Yada yeni kasa a4 lerde çok güzel. 1.4 tsi bütcenizi aşmadan alabilirsiniz

• Zaboes kullanıcısına yanıt
    Motor gücü bakımından düşünmedik 115 veya 120 hp olması lazım.ford mondeo'da 115 hp.

Opel 136 hp ve daha ekonomik.sanıyorum ortalama tüketim 4.1 olması lazım.

Tabi 4.1 beklenemez ama ortalama iki araç aynı yaksa bile tork ve beygir güçlerinde bariz farklar var.

Sanırım opel euro 6 normlarında yeni motorları

Passatı bilmiyorum.astra 1.6 136hp dizel kullananlar çok memnun

• güneyizmir G kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz aslında pasatın motoru daha üstün görünüyor. Opelin beygiri ve torku fazla bile olsa bunu verilere yansıtamamış

Burada ki veriler eski kasa için yeni kasa insignia hafifledi
  • Blyss B kullanıcısına yanıt
    Evet ama yeni kasa ile ilgili bilgiler henüz yayınlanmamış. Teknik verileri bulamadım.

• Beyler yaratıcı bilgi verecek olan yok mu insignia'ya kayıyor gonlüm

1.6 136 hb 160 bin tl açıklanan türkiye fiyatı

1,2 gün oldu açıklanalı

Opel mevcut liste fiyatından ortalama 5 bin tl indirim yapıyor.

Ne diyorsunuz ?

• Koleos fiyatı ne zaman açıklandı ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam alım gücüm var demişsiniz eğer bütçenizi yormayacaksa ben olsam e180 alırdım daha yeni kasa değiştirdi e vergilerin düşeceğini de sanmıyorum dahada artar diye düşünüyorum 5 yıl sonra yeni kasası gelmeden satarsınız belli mi olur belki kar bile edersiniz. Hem şöylede düşünmek lazım hayata bir kez geliyoruz sıfır mercedes sahibi olabilmek eminim kimsenin reddedemeyeceği birşey. Sonuçta insignia güzel hoş ama D segmenti Mercedes e segmentinde kıyaslamak bile yanlış olur. Zevkle binersiniz ne alırsanız alın güle güle kullanın.
    Nicin yanlis verilerle varsayim yapiyorsunuz o zaman? Demezler mi adama :)

• 1. Yeni insignia 1.6 dizel dynamic yada exellence donanım.

2. Skoda superb 1.6 dizel prestige donanim(boy uzun rahat edeceginiz yegane model)

Ben boy vs derdi olmazsa kesin insignia derim. Bu sefer premium olmasak da onların sunduğu herşey var iddasindalar

• talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız belki ama şuan araba ortada olmadığı için olanla yetinmek durumundayız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.