Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
7
Favori
263.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azizim

Benimki sadece bir örnekti bunu Audi'nin bir modeline de örnek olarak gösterebilirdim. Tabi haklısınız 2. el piyasası da önemli alım yaparken.

Alıntıları Göster
    Hayatımda hepsine binme fırsatım oldu çok şükür hiç biri birbirini aratmıyor en son Audi ye binmiştim diğerlerini unutmuşum kısacası kişi beğendiyse almalı yoksa performans olarak dağlar kadar fark yok 1 gömlek üstün değil hiç biri bir birbirinden biri bisiklet yaka ise biri hakim yaka .
    Ama benim için

Mercedes en kalite ama gönlüm 5.20 d eski kasa . sonra diğerleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Hayatımda hepsine binme fırsatım oldu çok şükür hiç biri birbirini aratmıyor en son Audi ye binmiştim diğerlerini unutmuşum kısacası kişi beğendiyse almalı yoksa performans olarak dağlar kadar fark yok 1 gömlek üstün değil hiç biri bir birbirinden biri bisiklet yaka ise biri hakim yaka .
    Ama benim için

Mercedes en kalite ama gönlüm 5.20 d eski kasa . sonra diğerleri.

Alıntıları Göster
    daha önce audi binmesem ciddi ciddi bu yorumlara inanacam :)

allah aşkına marka fanatikliğini bırakın.

3 büyüklere benzetirsen audi her zaman beşiktaştır.

bizde kullandık araba görüyoruz yol tutuş şunu bunu.

mercedes => bmw > audi

istediğiniz kadar tersini söyleyin gerçek bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatenon

mercedes => bmw > audi

bu sizin gerçeğiniz bizi bağlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

quote:

mercedes => bmw > audi

+1907 ona bakarsanda audi fenerbahçedir ( benim için,ne saçma işse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Orijinalden alıntı: betim

quote:

mercedes => bmw > audi

+1907 ona bakarsanda audi fenerbahçedir ( benim için,ne saçma işse)

Alıntıları Göster
    Yahu bu üç markada da modeller açısından birbirlerine karşı zayıf ve güçlü yönleri var. Mesela Audi'de işçilik malzeme kalitesi diğer iki markaya göre biraz daha iyi. Eski E serisindeki işçilik ve malzeme kalitesi ne yazıkki şimdiki E serisinde olmadığını söyleyen kullanıcılar ve yorumlar bulunmakta. Ama bir taraftan da direksiyon kabiliyeti açısından da Mercedes Audi'den daha iyi. Hakeza motorda da BMW'nin daha iyi olduğunu söyleyen birçok kişi var. En iyisi bu diye birşey yok.

• tabi ki MERSO.Ben bu arabanın üstüne araba tanımıyorum. hız olarakta merso. formülada yarışlarda bww den daha iyi başarılar elde ediyo.

sıralama yaparsak;

1_MERCEDES-BENZ CLS AMG 2012
    2_BMW 760 2012
    3_AUDİ A8 2012

audi mi? mercedes mi? bmw mi?

audi mi? mercedes mi? bmw mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacuna Coil

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ben mercedes fanatiğiyim. Sıralama yapmak gerekirse

1- E Serisi
    2- A 6
    3- 5 Serisi

+1 Ama aralarında fark yok denecek kadar az gerek konfor gerek sağlamlık gerekde teknoloji açısından.

Alıntıları Göster
    İlk Olarak Herkese İyi Günler Dilerim Çok Eski Bir Konuyu Canlandırıyorum Fakat Bmw Audi Mercedes 3 Üde Çok iyi Markalardır Lakin 3ününde Özellikleri Birbirinden Farklıdır Söyle Sıralayabilirim
    Mercedes
    1)Mercedes Genellikler Daha Çok Amg Ler Dısında Ağır Arabalardır Bir Audi Bir Bmw Gibi Hız İçin Değildir Çok Sağlamdır Vede Aile İçindir İçi Ferahtır..
    Audi
    1)Audi Gerçektende Tambir Genç Aileler İçin Tercih Edilecek Bir Otomobildir Ferah Sağlam Vede Hızlı..
    BMW
    Her zamanki Gibi Geldik Bmwmize Hiçbirzaman İster Audi İster Mercedes Aynı Katagorideki Otomobiller Bmwleri Geçemez Bmw nin Suvları Hariç X6 Dahil Hiçbir Otomobili Aileler İçin Pek Uygun Değildir...
    Arka Tarafı Oldukça Dardır Ama Tambir Genç Arabasıdır..
    -------------------------
    Sen Bunları Nerden Biliyosun Derseniz Hepsinin Tadına Bakablirdim X6 Sından 5.30 una amg c 180 den audi a5 ine
    Vede Otomobillere Okadar Hayranımkı Çok Arastırmacıyım Kendi Otomobillerim İlk Geldiğinde İlk İnceler Sonra Kullanırım...
    İyi Günler Sağlıcakla Kalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: 191murat191

İlk Olarak Herkese İyi Günler Dilerim Çok Eski Bir Konuyu Canlandırıyorum Fakat Bmw Audi Mercedes 3 Üde Çok iyi Markalardır Lakin 3ününde Özellikleri Birbirinden Farklıdır Söyle Sıralayabilirim
    Mercedes
    1)Mercedes Genellikler Daha Çok Amg Ler Dısında Ağır Arabalardır Bir Audi Bir Bmw Gibi Hız İçin Değildir Çok Sağlamdır Vede Aile İçindir İçi Ferahtır..
    Audi
    1)Audi Gerçektende Tambir Genç Aileler İçin Tercih Edilecek Bir Otomobildir Ferah Sağlam Vede Hızlı..
    BMW
    Her zamanki Gibi Geldik Bmwmize Hiçbirzaman İster Audi İster Mercedes Aynı Katagorideki Otomobiller Bmwleri Geçemez Bmw nin Suvları Hariç X6 Dahil Hiçbir Otomobili Aileler İçin Pek Uygun Değildir...
    Arka Tarafı Oldukça Dardır Ama Tambir Genç Arabasıdır..
    -------------------------
    Sen Bunları Nerden Biliyosun Derseniz Hepsinin Tadına Bakablirdim X6 Sından 5.30 una amg c 180 den audi a5 ine
    Vede Otomobillere Okadar Hayranımkı Çok Arastırmacıyım Kendi Otomobillerim İlk Geldiğinde İlk İnceler Sonra Kullanırım...
    İyi Günler Sağlıcakla Kalın...

Alıntıları Göster
    1999 Model s class mercedes te bile 4 koltuk bağımsız ısıtma soğutma , masaj lı , hafızalı , elektirikli , distronic , cruise control , airmatic vs vs gibi özellikleri var . Acaba hangi marka model araç bırakın 1999 u günümüz 2012 de bu özellikleri sunabiliyor ? Gelmiş burda sonradan görme boyacı takımı bu aracı tercih ediyor diye ithamda bulunuyor. Herkes beklentilerine göre araç alır. Ben mercedes haricinde çoğu araca sığmıyorum . Hem boy hemde kilo olarak. Audi a6 ya bindim , bi tabir vardır ayıp olacak ama eşşeğin ... ne sinek konmuş gibi oldum aynı. Ama e200 e bindiğimde salonda oturuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Bende çok fazla araçları araştıran ve otomobillere çok düşkün birisiyim ve saçma bulduğum birşey mercedes in c serisi olsun , bmw nin 3 serisi olsun okadar parayı onlara vermektense illa 0 alacağım dersem o paraya gider honda accord alırım , opel insignia alırım , wv passat cc alırım ve gidip o küçük ve tipleri hoşuma gitmeyen o küçücük araçlara o paraları vermem.

Araçların görünümüne audinin spor modelleri çok hoşuma gidiyor. Fabrika çıkışı modifiyeli gibi duruyor , bmw nin sporlarını hiç beğenmiyorum z serisi olsun 3 serisi olsun , bi m6 var . Mercedese gelirsek cl , sl , sls amg , slr mclaren şimdi bu araçları audinin sporlarıylamı kıyaslayalım ? Audide bi r8 var onunda motorunu lamborghini gallardo veriyor ve her sene 2 led daha ekliyip sürüyor piyasaya. x6 yada bindim , direksiyonu dacia duster den daha sert anlam verebilmiş değilim. Gl63 e bindim adeta pamuk. Neyse uzattım zevkler ve renkler tartışılmazmış . Bende fikrim ozamana kadar değişmezse chrysler 300c 5.7 yada mercedes s500 long almayı düşünüyorum. İkiside 45 50 bin tl civarında . Mercedes te teknoloji konuşuyor chryslerde tip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 13 Haziran 2012; 2:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

1999 Model s class mercedes te bile 4 koltuk bağımsız ısıtma soğutma , masaj lı , hafızalı , elektirikli , distronic , cruise control , airmatic vs vs gibi özellikleri var . Acaba hangi marka model araç bırakın 1999 u günümüz 2012 de bu özellikleri sunabiliyor ? Gelmiş burda sonradan görme boyacı takımı bu aracı tercih ediyor diye ithamda bulunuyor. Herkes beklentilerine göre araç alır. Ben mercedes haricinde çoğu araca sığmıyorum . Hem boy hemde kilo olarak. Audi a6 ya bindim , bi tabir vardır ayıp olacak ama eşşeğin ... ne sinek konmuş gibi oldum aynı. Ama e200 e bindiğimde salonda oturuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Bende çok fazla araçları araştıran ve otomobillere çok düşkün birisiyim ve saçma bulduğum birşey mercedes in c serisi olsun , bmw nin 3 serisi olsun okadar parayı onlara vermektense illa 0 alacağım dersem o paraya gider honda accord alırım , opel insignia alırım , wv passat cc alırım ve gidip o küçük ve tipleri hoşuma gitmeyen o küçücük araçlara o paraları vermem.

Araçların görünümüne audinin spor modelleri çok hoşuma gidiyor. Fabrika çıkışı modifiyeli gibi duruyor , bmw nin sporlarını hiç beğenmiyorum z serisi olsun 3 serisi olsun , bi m6 var . Mercedese gelirsek cl , sl , sls amg , slr mclaren şimdi bu araçları audinin sporlarıylamı kıyaslayalım ? Audide bi r8 var onunda motorunu lamborghini gallardo veriyor ve her sene 2 led daha ekliyip sürüyor piyasaya. x6 yada bindim , direksiyonu dacia duster den daha sert anlam verebilmiş değilim. Gl63 e bindim adeta pamuk. Neyse uzattım zevkler ve renkler tartışılmazmış . Bende fikrim ozamana kadar değişmezse chrysler 300c 5.7 yada mercedes s500 long almayı düşünüyorum. İkiside 45 50 bin tl civarında . Mercedes te teknoloji konuşuyor chryslerde tip.

Alıntıları Göster
    hepinizden özür diliyorum yeni katıldım foruma,yeri degil biliyorum ama çevremde kullanan olmadıgından sizlere sormak istedim...AUDİ TT 1999 ALDIM,YALNIZ ÖN DİJİTAL GÖSTERGELERİNİN NE İŞE YARADIGINI HALA ÇÖZEMEDİM,tekrar özür diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SİSE_17

hepinizden özür diliyorum yeni katıldım foruma,yeri degil biliyorum ama çevremde kullanan olmadıgından sizlere sormak istedim...AUDİ TT 1999 ALDIM,YALNIZ ÖN DİJİTAL GÖSTERGELERİNİN NE İŞE YARADIGINI HALA ÇÖZEMEDİM,tekrar özür diliyorum

Alıntıları Göster
    audi yahudinin mercedesidir unutmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

audi yahudinin mercedesidir unutmayın :)

Alıntıları Göster
    BMW.
  • quote:

quote:

1- E Serisi
    2- A 6
    3- 5 Serisi

+1 Ama aralarında fark yok denecek kadar az gerek konfor gerek sağlamlık gerekde teknoloji açısından.

Alıntıları Göster
    100 bin euro verip mercedes aldık.4 matic.sonra öğrendikki 120 den sonra 4matic devre dışı kalıyor.Audi 240 ile bile quattro devrede.Almanyadaki vw test sürüş sahasında yapılan deneme
    sürüşlerinde bu görüldü.Mercedesi aradık kıvırdılar durdular.Bu teknoloji sadece Audi de var.Audi hepsine 5 çeker kim ne derse desin !

• quote:

Orijinalden alıntı: amele

100 bin euro verip mercedes aldık.4 matic.sonra öğrendikki 120 den sonra 4matic devre dışı kalıyor.Audi 240 ile bile quattro devrede.Almanyadaki vw test sürüş sahasında yapılan deneme
    sürüşlerinde bu görüldü.Mercedesi aradık kıvırdılar durdular.Bu teknoloji sadece Audi de var.Audi hepsine 5 çeker kim ne derse desin !

Alıntıları Göster
    Alfa Romeo Mito QV var bende. Işıkta durunca hiçbir arabaya bakmıyorum. Kralım hissi %100 ama yakınlarımda bir BMW 5 serisini görünce walla nerden çıktı bu şey diye düşünüyorum. Tüm o havalı olma hissi yok oluyor.

Araç çok güzel gözüküyor.... BMW başka bişi...

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Alfa Romeo Mito QV var bende. Işıkta durunca hiçbir arabaya bakmıyorum. Kralım hissi %100 ama yakınlarımda bir BMW 5 serisini görünce walla nerden çıktı bu şey diye düşünüyorum. Tüm o havalı olma hissi yok oluyor.

Araç çok güzel gözüküyor.... BMW başka bişi...

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın ama audi önce otomatik vites yapmayı öğrensin!!!
    audi A5 alan arkadaşım aldığına bin pişman...
    stronic vites tam bir facia. Audi forumlarında stronicten ve tfsi dan yana olan şikayetleri bi açıp okuyun size zahmet..
    aynı şeyi bmw ya da mercedes te göremezsiniz.

Sonuçta audi son 20 senedir ortalıkta var.Audi batmak üzere olan bir marka iken onu Volkswagen kurtarmıştır.
    Tutupta kimse Audi en iyisi diyip komik olmasın!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: darkinferno

kusura bakmayın ama audi önce otomatik vites yapmayı öğrensin!!!
    audi A5 alan arkadaşım aldığına bin pişman...
    stronic vites tam bir facia. Audi forumlarında stronicten ve tfsi dan yana olan şikayetleri bi açıp okuyun size zahmet..
    aynı şeyi bmw ya da mercedes te göremezsiniz.

Sonuçta audi son 20 senedir ortalıkta var.Audi batmak üzere olan bir marka iken onu Volkswagen kurtarmıştır.
    Tutupta kimse Audi en iyisi diyip komik olmasın!!!

Alıntıları Göster
    AUDİnin karizması bence hepsine bedel..sanırım buradaki benden biraz fazla bilgili arac kullanıcısı kadar bilgi sahibi değilim (en azından burada celal pir ve yanındaki üstad yok) ...kendim VW grubu arac sahibi olduğum için de olabilir ama yine de audi..güzel ülkemde nasıl olsa saatte 150-200 km arası yüksek hızla gidilecek ve uzun zaman bu sınır korunacak bir yol alt yapısı yok.sorun çıkarma konusuna gelince bilemiyorum belki mercedestir ama sorunsuz araç var mı? gelelim benim dikkatimi çeken bir noka:
    bol bol gördüğüm sahneleri biraz aktarayım..siyah ya da herhangi bir koyu renk Merco ya da BMW genelde eski model (yüksek olsa da zaten iş adamı alır ya da yüksek yaşlarda birileri..)-koyu filmlenmiş camlar-kalın çelik jantlar (sanırım borbet diyorlar) -kalınlaştırılmış egzostlar - içerisinde kirli sakallı ,siyah parlak takım kıyafetli,parlak ve koyu renk gömlekli (türk filmleri ağır abi özentili-kadirizm etkisiyle hareket eden maganda tipler),ucu sivri ayakkabılar,elde sigara,haklı haksız (BİLADER!!! deyiverecekmiş gibi bakan yurdum insanları)- varsa koyu filmlenmiş sunroofları açılmış (ki varlığı belli olsun) ....
    şaka bir yana da AUDİ kesinlikle bu sahneleri görünce karizması ile beynimde beliriveriyor..bunu söylerken iş adamı oğlu mirasyedi,elit tabaka düşkünü bir insan değilim..sıradan alt orta tabaka mensubuyum.sıradan bir memurum,laf attığım (öyle algılanacaktır) merco-bmw ye binme gücü bile elde edemeyebilirm ..ama AUDi....
    sürçü lisanımız var ise AFfınız gibi bir lütfu beklemekteyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sayo4256

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Almanyada durum biraz değişik. Mercedes'ta yaşlı imajı var bu nedenle gençler Mercedes'ten uzak duruyor. Almanyadaki durum şöyle: 1-Porsche, 2-Audi, 3-BMW, 4-Mercedes

Türkiyede durum farklı, 1-Mercedes, 2-BMW, 3-Audi...Porsche'yi bilen tanıyan yok zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Almanyada durum biraz değişik. Mercedes'ta yaşlı imajı var bu nedenle gençler Mercedes'ten uzak duruyor. Almanyadaki durum şöyle: 1-Porsche, 2-Audi, 3-BMW, 4-Mercedes

Türkiyede durum farklı, 1-Mercedes, 2-BMW, 3-Audi...Porsche'yi bilen tanıyan yok zaten...

Alıntıları Göster
    Audi.
  • quote:

quote:

1- E Serisi
    2- A 6
    3- 5 Serisi

Alıntıları Göster
    öncelikle mercedes mercedestir kesinlikle hepsinden ayrı bi noktası zirveye çıkaracaktır onu.
    audi ve bmw ye gelince ikisini kıyaslamak çok zor olacak bmw motor olarak mercedes ten bile performanslı motor yapabiliyor fakat motor ömrüne geldiğinde sınıfta kalabilir.

ikisininde yapabildiği en iyi arabaya baktımızda bmw audiden dahai yi ben bi bmw 5 serisinin audi a6 dan daha iyi olduğunu söyleyebilirm fakat; bi bmw 7 serisi audi a8 den kessinlikle iyi değildir yani segmentine göre farklılık gösterir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amele

• küçük arabalardan yukarıya çıkalım
    1.A-Class 2.A1 3.bmw de bu seviyeye ayit böyle araba yok
    1.C-Class 2. 1 serisi 3.A3
    1.E-Class 2.A5 3.5 SERİSİ
    1.A6 2.5 serisi 3.mercedes de bu katagoride bir arabası yok :D yok derken yanlış anlaşılmasın haksızlık olur :D
    1.A8 2.S-Class 3.7 SERİSİ
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.