Şimdi Ara

Audi mi Volvo mu diye sorduk.. Sonra Mercedesi de kattık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla sohbet ediyoruz audi mi volvo mu diye tartışmaya girdik, sonra olaya mercedesi de kattık

Benim fikrim hangisine için siniyorsa onu al sonuçta volvo güvenlikli deniyor ama birazda sürücüde bitiyor olay.. ama adamlar volvo diyor başka bir şey demiyor..

Audi hakkında çok bir bilgim yok ama bir mercedesle volvo karşılatırıyorum kendimce mercedes bana daha güven verici geliyor psikolojikmen.. Testlere baktığınızda da çok aşırı bir fark var mı tam bir adam akıllı test göremedim.. Mesela Mercedes e200 le 2005 2006 ile s60 karşılaştırması gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CouldServer -- 1 Eylül 2016; 21:06:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi mi Volvo mu: Lüks Araba Seçimi

Prestijli bir sedan veya SUV satın almayı düşünüyorsanız, Audi ve Volvo iki popüler seçenektir. Her iki marka da lüks, güvenlik ve performans söz konusu olduğunda itibar sahibidir. Ancak aralarındaki benzerliklere ve farklılıklara daha yakından bakalım.

Performans ve Sürüş Keyfi

Audi, sportif sürüşü ve güçlü motorlarıyla bilinir. Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, tüm koşullarda üstün yol tutuşu sağlar. Volvo ise daha sakin ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Güvenlik özellikleriyle tanınır ve City Safety sistemi çarpışmaları önlemeye yardımcı olur.

İç Mekân ve Teknoloji

Hem Audi hem de Volvo, lüks ve konforlu iç mekanlar sunar. Audi'nin sanal kokpiti, sürücüye tüm önemli bilgileri kolay erişilebilir bir şekilde sağlar. Volvo ise sezgisel bir bilgi-eğlence sistemi ve rahat koltuklarıyla öne çıkar.

Güvenlik ve Güvenilirlik

Güvenlik, hem Audi hem de Volvo için bir önceliktir. Her iki marka da yüksek güvenlik derecelerine sahiptir ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Ayrıca, her iki marka da yüksek güvenilirlik derecelerine sahiptir ve uzun ömürlü araçlar olarak bilinir.

"Audi mi Volvo mu" Seçimi

Sonuçta "Audi mi Volvo mu" seçimi kişisel tercihlerine bağlıdır. Sportif bir sürüş deneyimi, yüksek performans ve teknolojik özellikler arıyorsan Audi doğru seçim olabilir. Daha sakin bir sürüş, üstün güvenlik ve konfor arıyorsan Volvo daha uygun olabilir.

Mercedes'i de Karşılaştırmaya Dahil Etmek

Mercedes, Audi ve Volvo ile aynı premium otomobil segmentinde yer alır. Mercedes, lüks, performans ve prestij açısından ünlüdür. "Mercedes mi BMW mi Audi mi Volvo mu" karşılaştırmasını genişletmek istiyorsan, Mercedes'in güçlü motorlarını, zarif iç mekanlarını ve gelişmiş teknolojisini de göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Volvo Güvenliğin kitabını yazdı otomobillerde. Ben de olsa Volvo derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bine aldığınız 3 serisi,C serisi ve A4 tüp takılmış,iyice hor kullanılmış,canı çıkmış arabalar olucaklardır.

Ama 70 bine temiz bi S60 denk getirmeniz mümkün.Ayrıca kalitesi de 3 büyüklerden çok kötü değil,hatta bazı konularda daha iyi bile denebilir.

Güvenlik kriterine girmiyorum bile.

• Volvo=guvenlik dediğin noktada volvoya haksızlık edersin. Işçilik malzeme kalitesi volvo da hep yüksek olmuştur. Volvo= güvenlik deyince sadece güvenlik düşünüp geri kalan konularda eksikmis algisi oluyor.
    Kullandigin zaman da premium hissini etrafından görürsün.
    Arkadaşların da volvo kullanıyorsa tabi malını ovecek.

• Bildiklerimi şöyle anlatayım. Misal veriyorum siz sağ ön koltukta oturuyorsunuz bu sırada sağdan araba çarptı size airbag ler açıldı araba bunu algılıyor ve sizin hasar almamanız veya az hasar almanız için koltuğu 15 cm sola çekiyor ve bunu çok hızlı yapıyor. Diğer bir şey de arabanın çeliği %60 bor dan yapılıyor bu durumda a b c sütınlarının eğrilmesi kırılması zorlaşıyor zaten herhangi bir kazada hasar almanızın temel sebebi bu a b c sütunlarının eğrilmesi veya kırılması. Daha bunun gibi birçok şey vardır da bildiklerim bunlar.

• "Volvo" diyemem ama bazı noktalarda ustun olmasından ve aynı fiyata daha yüksek model dusuk km olacağından dolayı tercihin Volvo olabilir.

• BMW olsunda ne olursa olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saab reyizi de unutmamak lazım.
  • Volvo iyidir.Her köşe başında BMW Mercedesten sıkıldım.Audi vs Volvo desen Volvo derim.
  • Volvo ; söze gelince güzel ve sağlam araba denilen ancak kimsenin almadığı bir isveçli otomobil firmasıdır.
  • Aynı fiyat bandına volvo alınır.

• +volvo
  • Oncelikle e serisinin rakibi s80dir s60 degil bunu gecelim.
    Eger marka kiyaslanirsa volvo mercedes audi bmw gibi markalarla kıyaslanamaz hem model gami hem de uretim kapasitesi acisindan.
    Ancak model kıyaslaması yapilirsa s60 su anki alman rakiplerinden kesinlikle asagida bir arac,değildir,hatta bircok alanda üstünlüğü de mevcuttur.
    S90,xc60,xc90,v40 da buna paralel.
    Volvo urettigi yeni araclarla almanlarin pastasindan iyiden iyiye pay almaya basladi ve bu devam edecek gibi duruyor.

• Sohbet konusu ise Volvo tabikide ama almak söz konusu ise burda kimse Volvo almaz zaten.

• Volvo kötü bir marka değil ama güvenlik hariç 3 büyüklerden iyi olduğu iyi bir konu yok.
  • 2. el araçların en temizleri hor kullanılmamışları volvodur diyebilirim.
    yaklaşık 6 yıldır araba kullanıyorum trafikte gördüğüm volvo kullanıcıları hep sakin kullanıyor.
    abimdeki s70 ten örnek vereyim 1998 model araç ufak temizlik boyaları var sadece e5 te giderken bile benden 2-3 kat fazla takip mesafesi bırakır. sol şeridi gereksiz ihlal etmez arabayı bağırtmaz yokuş olmadığı sürece araba 4000 deviri görmemiştir.
  • sıfır alacak olsam audi, ikinci el alacak olsam volvo derdim. ikisi için ise mercedes.

güvenlik donanımı olarak üst segment premium araçlar arasında çok büyük farklar yok. kaldı ki gidip 180le bir yere çarparsanız sizi hiç bir araç da korumayı taahhüt etmiyor.
  • Hepsi güvenli araba, Volvo'nun diğerlerinden çok büyük bir artısı yok. TR'de yaşadığını düşünürsek, Volvo almanın zararı da daha fazla. Symbol ile Volvo'yu ya da diğerlerini kıyaslamıyorsun sonuçta.
  • Mercedes

• Hayatta herkesin amacı farklı . Nasıl insanlar tek tip değilse arabalar da tek tip olamaz .

Benim için öncelik performanstır . Büyük konuşmayayım ama Volvo olsun D2 olsun diyebilecek biri değilim araç ne kadar güvenli olsa da her bindiğimde kendimi öldürmüş sayarım .

Her kavşakta yanlamam , her ışıkta kapışmam ama tercihim BMW dir .

Mercedes her zaman liderdir tabi ki BMW orada yoksa o yüzden bu tartışmada Mercedes diyorum .

Gidip 2000 model BMW kullanın Mercedes kullanın sonra gidip bir de AUDİ ye binin şıklar direk 2 ye düşecektir zaten Mercedes veya BMW ikisi de pişman etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Eylül 2016; 12:51:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.