Şimdi Ara

Audi'nin 1.6 benzinli motoruyla ilgili yapılan yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günümüz yorumlarına bakarsanız 10 sene önceki motorlar hakkında zaten pek iç açıcı yorumlar göremezsiniz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalisst

Arkadaşlar bu 2006-2009 model audi a3 lerin 1.6 benzinli motor araçlarına bakıyordum ufak bir araştırmayla motora çok kötü yorumlar yapılmış 20 senelik motormuş diyorlar sizin bu durum hakkında düşünceleriniz nelerdir

(İlk araba için nasıl olur)

2016-2006=20. Evet 20 senelik motormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG uyumludur. LPG ile binmek gereksiz olur.
    Çok performans beklemeyiniz. Klasik 1.6 atmosferik 110 hp (galiba) makine işte..

1.4 tfsi ile bunun arasında kalacak olsam 1,6 lpg yi alırdım..
  • Benzinli otomatik kullanmıştım ozaman fiestam vardı ona göre hantal kalmıştı ama ikisi karşılaştırılacak arabalar değil. LPG yoktu arabada benzini içiyodu gerçekten çok abartılı olacak ama yakıt göstergesinin oynadığını görebilirsiniz. Ama güzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 102 HP 148 NM 8v motordur.Yakıt tüketimi 6-8-10 lt dir.Lpg de buna 2 lt daha hoyun.Her 10bin km de bir 1 lt yağ eksiltir.Kullanılacak yağ 5-40 castroldür yada vw nin motoruna uygun diğer markalardır.Ben 3 yıla yakın tam performans lpg li kullandım.Hiç bir sorun yaşamadım.Düz yolda gayet yüksek hızlara ulaşabilir.Yokuşta da tırmanır ancak turbolu bir motora göre zayıftır.Kısacası taş gibi motordur.Orta karar bir performansı vardır.Alınabilir...
  • 2012 golf 6 yı kullanıyorum. 6 binde aldım 50 bin oldu. Aldığımda lpg taktırdım. Şükür hiçbir sorun yaşamadım. Performans dışında bu motorla ilgili olumsuz hiçbir şey duymadım. Ne yağ yakma ne de rölantide vuruntu hiçbiri yok bende. Yakıt olarak da uzun yolda 3000 devri çok geçmezseniz 5 litre civarı yakar.
  • 2011 A3'üm de bu belirtilen hitler motor bulunuyor,
    Benim açımdan Türkiye'de kullanılacak en iyi motorların başında geliyor.
    Lpg ile tam uyum, sorunsuz motor ve yedek parça bolluğu
    Sıfır km'den itibaren lpg ile kullanıyorum çok memnunum, sadece yağ filtre değiştiriyorum sonra tam gaz devam :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.