Şimdi Ara

Audi Q 3 2.0 TDI alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Naçizane tavsiyem budur ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-sonu-yeni-kasa-2012-nin-aynisi-60773170/detay

bu aracında 0 donanımlısı için eskişehir güvenden ötvden önce 110 bin tl fiyat almıstık ama pek içime sinmedi cok basit geliyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueNight2

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Naçizane tavsiyem budur ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-sonu-yeni-kasa-2012-nin-aynisi-60773170/detay

bu aracında 0 donanımlısı için eskişehir güvenden ötvden önce 110 bin tl fiyat almıstık ama pek içime sinmedi cok basit geliyor nedense

Bu aracı alırsanız markaya değil arabaya para vermiş oluyorsunuz. Bence X-Trail Q3'ten daha iyi bir araba.

Bu araç içinize sinmediyse 2009-2010 Freelander bakabilirsiniz.

• quote:

2 adet cocuk koltuğu koyulduğunda ortaya 1 kişi oturabılırmı

bu konuda şüphelerim var açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

bu konuda şüphelerim var açıkçası

benm de.oturulabilecegini hic sanmiyorum :)

• o fiyata o araç alınmaz bence, çok fazla dışarıdan 100 bin lirayı aşmayacak bi araç gibi duruo

o bütçeye temiz ikinci el çok güzel araçlar gelir
  • quote:

Bugun öğlen saatlerinde eskişehir Audi asil otomotive giderek q 3 hakkında fiyat aldık ve aracı gördük araçta

Alınacak araçta aranan özellikler

Bagaj hacminin büyük olması

yakıtının makul olması

aracın premium hissi vermesi

Q 3 te bunların hangilerini bulabilirim tam olarak bılmıyorum

gelelim baktığımız araca Q3 2.0 TDI 177 HP 0-100 HIZLANMASI 8.2 saniye beğendim açıkcası quatro 4 çeker sistemi var araçta

ön koltuk ısıtma cam tavan katlanır aynı xenon var park yağmur far sensörleri fln araç almısken en iyis olsun mantığıyla aracı doldurduk baya full bir araç oldu gümüş gri 1 ay sonra

teslim alıcaz

Aracın fiyatı : 148 000 tl liste fiyatı vardı bunuu 140000 bin tl gibi bir rakama indirdik el şıkıstık sayılır 1-2 gün içinde tekrar donuceğimizi söyledik

Şunuda soyliyeyim 2010 c180 fascination 1.6 156 hp koltuk ısıtmalı aracımı 85 tl ye sayıcaklar sızden ne yapmalıyım bu fiyata 2. el veya 0 daha iyi hangi araç alınabılır size soruyorum?

Gelicek fikir ve öneriler içinde çok teşekkür ederim

iki adet çocuk koltuğu bağladığınızda ortaya bir yetişkin çok zor sığar. kesinlikle konforlu bir yolculuk yapamaz. ama çocuklar için herşeye katlanılır

iki adet çocuk koltuğu demek en azından bir adet bebek arabası demek diye düşünürsek bagaj hacmi yeterli gelmeyecektir. ben bagajını incelediğimde aklıma ilk gelen bu olmuştu. (bir bebek te bende var)

aracın yakıtı makul değil ultra ultra makul olacaktır bundan şüphen olmasın. yeni nesil 177 bg. 2.0 dizeller gerçekten çok başarılı yakıt tüketimi konusunda.

premium hissi audinin hemen her modelinde farkedilir. a1 i bu sınıfın dışında tutuyorum. (o araba bana audi gibi gelmiyor bir türlü)

aracı almışken en iyisi olsun mantığı kişiden kişiye değişiyor. benim fikrim asgari ihtiyaçlarımı karşılasın yeter şeklinde artık. bunun sebebi sizin arabanızda ne kadar fazla donanım olursa olsun üç dört sene sonra satmaya kalktığınızda standart dolulukta bir arabadan farklı tutulmuyor fiyat hesbında. buda şu demek oluyor binlerce euro fazla verip aldığınız opsiyonları kullandığınıza sayıyor ve onlar yokmuş gibi satıyorsunuz. bu sebepten bence opsiyona fazla para bağlamanın bir manası yok.

saydığınız opsiyonlardan cam tavan çok keyifli bir donanım ve parasını hak ediyor. ama kışın aşırı soğuk havalarda fitiller sertleştiği için mi yoksa farklı bir nedenden mi bilmiyorum ama anormal ses yapıyor. ama bu bir yılda en fazla 10 15 günlük bir periyot neticede.

renk konusunda gümüş gri bildiğim kadarı ile bin küsür euro + vergiler şeklinde fiyatlandırılıyor.(tem bedelinden emin değilim) bunun yerine opak renklerden biri seçilebilir ama buda tamamen zevk meselesi tabiiki.

benim tavsiyem elektrikli bagaj kapağı varsa onu almanız. kesinlikle büyük konfor. bir elinizde market torbaları diğerinde puset falan tek düğme ile bagaj kapatmak büyük rahatlık.

benim fikrim q3 almaktansa eğer bütçeniz uygun ise kabaca %10 gibi bir farkla q5'e yönelmeniz olabilir. geçen seneden bayilerin destekli aldıkları q5 lerden elinde kalan bulabilirseniz(bildiğim kadarı ile konya bayisinde bir adet olmalı arayıp net bilgi alabilirsiniz) dediğim paralara q5'e geçiş yapabilirsiniz diye düşünüyorum. ama q5'in q3'e göre tek dezavantajı seneye bu vakitler makyaj görecek olması q3 daha çok güncel bir araç.

takasla ikinci elle ilgili fiyatları hiç bilmem ama audi modelleri ile ilgili başka soracağınız varsa bildiklerimi anlatabilirim.

• bu kadar tavsiye ve fikir karar vermemde cok etkili oldu bende almadım 60 bin euro q 3 65 bin e 0 km plakalı bır q 5 vardı onu alıcaktık ama malesef satılmıs bızde suanda beklemedeyız nasip
  • Sizin için iyi olmuş, Q3 boyut itibariyle SUV konforunu veremeyecek bir model.
    Q5 bile bence hacim konusunda sınırdayken Q3 ş. içi için üretilmiş bir model izlenimi veriyor.
    140 bin TL değeri hakettiğini düşünmüyorum, iç mekanı da oldukça basit.

Honda CR-V düşünmez miydiniz ?
    84bin TL' den başlıyor fiyatları

Audi Q 3 2.0 TDI alınırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 26 Ocak 2012; 23:46:19 >
  • beenzinli araç pek istemiyor dizelleride yüksek diye biliyorum
  • tabi arada 60 bin TL gibi bir rakam farkı olduğu için önerdim, sonuçta benzinin maliyetini çok kere çıkartıyor, sizin tercihiniz.
    Dizelleri 2.2 litre, 135.000 tl astronomik liste fiyatı var.

Mercedes-BMW-Audi dışında düşünürseniz CR-V dışında aklıma gelen bir de XC60 var (Volvo). Yine Q3' ten daha büyük bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 27 Ocak 2012; 0:06:57 >

• Arkadasım bende kısmetse subatın 12 de bu aracı alıyorum fotograf cok net cıkmadı ama opsıyon olarak aldıgım seyler hemen hemen gozukuyor Aracın rengı karıbu kahve ve bence en yakısan renk bu 2 tane cocuk koltugundan sonra ortaya kesınlıkle yetıskın sıgmaz oyle aman aman buyuk bır araba degıl bende hem kucuk hemde yuksek arac olsun dıye tercıh edıcem bu aracı arka tarafı hem dar hem basık aıle aracı olmaya yeterlı alanı mevcut degıl bence

• satın almış olmanıza rağmen, konuya ilişkin objektif yorumunuz gerçekten kıymetli. takdir ettim
  • Ön ve iç tasarımı (özellikle ön farları ) muhteşem , arka tarafıda bir o kadar itici NTV 0-100 proğramında zaten bu hafta , bu aracı incelediler ...

• OTOTEST.TV ye bir bakın orada genel olarak her şeyi incelenmişti.
  • http://video.ntvmsnbc.com/#0-100-15-ocak-2012.html audi q3 bir fikir verir.
    saffet üçüncü passat 2.0 tdi dsg şanzıman araç kullandığını ve audi q3'ün bu araçtan daha konforlu ve premium bir araç izlenimi verdiğini söylüyor. audi q5 den sadece bir karışın yarısı kadar uzun.audi q5' e o kadar para vermenin bir anlamı yok.
    bu araç q5 e göre daha yeni nesil teknoloji bir araç
    tiguan 2.0 tdi dsg 99 000 tl vereceğine q3 iyi bir tercih olabilir.
  • 2.El temiz bir Q7 almisken iyisi olsun bree luks 0 arac alindiginda satarken fazla zarar ettiriyor
  • q3 ün geniş olacagını sanmam...

140 veren 160 ta verir q5 alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

q3 ün geniş olacagını sanmam...

Bu cok yanlıs bır mantık benım aldıgım doluluktakı q3 fıyatına aynı donanımda q5 de alabılıyorsunuz 4.000 euro gıbı bır fıyat farkı var ancak q5 ıle q3 un olayı cok farklı sahsen ben buyuk araba sevmıyorum ama yuksek arac kullanmak ıstedım sırf bu yuzden q3 aldım hem daha sırın q5 e gore ınsan ıcıne sınenı almalı 3 daha fazla verırım buyugune bınerım mantıgı yanlıs bır dusunce
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

q3 ün geniş olacagını sanmam...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.