tarihin gelmiş geçmiş ve türkler tarafından uydurulan en boş yorumu, turbolinealık bir yorum. |
AUDI Q3 ADVANCED vs SPORTBACK vs MERCEDES GLA200 AMG (2. sayfa)
-
-
Hocam hangisine karar verdiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayi düşündüğünüz modellleri kiralayip deneyebilirsiniz. Neticede az paralar değil.
GLA >> 2019 den beri ayni kasa
Q3 >> 2019 den beri ayni kasa(Türkiye’ye biraz geç gelmiş olabilir)
Sifir takintiniz yoksa 2020-2021 5.20i , a4 quattro , Mercedes e200d gibi modellerde konforludur. SUV sadece inmesi binmesi kolay uzun yolda filan yorucu oluyorlar, sevgilerle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba aynı durumda kalarak yeni Evoque siparişi geçtim,umarım pişman olmam🤔
Q3 s line aldım. Nasip olursa bu hafta teslim alırım
Gla benim gözümde süslü Nissan qq’dir asla ama asla bakmadım bile
2.000.000 verseler bir ihtimal yüzüne bakardım
Şahsi görüşüm, Mercedes s den Başlar
güncel kasa c vardı bende, satınca sadaka verdim.
tam bir çöptü. Yerde sürünüyordum arabayla.
Bu yorumu yazip q3 almaniz da komik olmuş. Mercedes s serisinden basliyorsa audide q5/a5'den başlıyor. Aldığınız q3 de öyle ultra lüks premium araç degil yani .
Q3 peki süslü Seat Arona olmuyor mu bu durumda :)
Merhaba
bız de çok benzer sekılde 8 yıldır 2015 A3 sedan araç kullanıyorduk. Sıfır problem ıle aracı severek kullandık.2,4 mıo tl cıvarında bır bütçe ıle audi markada model yükseltmeye karar verdik.SUV a geçmek ıstedıgımız ıcın 2023 model Q3 lere bakmaya başladık. Bır bayıde araca bakmaya gıttıgımde araçların sıfırının 2,5 mıo tl olduğunu, Ikıncı ellerın daha pahalı olduğunu görünce sıfıra döndük. Nıhayetınde bu hafta Izmır de bır bayıden sportback premium paketlı bır aracı teslim alacağız. (2,630 mıo tl)
Q3 e bakmamızdakı en büyük sebep Audı den memnun kalmamızdı. Kendı aracımızı da satışa çıkardık çok yeni.
araçlarımızı uzun süre bınmeyı planlayarak alıyoruz. umarız memnun kalırız. Donanımda daha artılar olmalı aslında ancak araç bulduğumuza dua eder pozisyondayız malum.
konu sahıbı arkadaş neye karar verdi merak ettım..
Q3 ile ilgili yorum yapmadım
sadece aldım dedim zaten
q2 süslü arona alıyor ama onlarda farklı şasi aynı değiller yani
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairq2 süslü arona alıyor ama onlarda farklı şasi aynı değiller yani
Qashqai ile de GLA aynı platform değil ki. Tek ortak nokta birlikte ürettikleri motor.
Seat arona ve q3 arasındaki benzerlik açık ara daha fazla. Konu VW fanboylugu olunca göz başka hiç bir şey görmüyor :)
Merhaba aranızda Yeni evoque sahibi olan ve ya kullanan birileri var mı?
-
Emin değilim ama durmadan araba değiştiriyorsun sanırım (forumdan başkasıyla karıştırıyor da olabilirim). Bu şekilde senede -en az- 1-2 milyonu al-sat kayıplarıyla gömüyorsun sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ağustos 2024; 18:0:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihanair neye sahipse en iyi odur, satınca canı cehenneme...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 21 Ağustos 2024; 18:45:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X