Bildirim
Audi S3 Nasıl Bir Araç
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkiyede hiç bir araç fiyatını haketmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mükemel bir araç -
5 para etmez bir araç
4 tekerlekli.
Hocam o topa girersek hiç çıkamayız, türk vatandaşı olmayanlar daha rahat araba kullanıyor bize göre
@mr.big
Bu videoyu izledim fakat otomobil konusunda yeni yeni bilgi sahibi oluyorum. Forumda belki kullanan arkadaşlar vardır tecrübelerini aktarırlar.
@Master_Evil -
Sıkı makinadır. Güzel çizgi tutturuyor. Düşük süratlerde dip gaz giderseniz agresif tepkiler verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 11 Aralık 2015; 10:44:49 > -
o paraya alınmayacak bir araçtır. -
Tatlı bir araç ama fiyatı nedeni ile diğer marka ve modeller tercih ediliyor genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Tatlı bir araç ama fiyatı nedeni ile diğer marka ve modeller tercih ediliyor genelde.
O fiyat aralığında sanırım BMW 4 serisi var. Kağıt üzerinde daha düşük geldi bana motor özellikleri, başka hangi araçlar var 220 bin liraya kadar spor olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer26
quote:
O fiyat aralığında sanırım BMW 4 serisi var. Kağıt üzerinde daha düşük geldi bana motor özellikleri, başka hangi araçlar var 220 bin liraya kadar spor olarak.
Zaten performans olarak s3 ü o fiyatlarda geçebillecek araç yoktur ya da 1-2 tanedir, şimdi pek müsait olmadığı için öneri de bulunup yanlış bir bilgi vermek istemem ama 220 bin lira ölçeğinde performans olarak değilde prestij marka vesaire olarak iyi alternatifler var ,biz 2014 yılında 240 bine A6 almıştık önerenileceğim bir araç şahsen tabii sporluğu biraz kenara itecekseniz..Aslında o fiyatlarda s3 ü almamalarındaki sebep e180,a5,5.20i ,xc60 gibi daha ayağı yere sağlam basan daha prestijli görünen araçlar olması büyük ihtimal.Siz performans ve kalite mi yoksa daha dikkat çekici ve ağır bir araç mı istediğinize emin olun,A5 Coupe de iyi araçtır ayrıca belki bakarsınız sportiftir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Alıcağımdan değil ama merak ettim . Liste fiyatı olarak S3 Sedan 215 Bin TL sanırım full paket oluyor bu sitede konfigüratör bulamadım. 2.0 motor 285 BG S-tronic şanzıman vs spor bir araç. Bu fiyatı hak ediyor mu sizce?
o paraya 3.30i m alınır (bir ara satılıyordu 2000cc 252bg şuan satılmıyor veya özel sipariş oluyor)
aynı şekil 4.20d ve 4.28i (belki) alınır -
quote:
quote:
quote:
Zaten performans olarak s3 ü o fiyatlarda geçebillecek araç yoktur ya da 1-2 tanedir, şimdi pek müsait olmadığı için öneri de bulunup yanlış bir bilgi vermek istemem ama 220 bin lira ölçeğinde performans olarak değilde prestij marka vesaire olarak iyi alternatifler var ,biz 2014 yılında 240 bine A6 almıştık önerenileceğim bir araç şahsen tabii sporluğu biraz kenara itecekseniz..Aslında o fiyatlarda s3 ü almamalarındaki sebep e180,a5,5.20i ,xc60 gibi daha ayağı yere sağlam basan daha prestijli görünen araçlar olması büyük ihtimal.Siz performans ve kalite mi yoksa daha dikkat çekici ve ağır bir araç mı istediğinize emin olun,A5 Coupe de iyi araçtır ayrıca belki bakarsınız sportiftir de.
Benimkisi merak sadece alma gibi bir durumum yok ama eğer ileride spor araba almak istersem coupe araç pek tercih etmeyi düşünmüyorum. Güvensiz geliyor bana nedense arkada oturanlar için.
-
2. Elide pek olmuyor o araçların zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X