Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 audi a3 üm var tuş takımları biraz eskimiş yeni tuş takımlarını nerden bulabilirim
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, bütçeme uygun ŞU aracı alacağım fiyatında biraz indirim olacak daha konuşmadık. Yarında bir ustaya götürüp baktıracağız, acemiliğimi bu araçta atacağım sizce bir problemi olur mu? Parçasıydı osuydu busuydu nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum arabalarla ilgili. Sizce iyi midir bu?

edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-lpg-li-5-kapili-bakimli-aracimi-satiyorum-112147746/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 26 Mayıs 2013; 19:50:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Arkadaşlar iyi akşamlar, bütçeme uygun ŞU aracı alacağım fiyatında biraz indirim olacak daha konuşmadık. Yarında bir ustaya götürüp baktıracağız, acemiliğimi bu araçta atacağım sizce bir problemi olur mu? Parçasıydı osuydu busuydu nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum arabalarla ilgili. Sizce iyi midir bu?

edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-lpg-li-5-kapili-bakimli-aracimi-satiyorum-112147746/detay

Parçada sıkıntı çıkmaz. KM iyi. Sahibinin yazdığı şeyler doğruysa alınır. Özellikle şanjımana baktır ustayla sürüşe çıkın . Sonra başın ağrımasın. Fiyat konusunda bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manet -- 21 Haziran 2013; 14:57:31 >

• arabam suan 1250 kmde a3 tdı
    arabayı dınleme hastalıgı basladı bende
    klıma muzıgı kapatıp aractan ses gelıyor mu dıye bakıyorum.
    hafıften tıkırtı cıtırtı turunden sesler duymaya basladım sağ on kapıdan gıbı tam cozemedım...canım sıkıldı
    ekranı hafıf tırtıklı yolda acmıyorum bıle tıkırdıyor
  • arkadaşlar 2004 model 1.6 tüplü audi a4 var sabahları ve bazen de şehir içinde sık çalıştırdığımda garip çalışıyor gaz yemez gibi bir hali var çalışınca hiç bir sıkıntı olmuyor hiç başına gelen oldumu çözümü nasıl buldu.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

arabam suan 1250 kmde a3 tdı
    hafıften tıkırtı cıtırtı turunden sesler duymaya basladım sağ on kapıdan gıbı tam cozemedım...canım sıkıldı

Aynı sorunu bende yasadım klıma duzeneklerındekı malzemeden kaynaklanıyor aynı senın gıbı kapıdan ses geldıgını dusunmustum bende, Istnabul'dan ekıp geldı deneme surusune cıktık ve bu ses normal dedı bana. Sessız bır A3 hayal gıbı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H0nest

quote:

Orijinalden alıntı: @evren

arabam suan 1250 kmde a3 tdı

Aynı sorunu bende yasadım klıma duzeneklerındekı malzemeden kaynaklanıyor aynı senın gıbı kapıdan ses geldıgını dusunmustum bende, Istnabul'dan ekıp geldı deneme surusune cıktık ve bu ses normal dedı bana. Sessız bır A3 hayal gıbı sanırım.

aynen alıstım artık
    takmıyorum
  • Yeni a3 hakkindaki gorusleriniz nelerdir arkadaslar ?Ben bugun kullandim ve oldukca begendim .Dolusu alinabilir bence.
  • çalıştığım şirketin benzer bir araç vermesinden dolayı2012 model a6 aracımı satıyorum
    üzerinden çıkardığım
    sadece 3.000 km yol yapmış
    çok çok iyi durumda olan
    245/45/18 continental sport contact 5 performans lastiği (4adet) ve audi r8 replika jant (4adet)
    ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir

aynı şekilde araba için de ilgilenen olursa bana mesaj atabilir
    2012 a6 4 temmuz 2012 trafik çıkışlı
    renk beyaz
    araç full şeffaf folyo kaplı (ziebart) altında da diamond gloss boya koruma isteyen folyo ile kullanmaya devam edebilir isteyen folyo yu kaldırıp sıfır boya ile devam edebilir
    araç 18.000 km de doğuş çıkışlı
    15.000 km bakımı audi erel de yapıldı
    kapalı garaj arabası
    hatasız
    koltuklar siyah deri
    ön ve yolcu elektrikli + ısıtmalı yolcu tarafı hafızalı koltuk
    sunroof
    4 bölgeli tam otomatik klima
    elektrikli arka cam perdesi
    vakumlu kapılar
    iç ambiyans aydınlatma
    bagaj havuzu

• Merhaba arkadaşlar

bende yeni a3 ambiante sahibi olarak aranızdayım
    1.6 tdi Stronik
    panoramik sanroof
    dijital klima
    hız sabitleyici
    iç ambiyans aydınlatması
    renkli yol bilgisayarı
    star stop ..vs
  • arkadaşlar audi a6 ve Q7 lerde bulunan optık kontrollü anfinizde ve cd çhangerınızda sorun varsa ankara ersin elektronik var aracınızı bırakmanıza gerek olmadan sadece cihazı gönderin sorunu çözüyolar 1 yıl garanti veriyorlar .müşterimiz çok ustayla görüştü her usta aracın gelmesi ve en az bir gün kalması lazım dedi .ama ersin elektronik araca gerek yok cihazı gönderin 1 veya 2 gün içinde çözeriz dediler öylede oldu .tr.tek diyebilirim mutlaka arayın 03123354332
  • s.a arkadaşlar bu 2008-2009 Sportback A3'ü 2011 görünüme çevirme şansımız varmı ? 2011 far ve tamponlar 2009 kasaya uyar mı ?!
  • Arkadaşlar merhaba,
    A4 (B7) 2.0 TFSI Quattro araçla aranızdayım.
    Aynı araçtan olan arkadaşlarla telefonda görüşmek istiyorum. Özelden ulaşılabilirse çok memnun olacağım.
  • arkadaşlar bende 2007 model A3 attraction triptonik aldım, benzinlide çok yakıyor araca 1 en fazla 2 sene binmeyi düşünüyorum, sizce lpg ye geçmelimiyim, geçersem yakıtı ortalama ne kadar yakar..
  • Bende A6 2.0 tfsi düşünüyorum. Kullanan arkafaslardan yorum alabilirim. A6 olmasada 2.0 tfsi motor kullanan arkadaslardan da yorum istiyorum. (A4...A3...TT ) olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni a3 için şöyle bir body kit çıkmış, bayide gördüm. Yeni sipariş verecek arkadaşların ilgisini çekebilir. Ben de bir a3 sahibi olma aday adayıyım. :)

http://www.vagmania.com/audi-a3/1041-yeni-a3-body-kit-eklentileri.html
  • 1.8 turbo tt 2000 model maf sensorunuz sorun olabilir.istanbulda olsaydiniz servis onerebilirdim ama %99 maf sensoru bozukdur.Kronik sorunlu oluyor.
  • Arkadaşlar herkese merhaba 2011 civic elegance kullanıcısıyım. Yaklaşık 1-2 ay sonra elime biraz para geçecek ve arabayı değiştireceğim. Bu zamana kadar yeni 1.16(benzinli) lara bakıyordum fakat bir anda dün aklıma dizel a3 almak geldi. 2011-2012 1.6 tdi 20000-30000 de istediğim fiyatlara var. Öğrenci olduğum için yakıt konusu çok önemli. Her gün Acıbadem-Maslak arası gidip geliyorum ve sürekli yoğun İstanbul trafiğindeyim. Civic sağolsun yeri geliyor e200le aynı yakıyor :) a3 1.6tdi baya az yakıyormuş sanırım. Araçla ilgili sizin gördüğünüz uyarmak istediğiniz bir şey var mı? Mesela stronic sıkıntı yaratır mı? Sonuçta alacağım arabının garantisi bitmiş veya bitmek üzere olacak bide gidip servise para bırakmayalım. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende A3 1.4 stronic aracımı 15 gün önce sattım ve yeni kasa 1.6 tdı A3 aldım.Bu hafta içi teslim alıcam.İnşallah stronic kavrama kabusu bu araçta da karşıma çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.