Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: actil

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur3000

quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Merhabalar,

Ben özellikle 1.2 motor ile ilgili performansı merak ediyorum (1.2 TFSI 105HP) .

Bu aracı kullanan oldu mu? Sizce performansı yeterli olur mu 1.2 motorun?

selamlar...

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

Hocam selam,
    Benim gibi 1-2 sene kullanirim sonra satarim ancak yine de belli bir performansi olsun diye mi dusunuyorsun yoksa? :)
    Oyle ise 1.4 TFSİ stronic xenon plus+open sky,3 kollu spor diresiyon(vites degistirme ozellikli ) ambition bir arac olmali derim..
    Kampanyalar ile uygun bir fiyata gelirse neden olmasin diyorum ben?
    Bu arada 1.2 TFSİ icin chiple 135-140 ps oluyor mu arastirmak da lazim sanirim?

teşekkürler yorum için

peki 1.2 TFSI alırsam 2 seneden fazla kullanılması durumunda ne dezavantajım olur?

Merhaba,

Bende yeni 1.2 araç aldım, performansı konusunda şunu net olarak söylemeliyimki mevcut satılan 1.6 motordan daha iyi bir performansı var.
    Ancak tabi performansdan ne beklediğinize de bağlı.

açıkçası mevcut 1.6'dan daha iyi ya da benzer performans demeniz yeterlidir benim için.

1.2 motordan kaynaklı herhangi bir dezavantajım olur mu peki? mesela daha erken yıpranma ya da hareketi mekanik kısıma daha geç aktarma vb gibi?

teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: actil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Merhabalar,

Ben özellikle 1.2 motor ile ilgili performansı merak ediyorum (1.2 TFSI 105HP) .

Bu aracı kullanan oldu mu? Sizce performansı yeterli olur mu 1.2 motorun?

selamlar...

Hocam selam,
    Benim gibi 1-2 sene kullanirim sonra satarim ancak yine de belli bir performansi olsun diye mi dusunuyorsun yoksa? :)
    Oyle ise 1.4 TFSİ stronic xenon plus+open sky,3 kollu spor diresiyon(vites degistirme ozellikli ) ambition bir arac olmali derim..
    Kampanyalar ile uygun bir fiyata gelirse neden olmasin diyorum ben?
    Bu arada 1.2 TFSİ icin chiple 135-140 ps oluyor mu arastirmak da lazim sanirim?

teşekkürler yorum için

peki 1.2 TFSI alırsam 2 seneden fazla kullanılması durumunda ne dezavantajım olur?

Merhaba,

Bende yeni 1.2 araç aldım, performansı konusunda şunu net olarak söylemeliyimki mevcut satılan 1.6 motordan daha iyi bir performansı var.

açıkçası mevcut 1.6'dan daha iyi ya da benzer performans demeniz yeterlidir benim için.

1.2 motordan kaynaklı herhangi bir dezavantajım olur mu peki? mesela daha erken yıpranma ya da hareketi mekanik kısıma daha geç aktarma vb gibi?

teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Merhaba,

teşekkürler..

Bende yeni aldığım için erken yıpranma ve diğer sorunlar için hiçbir fikrim yok.
    Bu tarz soru ve sorunlar hiç aklıma gelmedi, nihayetinde Audi markası benim için yeterli bir güvence.

• Selam Arkadaşlar,

2007 model sonrası A4 1.8 T düşünüyoruz. Araçla alakalı bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

1. LPG dönüşümü sıkıntı olur mu?
    2. Hangi marka LPG kiti tavsiye edersiniz?
    3. Donanım olarak alacağımız arabada hangi donanımlar olmasına dikkat edelim?
    4. S line olanların sadece dış tasarımı mı farklı iç donanımda farklar var mı?
    5. Aynı model iki araçta S Line donanım ücrette ne kadar fark ediyor.
    6. HP hepsinde aynı mı oluyor?

Teşekkürler...
  • Merhaba,

Audi A3'lere Ekran ekletirsek bu opsiyonun maliyeti ne civarda olur?

+ opsiyon olarak SUNROOF ve XENON maliyetleri hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

selamlar..
  • Yakinda AUDI ci olarak araniza katilacagim insallah. Ön ödemeyi tamamladigim an Yeni AUDI A6 Avant 2.0 TDI 177HP Multitronic aracimi siparisini geciyorum.

Audi A6 Avant 2.0 TDI 177HP Multitronic
    Ibis Beyazi

Opsiyonlar;
    PXB adaptive light inklusive gleitender Leuchtweitenregulierung (Adaptiv Xenon isiklar, Viraj farlari ile birlikte ve Yolda süzülen Hiza göre ayarlayan Farlar ile)
    PQ1 Aluminium-Gussräder Audi exclusive im 5-Doppelspeichen-Design, Größe 8 J x18 mit Reifen 245/45 R 18 (Audi Exclusive Jantlar 18")
    6XK Außenspiegel elektrisch anklappbar, beidseitig automatisch abblendend (Dis aynalar elektronik katlanir ve her iki tarafi karartmali)
    9ZW Bluetooth-Autotelefon online (Bluetooth Araba Telefonu Online)
    7AL Ambientebeleuchtung (Ambiyans Isiklandirma)
    2Z0 Entfall Modellbezeichnung und Technologie-Schriftzug (Model ve Motor teknolojisi eklenmiyor)
    4L6 Innenspiegel automatisch abblendend (Ic kararan dikiz aynasi)
    PNP MMI Navigation plus mit MMI touch (MMI Navigasyon Plus Sistemi MMI Touch lu)
    1XX Multifunktions-Sportlederlenkrad im 3-Speichen-Design mit Schaltwippen (Multifonksiyon Deri Direksyonu + Vites Kollari ile birlikte)
    7X5 Parkassistent mit Umgebungsanzeige (Kendi Park edebilen sistem ve cevre gösterimli Parksistemi)
    4KF Scheiben abgedunkelt (Privacy Verglasung) (Arka Camlar Karartilmis Camlar)
    4A3 Sitzheizung vorn (Ön Koltuk isitma)
    PS1 Sportsitze vorn (Spor Koltuklar önde)
    N5F Stoff Kontur (Kumas Kontur)

Buda gece gün deneme sürüsü yaptigim Audi A6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 3 Kasım 2011; 12:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

Yakinda AUDI ci olarak araniza katilacagim insallah. Ön ödemeyi tamamladigim an Yeni AUDI A6 Avant 2.0 TDI 177HP Multitronic aracimi siparisini geciyorum.

Audi A6 Avant 2.0 TDI 177HP Multitronic
    Ibis Beyazi

Opsiyonlar;
    PXB adaptive light inklusive gleitender Leuchtweitenregulierung (Adaptiv Xenon isiklar, Viraj farlari ile birlikte ve Yolda süzülen Hiza göre ayarlayan Farlar ile)
    PQ1 Aluminium-Gussräder Audi exclusive im 5-Doppelspeichen-Design, Größe 8 J x18 mit Reifen 245/45 R 18 (Audi Exclusive Jantlar 18")
    6XK Außenspiegel elektrisch anklappbar, beidseitig automatisch abblendend (Dis aynalar elektronik katlanir ve her iki tarafi karartmali)
    9ZW Bluetooth-Autotelefon online (Bluetooth Araba Telefonu Online)
    7AL Ambientebeleuchtung (Ambiyans Isiklandirma)
    2Z0 Entfall Modellbezeichnung und Technologie-Schriftzug (Model ve Motor teknolojisi eklenmiyor)
    4L6 Innenspiegel automatisch abblendend (Ic kararan dikiz aynasi)
    PNP MMI Navigation plus mit MMI touch (MMI Navigasyon Plus Sistemi MMI Touch lu)
    1XX Multifunktions-Sportlederlenkrad im 3-Speichen-Design mit Schaltwippen (Multifonksiyon Deri Direksyonu + Vites Kollari ile birlikte)
    7X5 Parkassistent mit Umgebungsanzeige (Kendi Park edebilen sistem ve cevre gösterimli Parksistemi)
    4KF Scheiben abgedunkelt (Privacy Verglasung) (Arka Camlar Karartilmis Camlar)
    4A3 Sitzheizung vorn (Ön Koltuk isitma)
    PS1 Sportsitze vorn (Spor Koltuklar önde)
    N5F Stoff Kontur (Kumas Kontur)

Buda gece gün deneme sürüsü yaptigim Audi A6

bide fiyatını yazda aglayalım burda.Bende diyorum bu paketler ne zaman gelmis TR ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman -- 3 Aralık 2011; 17:09:05 >

• AUDİ A4 2005 MODEL KM 175.000 MOTOR OMRU NASILDIR ACEP BAKIMLAR FELAN YAPILI
  • Herkese merhaba,
    Bir kararsızlık süreci sonunda 2012 model A6 2.0 TDİ almaya cok yakinim diğer alternatifler BMW 5.20 D ve A5 2.0 TDİ idi yorumlarınızı bekliyorum
  • a4 2003 var bende de..70 binde..füme..gayet şık bi araba..yalnız debriyaj çok yukarda kavrıyor sizlerde de oylemi acaba..genelde ww grubu arabalarda debriyajın yularda kavrandığı soylenıyor..ustama gittim baskınn çok zayıfladığı ve değişmesi gerektiğini söyledi..yalnız bu bu araçlara 1.8 balatasının takılmasının daha doğru olacagını soyledi..daha uzun omurluymuş..konu hakknda bilgisi olanlar var mı..14 kullanıcılarının genel kanaatleri ne yonde..şimdiden teşekkürler..saygılar
  • Selamlar,
    Öncelikle forum üyelerinin yeni yılını kutlar,gönüllerince huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.
    Bursa'da denizcilik alanında faaliyetlerimizin yanında araç üzeri taşıma sistemleri konusunda da çalışmalarımızı yeni iş yerimiz ile birlikte başlatmış bulunuyoruz.
    Konu AUDI olunca sizleride bu konuda bilgilendirmek istedim.Araçlarımızda bagaj kapasiteleri farklı hacimler içersede, yeri geliyor büyük hacimli bagajlarda yetersiz kaldığını görüyoruz.Farklı eşya veya ekipmanların taşınmasıda ayrı bir konu.
    Yeni yıla girerken Ocak 2012 boyunca taşıyıcı sistem ve üst ekipmanlarda faydalanacağınızı düşündüğümüz indirimlerimiz söz konusudur.
    Kayak taşıyıcı-snowboard taşıyıcı,port bagaj,evcil hayvan paravanı,sörf,kano v.b. ekipmanlar için araç marka ve modeline özel üretilmiş taşıyıcı üniteler ilgini çekiyor veya ihtiyacınız olursa bize de ulaşmadan karar vermeyin deriz.Ürün ve uygulamalar içinwww.ercmarine.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
    Keyifli forumlar.Esenkalın.

• Merhabalar , Audi A3 (2012) ve BMW x5 (2007) var , bunların her türlü kullanım ve özelliklerine alışığım , ancak önümüzdeki bir kaç ay 2011 model 3.0 FSI v6 Audi Q7 kullanmak zorundayım. Diğer iki arabada olmayacak bu süre zarfında. Ancak Q7 nin tuşları vs çok karmaşık geldi bana , geçen gün benzinliğe gittim benzin kapağını açacak bi tuş bulamadım. Televizyonu açtım geri radyoya geçemedim.. Audi A3 e benziyor bazı tuş özellikleri ama genede beceremedim.... Benim istediğim Audi Q7 2011 model kullanma kitapçığı vs varmıdır. internette araştırdım bulamadım..
  • merhabalar arkadaşlar 2007 model hyundai getz marka aracım var en donanımlısı sanrooflu olanından ama pek memnun değilim 2002 model otomatik vites ambition A3 alma aşamasındayım araç 114000 km de oldukça temiz bir araç lpg li audi bilen bilir ama daha önce hiç kullanmadım bakım masrafı yakıt masrafı ve otomatik şanzımanı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim 114000 km de bana sorun çıkarırmı birde 2007 modelden inip 2002 modele binilirmi fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar merhaba ,

Passat'a biniyorum ve audi'ler konusunda biraz cahilim. Oldum olası donanım konfigurasyon konusunu tam kavrayamadım. Forumda okuduklarımdam anladıgım, bayiiler sayfada gorulen baz donanımları vermıyor ve kafasına gore "Turkiye paketi" ve "bunun gideri var paketi" yapıp bazı konfigurasyonlar getiriyor.

Mesela etrafımdaki bir kac Q5'de gordugum (2.0 TDI otomatik vites), panaromik cam, xenon far, katlanır ayna, modelini bilmedigim deri koltuk geliyor. Diger opsiyonları bilmedigim icin (muzik sistemi veya passat'ta olmayan bazı diger teknolojiler) varmı yokmu emin degilim. Fakat bu arabalar bir hafta icinde alinan arabalar. Burdan anlayacagim audi bayiileri genelde bu konfigurasyonu mu getiriyor ? Cunku sayfada gordugum baz donanımda bunlar yok...

Diger sorumda A4 Avant'tin bagaji, normalde yanı koltuklar yatırılmadan, kac lt'dir, sayfada bulamadım.

Daha dogrusu, bebegi olanlar bebek arabasını (puset idi galiba adı), ama kucuk olan degil buyuk olanları (onlarada baston deniyordu galiba) A4 Avant bagajına sıgıyor mu ?

Bilgi icin simdiden tesekkur ederim

Iyi geceler

• Sevgili Audi sever dostlarim,
    Bir kaç gün içerisinde A3 Sportsback Ambition 1.6 TDI bir Audi almayi planliyorum fakat içinden çıkamadığım bir durumum var.
    İki farklı şehirdeki Audi satıcılarından fiyatlar aldım. Arabaların her ikiside otomatik, dizel, s-tronic.
    Bu benim ilk Audi'm olacak o yüzden oldukça fazla titizleniyorum.
    Birinci olan, cam tavanlı, F1 direksiyonlu, deri koltuk, vs olan ambition paketli bir A3 Sportsback... Son fiyat olarak bana 80.400 TL'ye bıraktılar. İkinci seçenek ise, cam tavansız, normal direksiyonlu, deri koltuk, ambition paketli bir A3 Sportsback... Onlarda bugün 74 bin TL'den fiyatı 69 bin TL ye kadar indiler (araba galerisi olan bir tanıdığımı araya soktum). Araba başına 400 Euro kazanıyoruz diyen yetkili satıcı bir anda böyle bir fiyata düşünce inanamadım. Bunların ikisi de yetkili Audi satıcıları.
    Başından beri cam tavanlı bir Audi istememe rağmen (cam tavan hem arabanın içini ferahlatıyor hem de görüntüsü güzelleştiriyor diye düşünüyorum) aradaki bu devasa fiyat farkı adımlarımı geri atmama sebep oluyor.
    Ayrıca 74 bin den fiyatı bir anda 69 bin TL'ye inmeleri beni 80 bin TL için daha fazla pazarlık yapmam için cesaretlendirdi. Fakat 80 bin TL'lik için sırada bekleyenlerin olduğunu da biliyorum. Fakat son kararımı bugün yarın vermem gerekiyor.
    Sizce 80 bin TL, ambition paketli, cam tavanlı, f1 direksiyonlu "0" km bir Audi için değer mi?

Acil cevaplarınızı rica ediyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamusicista -- 28 Mart 2012; 21:47:47 >

• Galerici arkadaşını 80 binlik için devreye sok derim. O aradaki fakları sonradan ekletmek istesen ya yaptıramazsın ya da çok daha fazla bir fark çıkar ortaya emin ol.
  • Eskide olsa bir A4 2.4 V6 2003 model 162binde 26bin TL ye almak mantıklı olurmuydu? Ya da 30-35bin TL aralıgında 2.4 EX. 2005-2006 Accord almak?
    Niyetim kesinlikle marka taraftarlıgı degil sadece 2.0cc üzeri arac sahibi olmak icin secenekler arasında kararsız kalmak.
    Aslında sorum ''A4 vs Accord'' baslıgı altında. Burayada kopyala yapıstır yapmak istemedim.
    Saygılarımla.
  • Arkadaşlar Audi A3 1.4tfsi s-tronic alma arifesindeyim inşallah yakıtı ve varsa kronik bir sorunu anlatıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar meraba
    Bugun aracımı sattım opel astra 1.3 cdti 2007 cam tavan simdi ise hedefimdeki arac audi a3 ve hemen bitane buldum Audı a3 1.6 ambition 2006 81000 de arac fiyat ise en son 39000 e bırakırım diyor arabada nokta çizik bile yok kesinlikle tertemiz araç sıralı sistem lpg de mevcut ne dersiniz fiyata göre uygun bir araçmı yoksa fiyat olarak ne dersiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyopel

Arkadaşlar meraba
    Bugun aracımı sattım opel astra 1.3 cdti 2007 cam tavan simdi ise hedefimdeki arac audi a3 ve hemen bitane buldum Audı a3 1.6 ambition 2006 81000 de arac fiyat ise en son 39000 e bırakırım diyor arabada nokta çizik bile yok kesinlikle tertemiz araç sıralı sistem lpg de mevcut ne dersiniz fiyata göre uygun bir araçmı yoksa fiyat olarak ne dersiniz?

Arkadaşım 81.000 KM 2006 Model A3 ambition için 39.000 TL yüksek bir fiyat, şöyle düşün. Yeni kasası çıktığı için zaten fiyatlar aşağıya doğru düşecek. Kaldı ki bayi ye gidip 0 KM 2012 Audi 1.6 Benzinli A3 Attraction Dynamic ve Progressive paket araç için pazarlık yapsan sana söyleyeceği fiyat 49.000 civarı olur. Şu anda o arabanın değeri taş çatlasa 35.000 -36.000 arası anca eder. Bu benim görüşüm.

• Arkadaşlar herkese selamlar linkteki aracı alma gibi bir düşüncem var bu araç hakkında bilgisi olan aracı eskiden bilen varmı? araç ankaradaymış önceden 06 AP 1458 plakasıymış bilgisi olan varsa ve yardımcı olup bi fikir verirse sevinirim. Araç çok düzgün duruyor bunun için taa izmirden kalkıp antepe gidicem gibi hayallere başladımda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bekereci-otomotiv-den-a3-1-8t-emsalsiz-bakimli-82794610/detay/

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.