Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onnow78

dizel araba kullanimi arttigi icin vergilerde bu yonde artacaktir, ve benzin ile motorin fiyatlari ayni olacaktir , benim fikrim budur ,

dedigin olur mu olmaz mı bilemiyorum ama özellikle seçimden sonra piyasa talebini kısmak için (ekonomi aşırı ısınma sinyalleri vermekte) birçok ötv de, tüketici, taşıt ve emlak kredi faiz oranlarında ciddi artışlar gelecek. bence özellikle kredi ile sıfır almak isteyen arkadaşlar acele etmeliler hem araç fiyatlarında hem de kredi faizlerinde zarara ugrayabilirler
  • Arkadaşlar aranıza 2008 model siyah renk dsg şanzımanlı A3 sportback 1.6 attraction ile katıldım, geçen hafta salı askerden geldim, askere gitmeden önce 2000 model palio aracımı satmıştım, zaten yıllardır askerden dönmeyi bekliyordum aracımı değiştirmek için, aracı abim sıfır almıştı, ben askerdeyken abim sıfır honda accord aldı, bu aracı'da ben satın aldım abimden, şu anda kullandığım kısıtlı zamanda araçtan çok çok memnun kaldığımı söylemeliyim, gerçekten çok farklı, daha önce iş icabı pek çok marka model araç kullanmıştım ancak audi gerçekten çok farklı, aracın üzerinde şu tencere kapağına benzer jantlardan vardı, ilk olarak onları ve lastiklerini değiştirdim 16 inç olan tencere kapağı tasarımlı jantları verip, yerine replika 17 inç audi jantı taktırdım, bununla birlikte lastikleri 225 45 R17 lastiklerle değiştirdim, şu anki görüntüsünden herşeyinden çok memnunum, başka bir müdahalede bulunmayı düşünmüyorum, zaten araçlara çok fazla müdahale edilmesi taraftarı değilim, tüm audi severlere ve kullanan arkadaşlara saygılarımı sunarım.

Benimle aynı aracı kullanan ve deneyimlerini önerilerini paylaşmak isteyen herkesin önerilerine deneyimlerine ihtiyacım var. Bununla birlikte istanbul'da gidilebilecek en iyi servisin hangisi olduğunu da öğrenebilirsem çok mutlu olurum. Şimdiye kadar tüm bakımları audi erel servisinde yapılmış. Teşekkkürler.

Jantları merak eden arkadaşlar olursa diye aracın resimlerini koyuyorum.

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrapsodi -- 28 Mayıs 2011; 1:58:29 >

• 2003 a4 3.0 V6 stw quattro sahibi oldum, yaklaşık bir ay önce. Maddi durumumla hiç bir alakası yok bu motor ve özelliklerin. Aksine gidip 1.2 clio falan almam lazım. Ama umurumdamı, hiiç. Allah nasip ederse bu arabadan beni indirmenin tek yolu, aynı arabanın daha yeni modelini almak olur. Adamlar araba yapmışlar, ben uyuyormuşum. Boşa gitti onca yılım ve param. İyi forumlar.
  • 2011 A4 2.0 TDI 143 hp multitronik

+ deri döşeme, xenon far, 17' jant, konfor plus klima, audi müzik arayüzü, açılır tavan (51000 Euro:alış fiyatı)

Umarım pişman olmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcelik316

2011 A4 2.0 TDI 143 hp multitronik

+ deri döşeme, xenon far, 17' jant, konfor plus klima, audi müzik arayüzü, açılır tavan (51000 Euro:alış fiyatı)

Umarım pişman olmam..

arabanın kralını almışsın, bundan iyisi can sağlığı, hayırlı olsun
  • Herkese hayırlı forumlar...
  • Merhaba arkadaşlar, çok uzun bir araştırmadan sonra (3-4 ay, bana göre uzun) A3 almaya karar verdim.

Bir kaç bayiye sordum ve aldığım en iyi fiyat A3 1.4 TFSİ ambition modelinin en dolusu (cam tavan falan) 85 bin TL denildi.

Sizce fiyatı nasıl ve dizel ile benzinli arasında tercih yapmaya kalksanız hangisini tercih edersiniz. (Genelde şehir içi kullanım olacak ve çok fazla kilometre yapacak biri değilim)

Not: bu fiyattan daha iyi fiyat alabileceğim yerler var mıdır sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosisukka -- 8 Haziran 2011; 14:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_35

quote:

2011 A4 2.0 TDI 143 hp multitronik

Umarım pişman olmam..

arabanın kralını almışsın, bundan iyisi can sağlığı, hayırlı olsun

Dostum ya hevesimi kursağımda bıraktılar. Araba çok farklı geldi. Başka bir başlıkta paylaştım. Walla bin pişman oldum desem yeridir. Keşke BMW 3.20d alsaymışım..

• a3 boğaz kelebeğini bir sprey ile temizlettim,usta bozuk olduğunu söyledi,değiştirmezsem yolda kalırmışım. yenisi 450 tl imiş..

rölantide ibre yükselip alçalıyordu,1senedir böyle idi,sonunda temizlettim..ilerde ne gibi bir problem olabilir?
  • Merhaba
    gecen gun a4 2.0 tdi test ettim.
    Arac gercekten guzel ama ozellikle bu
    motorlusunu kullananlardan daha detayli bilgi
    almam mumkun mu?
    performans ve yakit durumu?
    yokusta uzer mi? yeterince atak mi?
    sollamalarda falan zorluk yaratmaz degil mi?
    sehir ici ve disi yakit verileri nasil?
    not. cok asiri basan biri degilim.
    bir de sizce makyaji beklemek mi gerekir?
    neden?
    araci alirsam en az 7-8 sene binmek istiyorum.
    son olarak sunroof tavsiye eder misiniz? test
    aracinda vardi ama peki birsey anlamadim. keyif
    verir mi? satarken fayda saglar mi?
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu basligina Pek bir ilgi yok nedense?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpman

bu konu basligina Pek bir ilgi yok nedense?

Valla ben de anlamadım, ortalık sessiz sedasız...
    Acaba herkes turbofsi.net'te mi takılıyor?
  • 2005 audi a4 2.0T b7 Multitronic CVT
    Sunroof
    CC
    Yağmur far park sensörü
  • Merhaba arkadaşlar.

Kısmetse 2009 model bir A4 almak üzereyim. Almadan önce ekspertiz yaptıracağım. Ama servisler yapmıyor diye biliyorum. Ankarada ekspertiz yapabileceğim bildiğiniz yer varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Merhaba
    almam mumkun mu?
    neden?
    Tesekkurler

Merhaba, yaklaşık 2 haftadır aracı kullanıyorum. Araç alım sırasında bazı sıkıntılar yaşadım ve bunu ayrı bir başlıkta paylaştım. En son depoyu fulledim ve karışık yakıt miktarına baktım. Şehir içi ve dışı karışık 1000 km civrında yapıyor (depo 65 lt ).

Araç çekiş gücü oldukça iyi, sen yeterki bas.. Kulanımı çok rahat ve süspansiyon inanılmaz yumuşak. Neredeyse hissetmiyorsun diyebilirim. İçerisindeki ses yalıtımı baya iyi.

Fakat aracı sıfır almama rağmen far ayarı bozuk (heralde öyle geldi). Onun dışında henüz bir problem yok :)
    Doğuş oto ile bazı sorunlar yaşaman muhtemeldir. Çünkü müşteri adamların umrunda değil. Bu konuda insanlar farklı yorum yazabilirler ama ben Audi almanya'ya dahi mail attım iki kez Doğuş oto tam bir rezalet. Bu kısmını iyi düşün öyle almaya karar ver.

• arkadaşlar bende audi a4 var station 2006 1,9 tdi var, çook memnunum, turbo dan çok hafif ses geliyor ama her turbo böylemidir yoksa benimkinde bir sorunmu var aceba?tam bir aile arabası uzun yolda tık ses yok on numara konfor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaset

arkadaşlar bende audi a4 var station 2006 1,9 tdi var, çook memnunum, turbo dan çok hafif ses geliyor ama her turbo böylemidir yoksa benimkinde bir sorunmu var aceba?tam bir aile arabası uzun yolda tık ses yok on numara konfor.

2.0 tdi 2011 kullanıyorum. Bahsettiğin gibi bir ses yok. Bence bir problem yaratmıyorsa dokunma öyle gitsin :)
  • sağolasın mehmet kardeşim yok çok şikayetçi değilim zaten bir bilgi alayım dedim,allah senden razıolsun.
  • quote:

quote:

Merhaba
    almam mumkun mu?
    neden?
    Tesekkurler

Merhaba, yaklaşık 2 haftadır aracı kullanıyorum. Araç alım sırasında bazı sıkıntılar yaşadım ve bunu ayrı bir başlıkta paylaştım. En son depoyu fulledim ve karışık yakıt miktarına baktım. Şehir içi ve dışı karışık 1000 km civrında yapıyor (depo 65 lt ).

Araç çekiş gücü oldukça iyi, sen yeterki bas.. Kulanımı çok rahat ve süspansiyon inanılmaz yumuşak. Neredeyse hissetmiyorsun diyebilirim. İçerisindeki ses yalıtımı baya iyi.

Fakat aracı sıfır almama rağmen far ayarı bozuk (heralde öyle geldi). Onun dışında henüz bir problem yok :)
    Doğuş oto ile bazı sorunlar yaşaman muhtemeldir. Çünkü müşteri adamların umrunda değil. Bu konuda insanlar farklı yorum yazabilirler ama ben Audi almanya'ya dahi mail attım iki kez Doğuş oto tam bir rezalet. Bu kısmını iyi düşün öyle almaya karar ver.

Merhaba cevap icin tesekkurler. bir suredir siteye giremiyordum o yuzden yeni gordum mesajinizi.
    ben herhalde, bir surprise olmazsa makyajli kasayi bekleyecegim.
    yeni araclar gelince tekrar bir inceleyecegim. ama tabi umarim euro iner de a4 Alma hevesimizin uzerine soguk su icmek zorunda kalmayiz ;).

bu arada Dogus Oto ile ilgili cok sikayet de duyuyorum. hadi hayirlisi...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.