Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi günler dilerim Produktor25 arasında kaldığın iki araçta gerçekten çok özel. insignia 1.6 motor ve 180 hp a4 1.8 motor 120 hp öncelikle 70000 tl paraya iki araçta hakediyor ancak opel bilindiği gibi kaliteli motor ve şase yapan güvenilir bi marka audi ise her zaman üst düzey kullaniciların ancak sahip olduğu bi araçtır. opel aldığınız takdirde belki audiden farklı bi çok elektroniksel donanım almış olacaksınız ancak benim tercihim audi olur. sebebini sorarsanız belki çok uzun yıllar binmeyecksizinz ancak audi bi kullanıcıya en az 15-20 yıl hizmet eder. opelden bunu bekleyemezsiniz. audinin yol tutuşu ve sert süspansiyonları sayesinde daha rahat yolculuklar yapabilirsiiz. yedek parça konusunda da zaten audi piyasa arabaları gibi zırt pırt parça bozan bi marka değildir. tabiki tercih sizin ancak bence o parayı audi daha çok hak ediyor. buyrun size bi kaç ilan...

audi a4 1.8 tfsi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-audi-a4-1-8turbo-fsi-120-hp-70-500ytl-adana-30662363/detay

audi a41.8 tfsi s-line
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-2009-audi-a4-1-8t-fsi-35203659/detay

insignia 1.6 cosmo
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-insignia-henuz-2-500-kilometrede-acil-satilik-beyaz-siyah-tavan-19-jan-35065420/detay

• 1995 Audi A4 1.9 TDI
    Sunroof
    Yeşil
    CD player

İlk arabam çok güzel
  • Audi A5 Sportback 3.2 FSI quattro S tronic, Beyaz
    Karımın kullandığı Audi A3 Sportback 1.6 S tronic, Derin Deniz mavisi
  • Armanius acaba araban kaç beygir ve kaç vites
  • Araç 90hp, 5 vites. Arabayla 175e çıktım fazla deneyimim olmadığından tırstım 190 a çıkardı heralde
  • Ben arabamla TEM'de en fazla 165Km/h gördüm
    Babam arabasını ilk aldığında(Mercedes S350)190km yapmış..
  • Wikide son hız, 165 mi 169km mi ne diyordu, benim Audi çıktı ama ya, dahada çıkardı heralde, ilk baharda tekrar deneyeceğim
  • bende aynı arabanın 2004 modeli var 130 hp 6 vites 234 gördüm en son daha gderi miydi bilmiyorum...:D
  • slm...
    uzun araştırmalar sonra yaklaşık 5 ay arabasız kaldım ve sonunda tam istediğim gibi bir araba aldım
    a4 1.6 2008 model
    araç gerçekten çok mükemmel alalı 5 gün oldu henüz
    fakat aracın kitapçığı kullannım kılavuzu mevcut degil
    birçok özelliğini öğrenmeme rağmen yinede bazı konularda ihtiyaç duyuyorum ve aracımda bulunmasını istiyorum
    internet üzerinden herhangi bir formatta bu kılavuzu indirebilirmiyim bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok memnun olurum...
    herkese iyi forumlar dilerim...
  • 2008 değilde 2004 ün var bende işine yararsa yine de gönderirim
  • arkadaslar audi a4 2004 1.6 benzinliye 30bin lira mı yoksa 1.9dizele 37bin lira mi verilir ? sizin tercihiniz ne olurdu yaklaşık 150bin km civarında araçlar
  • forumu takipteyim, mesajım bulunsun..
  • arkadaşlar BMW formuna yazmıştım 1 serisi alacam diye fakat BMW fiyatta sıkıntı çıkardı vazgeçmek durumunda kaldım.. kısmetse a3 siparişi veriyorum yarın, a3 sportback 2.0 TFSI stronic panaromic... umarım pişman olmam... sağlıcakla kalın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

arkadaşlar BMW formuna yazmıştım 1 serisi alacam diye fakat BMW fiyatta sıkıntı çıkardı vazgeçmek durumunda kaldım.. kısmetse a3 siparişi veriyorum yarın, a3 sportback 2.0 TFSI stronic panaromic... umarım pişman olmam... sağlıcakla kalın..

Guzel secim yapmissin hayirli olsun simdiden
  • quote:

arkadaşlar BMW formuna yazmıştım 1 serisi alacam diye fakat BMW fiyatta sıkıntı çıkardı vazgeçmek durumunda kaldım.. kısmetse a3 siparişi veriyorum yarın, a3 sportback 2.0 TFSI stronic panaromic... umarım pişman olmam... sağlıcakla kalın..

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi_2/a3.html

2.0 TFSI neden listede yok ben göremiyorum, böyle bir seçenek varmı, nedir fiyatı...?

• araç içi cep telefonu tutucusu düşünen var mı acaba? araca özel üretilmiş delme yapıştırma gerektirmeyen bir üründür. orjinal yuvalara tırnaklarını oturtarak kullanılır.istenildiği zaman çıkarılabilir.

düşünen olursa ekteki linki incelesin derim:)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-audi-a4-seat-exeo-cep-telefonu-tutacagi-49182774/detay/

Resimde görünen ürün telefon tutucu platformu ve sonyericson xperia mini için uygun olan cep telefonu tutucuyu içermektedir.

telefon tutucu platformu: 140TL
    telefon tutucu platformu+sonyericson xperia mini için uygun olan cep telefonu tutucu : 210TL
    telefon tutucu platformu+sonyericson xperia mini için uygun olan cep telefonu tutucu+4aylık sonyericson xperia mini cep telefonu: 650TL
    Sadece sonyericson xperia mini cep telefonu:470TL

Düşünenler benimle irtibata geçebilirler :)

Ayrıca audi a4 b8,b7 ve b6 sahipleri için bagajdaki woofer yuvasına şöyle bir ürünler önerebilirim:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audi-a4-bass-woofer-49181809/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audi-orjinal-bass-subwoofer-42286415/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi_2/a3.html

2.0 TFSI neden listede yok ben göremiyorum, böyle bir seçenek varmı, nedir fiyatı...?

Türkiyede yok maalesef.. ben Brezilyada yaşıyorum. 30.000 $ civarına malolacak bana 2011 model 0 km si.. . bu arada Ambition + Extra paket olarak geçiyormuş.. bazı opsiyonlar şöyle olacak ;

AUDI A3 SPORTBACK 2.O TFSI AMBITION
    ANO MODELO 2011
    4 CILINDROS COM 200 CV – CÃMBIO AUTOMÁTICO S TRONIC DE 6 VELOCIDADES

-6 ileri vites stronic
    -platin iç kaplama
    -deri koltuklar
    -otomatik klima
    -panaromic sunroof
    -ışık paketi (araç içi)
    -bixenon ışık paketi (araç dışı)
    -hız sabitleyici , yol bilgisayarı
    -multi fonksiyonel deri direksiyon, servotronic
    -17'' jantlar
    -merkezi kilit ve hırsız alrmı
    -ön yan hava yastıkları
    -otomatik park sistemi
    -yokuş çekiş sistemi
    -ön arka sis farları

bi kaç tane daha ıvır zıvır...

• quote:

Orijinalden alıntı: xf

arkadaslar audi a4 2004 1.6 benzinliye 30bin lira mı yoksa 1.9dizele 37bin lira mi verilir ? sizin tercihiniz ne olurdu yaklaşık 150bin km civarında araçlar

ben çok yol yapmayacagim için yakın bir arkadaşın 2003 a4 1.6 hatasız 80bin km arabasını düşünüyorum.henüz pazarlık yapmadık ama fiyat olarak 30bin den başlayacağız

çok yol yapmayı düşüyorsan ve araç bakımlı,temizse bence dizel ama periyodik bakımlarının vw gibi olduğunu söylüyorlar, bunu da dikkate almalısın.tabi üstadlar ne der bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 12 Mayıs 2011; 15:50:18 >

• dizel araba kullanimi arttigi icin vergilerde bu yonde artacaktir, ve benzin ile motorin fiyatlari ayni olacaktir , benim fikrim budur ,
  • merhaba,
    ben de nasip olursa aranıza katılmayı düşünüyorum..
    pek çok seçenek ile boğuşurken sonuçta 2011 sıfır km youngster edition a3 1.4 Tfsi s tronic araç alma konusunda niyetimi değiştirdim.
    sıfır km araç almak için en uygun şartları sağlayabilecek olan bayi ve satış temsilcisi konusunda daha önce araç almış olan üyelerin ve varsa bayi çalışanı olan üyelerin yardımlarını rica ediyorum..
    teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.