Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fastx

merhaba,

2007 model A4, 2.0 TDI almayı planlıyorum, araç 100000 km de, fiyat 55000 TL

aracın kronik sorunları nelerdir, otomatik şanzıman ve km nin yüksek oluşu masraf açar mı

not : araç bugüne kadar hep servis bakımlı

2007 model için 100000Km biraz fazla çok kullanılmış, Eğer audi alacaksanız masraflarına da katlanmanız gerekiyor maalesef, servis masrafları çok yüksek, garantisi bittiği içinde en ufak problem de bile ciddi masraflar ödeyebilirsiniz, Yurt dışında yaşıyorum tüm dünyada audi servisleri pahalı (premium araç sonuçta)

Geçen hafta klimam arızalandı, bir de sol ön HID far yandı 5 gündür serviste , Toplam maliyet 1500 dolar çıktı, Tr de bu rakamlar daha da yüksektir.

Almadan önce full baktırtın araca, şanzıman, klima,motor vs , arıza çıktığında deve yükü para ödersiniz, bir de moraliniz bozulabilir,,

55000YTL iyi para, alternatif sıfır km araç bakın derim.

• yardım.. audi a3 98 model 2 kapı

dün farlar park durumunda kalmış , sabaha akü bitmiş..

sabah uzaktan kumandayla açamadım arabayı , bilimyorum neden , akü bittiği için olblr, anahtarla girdim arabaya , kontağı çevirdim ses yok..

sonra baktım farlar park durumunda , bunu görünce akü bitti heralde dedim, kapattım farları, tekrar kontağı çevirdim , bu sefer immobilizer alarmı yanıp sönmeye başladı . farlar kapalı durumda iken kontağı çevirince immobilizer göstergesi yanıp sönüyo , farlar açıkken kontağı çevirince hiç bi ses veya uyarı lambası yanmıyo..

ara kabloyla başka bi arabadan şarj etsek immobilizer devreden çıkarmı , yada ne yapabilirim , tsk..
  • Bence (başıma geldi) tek yapmanız gereken aküyü söküp ilgili birine(mesela oto elektrikçi) aküyü şarj ettirmeniz. Tahminen 15-20TL ücret alırlar. Akünün sökülüp takılma zamanına kadar da otomobil kendini resetleyebilir yani immobilizer devreden çıkabilir. Kullanıcı el kitabında da bu durumla ilgili bir bilgi olması lazım...
  • tsk ederim berxolid.. sorunu başka bir araçtan ara kabloyla aküyü şarj ederek hallettik.. immoda sorun olmadı çok şükür :).
  • Rica ederim ama en kısa zamanda aküye baktırmanızı tavsiye ederim;eğer akü ömrünü tamamlamışsa yanınızda sürekli fazladan bir araç bulundurmak durumunda kalabilirsiniz
  • Bu da bnm Audi A3 üm. Biraz kirli kusura bakmayın

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

Bu biraz daha temiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan83 -- 5 Nisan 2010; 10:13:58 >

• Arkadaşlar 2003 model Audi A4 1.6 aldım..

Aracıma LPG taktırmak istiyorum! Tavsiye eder misiniz? Performansta çok fazla kayıp oluyor mu? Ve yakıt ne kadar düşüyor..

BRC sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum yada başka tavsiye ettiğiniz markalar var mı ?
  • arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2007 model Audi A4 2.0 TDI aldım ... birazda Audiye binelim bakalım dedik ... inş. hayrını görürüz ....
  • AUDI A3 1.2 TSI geleceği yok galiba, 2011 ler bir kaç aya piyasaya çıkacak ama 1.2 lerden haber yok henüz.
  • quote:

ama A6 - Passat ile ayni sinfita. A4 ise Mercedes C Sinifi ile kapisiyor. Bu almanyada sinif olarak böyle deyerlendiriliyor, niye Almanyada herkez Audi A6 Avant´in yanina birde VW Passat aliyorlar peki Sirket araci olarak ??? Nedeni cok kolay Passat AUDI A6 ile ayni sinifta bir aractir, ic kismi ve arka bagaji cok genis ve hem aile arabasi hem Bussines araci olarak kullaniliyor.

Mesaj 1-2 ay önce yazilmis ama cevab vermeden duramam.......Yukardaki yaziyi okuyunca gülmedim desem yalan olur.
    Passat, Audi A4 B8 ilen ayni Plattformu kullaniyor ve boyutlari aynidir.
    Audi A6 tipik patron arabasidir almanyada....Passat ise tipik isci arabasidir, her kösede görebilirsiniz. Cevab yazan arkadas dogru yazmis. A6 bilindi gibin E sinif Mercedes / 5lik BMW ve Chrysler 300C segmentindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 28 Nisan 2010; 16:40:12 >
  • auid a6 98-2002 model almayı düşünüyorum 1,8t veya 1,8q veya 2,8q veya 2,4 v6 olabilir. bu arabanın bakım ve parça fiyatları çok mu yüksektir? bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Teşekkürler
  • araba dediğin budur

• merhabalar, ben de dün tek kapı audi a3 aldım (ikinci el), fakat akşam üzeri moralimi bozan bir olay yaşadım. arka koltuktan eşya almak için sağ ön koltuğu mandalından (bu plastik parçanın adının mandal olduğunu tahmin ediyorum, doğru adını bilen varsa söylesin lütfen) öne çekip eşyaları aldım, koltuk gayet normal öne kayarak yattı. fakat koltuğu eski haline getirmek istediğimde koltuk kıpırdamadı ben de biraz fazla zorlamış olmalıyım ki o parça elimde kaldı (şaka gibi).. plastik parça sanki kırılmamış da çıkmış gibi geldi bana, sanki koltuğun iç tarafındaki metal dil gibi birşeyi o parçaya geçirebilirsem sorun düzelirmiş gibi geldi fakat daha fazla şansımı zorlamak istemedim açıkçası (sonra koltuk da elimde kalmasın :P). servise gidip yaptırabilir miyim yoksa bu kendim de tamir edebileceğim bir problem midir sizce? bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum. saygılarımla..
  • Bundan daha yeterli bi cevap olamazdı tebrik ederim...
  • konu açtım ama cevap veren olmadığı için burda sormak isterim. İkinci el tiptronik audi a6 almayı düşünüyorum ama yedek parça vs. ücretler çok yüksek oldugunu duydum. bu konuda bilgi almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

konu açtım ama cevap veren olmadığı için burda sormak isterim. İkinci el tiptronik audi a6 almayı düşünüyorum ama yedek parça vs. ücretler çok yüksek oldugunu duydum. bu konuda bilgi almak istiyorum.

Kaç model alacaksınız? Sonuçta Audi alıyorsanız diğer markalara göre yedek parça ve servis ücretlerinin daha yüksek olması normal..
  • Merhaba arkadaşlar arabamı değiştirip 2. el bir audi almak istiyorum biraz araştırdım ama sizlerdende yardım bekliyorum acaba 2008 ile 2009 a3 ler arasında kasasında ne gibi değişiklikler var spor bir görünüm ve kullanım istiyorum arkadaşlarım ambition önerdiler peki bu ambitionda standartında ne gibi özellikler var ve bunun haricinde olmazsa olmaz daha neler olabilir bu model arabada şimdiden teşekkürler.
  • Ambitonlarda standart ozellikler konunun basinda mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMICAN

quote:

Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan

Ben size arabalarınızı satıp toyota corolla almanızı şiddetle tavsiye ederim.Çünkü çok sorunsuz bir araba.Aldığınıza pişman olmazsınız,bir daha da başka model bir araba almazsınız.Efsane kasa corollaları 15.000'e alabilirsiniz,sıfır da alabilirsiniz bütçeniz yeterse ama mutlaka corollla almalısınız bunu anlamalısınız.Biz ailecek 15 senedir toyotadan başka arabayı kapımızın önüne koymadık koymayız da çünkü sorunsuz bir araba en önemli birinci bir arabadır orjinal japon arabasıdır.2 hafta önce eniştem sıfır araba araştırıyordu,bir sürü seçenek varken tabi ki o da gitti toyota corolla aldı çünkü olayın farkına vardı,şimdi çok memnun sorunsuzca 1.000 km yaptı araba tık demedi.Bana corolla ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz bence daha fazla beklemeden siz de bir corolla sahibi olun şimdiden hayırlı olsun.

Bende bir toyota sever olarak sana katılıyorum taki bu efsane kasa sahiplerinin istediği fahiş fiyatları görene kadar 15.000TL ile 18.000TL bütceli araba arasında sadece efsane olmuş diye a4 b5 görünce vicdanım el vermedi toyotaya o parayı vermeye her ne kadar sorunsuz olsada.

1998 model efsana kasaya 18.500TL fiyat istemişler beni yanlış anlamanı istemem ama 18.500TL efsane kasaya bineceğime 1997-1998 a4 binerim o paraya. Şimdi efsana kasa ile a4 b5 kasayı yan yana koy bakalım hangisi daha cazibeli duruyor.

Ama dersen ki 25.000TL ile 30.000 TL arası bir rakama 2005 model ile 2007 model arası coralla sol pakete al sorunsunca binderim hatta beğenmezsende bana sat derim. ama 1997 model için sana katılmıyorum ne yazık ki.

Kaçırmış olabilirsin diye tekrar edeyim hocam , At ile katır, F16 ile pırpır, Audi ile Toyotayı aynı kefeye koymayınız. Davul bile dengi dengine çalar....

Aralarında 3 gömlek klas farkı olan bu iki markayı sürekli kıyaslamaya çalışmak komik kaçıyor bence...

Audi alamayan Toyota sahiplerinin egolarını tatmin edebilmek için Audi Topiğinde sallamalarıda yeni moda oldu...

• merhaba arkadaşlar,
    benim de bir sorum olacak;
    a4 b8 2.0 TDi 143 ps lik motor commom rail teknolojisini kullanmıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.