Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2007 audi A6L 2.0T sahibiyim. Audi sahibi olmak /kullanmak gerçekten çok farklı. Koltuğa ilk oturunca bunu farkediyorsunuz.

http://hitboxtech.com/audi/24.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquanz -- 14 Kasım 2009; 13:42:48 >
  • arkadaşlar burada sadece a3 audicilermi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

A3 modeli baz alındığında, quattro modeli tercih edilse kışın 4x4 jeep kadar rahatlık yaratırmı ? Şimdi şu sorunu dile getirmek istiyorum,
    Hem Quattro hem Tiptronic şanzıman modelini almak istiyorum ama Quattro'nun Tiptronic seçeneği yok manuel vites var,Quattro Tiptronic vites'in rahatlığından alıkoymayacak kadar güzel'mi ? Quattro'yu biraz açarsanız sevinirim.

A3 için bilmem rahat olurmu ama
    A6 3.0 quattro ile denize kadar girdim, kumsala saplamış ford çektim. en ufak bir sıkıntı olmadı.
    kar ile aynı mevzumu diyeceksin. çok fazla deneme şansım olmadı ama karlı yolda da gayet iyi performans veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsblack

Yasin selam,

Aşağı yukarı aynı şeyleri söylemeye çalışıyoruz, yalnız rica ediyorum, passat'ın kafa kağıdında yazan sınıfla ile A6'nın kafa kağında yazan sınıf kodları aynımıdır lüfen öncelikle bunu kontrol edelim ondan sonra konuşalım. güncel a4 yani B8'in boyutları passat'la neredeyse aynıdır, D segment dediğimiz arabalardan Mondeo boyutları neredeyse a6 aynıdır şunu diyebilirmiyiz mondeo, laguna, insigna, c5 a6'yla aynı segmente mi kapışıyor. Passat eğer A6 segmentinde ise Jetta; a4, mercedes c ve bmw3 'ün segmetinde midir... Sonuç olarak bir yanlışın var doğrusunu bilmende fayda vardır.

Almanya meselesine geline neden passat tercih ettiklerini, yeni kasa passat ilk çıktığında boyu 4m765mm yani selefine göre neredeyse 20 cm fark atmış ve genişliği 1m820mm 'dir. A6'nın güncel boyutu ise 4m916mm genişliği 1m855mm. Fakat bir önce nesil A6'nın boyu ise şu andaki güncel passat la aynı boydadır. Şimdi burada Almanı değil tüm dünyada o dönemde Passat çılgınlığı başladı rakipleri arasında neredeyse 20 cm boy farkı vardı dolayısıyla herkese A6'ya bmw 5'e vereceği parayı passattan yana kullandılar. Şimdi ise D sınfın en uzunu Modeo'dur BMW5 sersinden 3mm daha uzun 40mm daha geniş ve bu mondeo passat'an 1cm daha uzundur şimdi bana söyleyebilirmisin şunu "evet mondeo E segmentetir"; mümkün değil!

Otootiv Ana Sanayide bir takım kurallar sürekli değişmetedir, bu bo farkı çılgınlı nedeniyle C segmente ile D segment arasında M1 ve M2 sınıfı eklediler, boyla sürekli değişmektedir. Günümüzde ise passat gerçek rakipleri buldu Sokda Superb ve Modeo'nun boyları passat'ı geçmiştir, Laguna c5, insigna a4 ise Passat boyutlarındadır aralrında mm'ler onnuyor...

Fazla uzatmıyacağım Passatı-'ın a6 olarak algılanması yanlızca bir ilizyon oyunudur. Boydan hormon almış olabilir ama a4, bmw3 mercedes c, laguna 3, c5, insigna, mondeo, supperb, mazda 6 sınıfınndadır.

Saygılar

kesınlıkle yerden goge kadar haklısın...
    "arabanın boyutlarına bakıp da renault 19'la da, megane'la da kıyaslarlar taş gibi A4'ü"

• 99 model audi a4 1.8T S-line paket multitronik
    Güvenlik
    ABS, Hava Yastığı (Sürücü), Immobilizer, EDL, Hava Yastığı (Yolcu), EBD, VDC, AAS, Alarm, EPS, BAS,
    İç Donanım
    Deri Koltuk, Klima (Dijital), Ayarlanabilir Direksiyon, Yol Bilgisayarı, Ön Kol Dayama, Deri Direksiyon, Sunroof, Arka Kol Dayama, Elektrikli Camlar, Hidrolik Direksiyon, Fonksiyonel Direksiyon
    Dış Donanım
    Cam Tavan, Far Yıkama, Yağmur Sensörü, Aynalar (Elektrikli), Arka Cam Buz Çözücü, Far (Sis), Alaşımlı Jant,
    Multimedya
    Radyo - CD Çalar, 6 Hoparlör
  • Arkadaşlar aranızada Q5 sahibi olan yada test eden var mı? Varsa tecrübelerini aktarırsa çok memnun olurum.

Saygılar.
  • arkadaslar meraba bugun itibariyle 2007 model a3 1.6 ambiente arabam oldu.kullanmak cok buyuk zevkmıs insallah allah kazasız belasız kullanmak nasip eder.bir sorum olcak aracı almadan once yenikapı audiye goturup expertiz yaptırdım hic degiseni boyası falan yok mekanık ve elektrik aksamında sorun yok yanlız bugun bisi dikkatimi cekti arabayı calıstırmadan kontagı acınca butun sistemler devreye girince on konsolun sag tarafından elektronik sesler gelio hani muziksetleri cd degistiriken falan cakır cukur sesler cıkarır ya 10 sn falan suruyor cok hafıf ve geriden gelio ama duyuluyor.sonra dijital klimayı devreye alınca yine icerden klima ayarlarlanıo gibi takır tukur sesler gelio klima calısıo bu arada 10 sn sonra falan kesio bu sesler sonra hic bir ses gelmiyor.her a3 de bunlar varmı bu sesler normal mi sonucta elektronik bir arac bundan onceki aracım elektronik degildi bukadar.yabancı oldugum icin mii dikkatımı cekti acaba.servise gostermelimiyim
  • Arkadaşlar selamlar.
    2000 model bir A3 1.6 almak niyetindeyim.
    5 kapı, Otomatik vites.

Araç çok az kullanılmış, yaşına göre oldukça iyi kilometresi (60.000 civarı)
    Benimde senede otomobille yaptığım yol taş çatlasın 10.000km civarıdır.

Şimdi bu şartlarda bu makina alınır mı?
    Yakıt sarfiyatı ne civardadır? Masraf çıkarırsa parça bulunması vs.'si nasıldır?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese selamlar.
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • A 3 aldım rahatladım, almak isteyenler hiç düşünmesin, o kadar araştırdım ki kasa değiştirse de değiştirmese de a3 ün üzerine tanımam artık bu sınıfta. o kadar farklı ki, sabırsızlanıyorum biryerlere gitmek için.
  • Merhaba,

Mayis ayinda teslimati yapilacak olan bir Q5 2.0TDI S-tronic sahibiyim...

@Bravoecho

Aracimi daha teslim almadim ama hem benzinli hemde dizel Q5 ve A4 B8 avant test ettim spesifik sorularin varsa yardimci olmaya calisirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sthlm -- 2 Şubat 2010; 13:27:12 >
  • iyi günlerde kullanın,doğuş garantili zannediyorum aracınız,ne kadara mal oldu acaba?tekrar hayırlı olsun...
  • Bugün Audi bayisine sordum fiyatlar neden bu kadar yüksek, ne zaman kampanya gelecek diye. Bir ay sonra 2000 Euro falan indirim olacakmış A3lerde. Bu tam bir kampanya olur mu bilemiyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis1

iyi günlerde kullanın,doğuş garantili zannediyorum aracınız,ne kadara mal oldu acaba?tekrar hayırlı olsun...

Muhendis1 ben yurtdisinda yasiyorum. Dogus`la baglantim yok o yuzden...
    Aldigim aracin TR fiyati sanirim 70-75bin euro civari oluyor...

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
  • Selam,forumlara yeni katıldım aracımı tanıtarak başlayayım.

1988 Audi 80 1.6 TurboD
    Sunroof
    Çelik jant
    Zermatt Silver

Bu kadar :)

Aracım için orijinal bagaj yazılarını ve döşeme yazılarını arıyorum nereden bulabilirim acaba?

Ayrıca birşey belirtmek isterim,sadece bu soruyu sormak için foruma katılmadım,sürekli üye olacağım lütfen mesajımı dikkate alınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berxolid -- 5 Şubat 2010; 18:41:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sthlm

quote:

Orijinalden alıntı: muhendis1

iyi günlerde kullanın,doğuş garantili zannediyorum aracınız,ne kadara mal oldu acaba?tekrar hayırlı olsun...

Muhendis1 ben yurtdisinda yasiyorum. Dogus`la baglantim yok o yuzden...
    Aldigim aracin TR fiyati sanirim 70-75bin euro civari oluyor...

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler...

Aracınız hayırlı olsun, Bende yurtdışındayım, Çin'de A6L sahibiyim , sakıncası yoksa nerede yaşıyorsunuz. Belki çok uzak değilizdir.
  • Ben Isvec`te yasiyorum... Bayagi mesafe varmis aramizda... A6L dediginiz uzun aks mesafeli mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sthlm

Ben Isvec`te yasiyorum... Bayagi mesafe varmis aramizda... A6L dediginiz uzun aks mesafeli mi oluyor?

Evet Aks mesafesi daha uzun, bu da arka koltuk mesafesinin daha geniş demek
  • Arkadaslar konu satis konusuna donmus lutfen ilanlarinizi ilgili bolumlere veriniz

Tesekkurler.
  • merhaba,

2007 model A4, 2.0 TDI almayı planlıyorum, araç 100000 km de, fiyat 55000 TL

aracın kronik sorunları nelerdir, otomatik şanzıman ve km nin yüksek oluşu masraf açar mı

not : araç bugüne kadar hep servis bakımlı
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.