Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllarca Audi Kullanıyorum, motoru ve şanzımanı dışında Vw ilişkin hiç bir ize rastlamdım, ne kapı kolları ne direksiyonu ne tuş takımı vs 'i aynı değil. Kaldı ki araç markaları yalnızca tasarım ve montaj yapmkatadır, bugün vw veya mercedese veya audi Valeo, Bosch veya Yazaki diyebilirsiniz. Mercedes'in de Audi'den çok üstün bir yönü yok, geçmiş dönemlerde kaldı o bizim bildiğimiz mercedes...
  • son olarak bence zarar etmişin; passat ve a6'nın sınıfı farklı a6 "bmw 5" "merceds e" sınıfındadır passat ise "a4" "bmw3" "mercedes c" yani bir üst sınıfa 12bin€ verilir diye düşünüyorum... veya senin hebaına göre jetta alsaydın daha da karlı olurdun nede olsa konsantre passat a benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsblack

son olarak bence zarar etmişin; passat ve a6'nın sınıfı farklı a6 "bmw 5" "merceds e" sınıfındadır passat ise "a4" "bmw3" "mercedes c" yani bir üst sınıfa 12bin� verilir diye düşünüyorum... veya senin hebaına göre jetta alsaydın daha da karlı olurdun nede olsa konsantre passat a benziyor.

Isblack,

AUDI´yi cok severim PASSAT gibi (bir dahaki aracimi Audi olarak düsünüyor) ama A6 - Passat ile ayni sinfita. A4 ise Mercedes C Sinifi ile kapisiyor. Bu almanyada sinif olarak böyle deyerlendiriliyor, niye Almanyada herkez Audi A6 Avant´in yanina birde VW Passat aliyorlar peki Sirket araci olarak ??? Nedeni cok kolay Passat AUDI A6 ile ayni sinifta bir aractir, ic kismi ve arka bagaji cok genis ve hem aile arabasi hem Bussines araci olarak kullaniliyor. Audi A4 BMW 3 ve Mercedes C Sinifi ayni sinif araclardir. Ben Teknolojik olarak AUDI ve VW ayni dedim, Motor neredeyse ayni (büyük motorlar haric VW büyük Motor kullanmiyor), sanziman neredeyse ayni AUDI s-tronic, multitronic vs.... kullaniyor VW´de ise sadece DSG veya Manuel Sanziman var (üreticiler ayni), Parksensörü vs... yani tüm elektronik parcalar VW / SKODA / SEAT ve AUDI aynidir . Sadece kalitede cok fark var diyelim. Valeo, Bosch, Yazaki Motors, Hella vs.... tüm bu üreticiler ufak cipleri veya Platin kablo soket vs..... parcalar TycoElectronics´ten siparis ediyorlar yani bizim firamadan. Ben Valeo ve Hella´yi özel Kalite kontrol yapiyorum HELLA ve Valeo´ya varmadan siparisler .

Passat´i almadan Audi A6 Avant almayi düsünüyordum gittim masaya oturduk "sifir" arac konfigure ettik istediyime göre icinde MMI Navigasyon DVD, Xenon farlar büyük jant vs... 2.7 TDI sonuc 49.500 €uroya geldik, babam PASSAT sürüyordu ve hepimiz cok memnunduk birde VW´ye gidince 36.000 € Audi´de istediyim hersey var icinde ve ucuz fiyata . Birde daha yüksek beygirli arac isteseydim eminimki PASSAT R36 yinede cok ucuz olurdu hemde yari yariya. PASSAT R36 42.000 €uro´dan basliyor fiyati Audi RS6´nin ise 70.000 €urodan basliyor fiyatlar .

Audi yinede güzel aractir allah hepinize güle güle kullanmayi nasip etsin insallah.

Saygilar Yasin

• Yasin selam,

Aşağı yukarı aynı şeyleri söylemeye çalışıyoruz, yalnız rica ediyorum, passat'ın kafa kağıdında yazan sınıfla ile A6'nın kafa kağında yazan sınıf kodları aynımıdır lüfen öncelikle bunu kontrol edelim ondan sonra konuşalım. güncel a4 yani B8'in boyutları passat'la neredeyse aynıdır, D segment dediğimiz arabalardan Mondeo boyutları neredeyse a6 aynıdır şunu diyebilirmiyiz mondeo, laguna, insigna, c5 a6'yla aynı segmente mi kapışıyor. Passat eğer A6 segmentinde ise Jetta; a4, mercedes c ve bmw3 'ün segmetinde midir... Sonuç olarak bir yanlışın var doğrusunu bilmende fayda vardır.

Almanya meselesine geline neden passat tercih ettiklerini, yeni kasa passat ilk çıktığında boyu 4m765mm yani selefine göre neredeyse 20 cm fark atmış ve genişliği 1m820mm 'dir. A6'nın güncel boyutu ise 4m916mm genişliği 1m855mm. Fakat bir önce nesil A6'nın boyu ise şu andaki güncel passat la aynı boydadır. Şimdi burada Almanı değil tüm dünyada o dönemde Passat çılgınlığı başladı rakipleri arasında neredeyse 20 cm boy farkı vardı dolayısıyla herkese A6'ya bmw 5'e vereceği parayı passattan yana kullandılar. Şimdi ise D sınfın en uzunu Modeo'dur BMW5 sersinden 3mm daha uzun 40mm daha geniş ve bu mondeo passat'an 1cm daha uzundur şimdi bana söyleyebilirmisin şunu "evet mondeo E segmentetir"; mümkün değil!

Otootiv Ana Sanayide bir takım kurallar sürekli değişmetedir, bu bo farkı çılgınlı nedeniyle C segmente ile D segment arasında M1 ve M2 sınıfı eklediler, boyla sürekli değişmektedir. Günümüzde ise passat gerçek rakipleri buldu Sokda Superb ve Modeo'nun boyları passat'ı geçmiştir, Laguna c5, insigna a4 ise Passat boyutlarındadır aralrında mm'ler onnuyor...

Fazla uzatmıyacağım Passatı-'ın a6 olarak algılanması yanlızca bir ilizyon oyunudur. Boydan hormon almış olabilir ama a4, bmw3 mercedes c, laguna 3, c5, insigna, mondeo, supperb, mazda 6 sınıfınndadır.

Saygılar

• audi a4
    2.5 v6
    navigasyon
    6ileri
    deri doseme
    s line
  • 2001 audi a4 1.6 benzinli arabam ile aranızdayımmodel yükseltmeyi düşünüyorum şöyle temiz 2003-2005 arası 34 bin TL ye kadar audi a4 arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 28 Şubat 2009; 16:10:46 >
  • arkadaslar merhaba.cebımde 15 000 tl para var araba almak ıcın sıtelerı gezerken audı a4 un bu fıyatlarda oldugu gozume carptı.audı kalıtesı zaten tartısılmaz.kafamda 96-99 1.6 veya 1.8 audı a4 war.ve alırsam ılk arabam olacak.sızden ıstegım bu aracın artıları ve eksılerı nelerdır.yedek parca pahalımı dıger araclara gore?lpg takıldıgında herhangı bır sorun olusuyomu?ve bunun gıbı sızınde araba alırken soracagınız sorulardan cevaplar verırsenız sevınırım.tavsıye edermısınız?sımdıden tesekkurler. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRCAN99 -- 1 Mart 2009; 1:27:03 >
  • Herkese merhaba.. Bendede 2004 model metalik gri a3 1.6 102hp attraction var. aranıza yeni katıldım sayılır daha yeni aldım aracı, en kısa zamanda fotograflarını koycam :) buradaki a3 sahiplerine birkac sorum olcak.. bendeki tamponu makyajlı kasa tamponuyla degistirebilirmiyim? Cogu kisi degistirebilcegimi soyledi ancak bir kac kisiden tamponun ust cizgileriyle kaputtaki cizgilerin tam uyuşmiycagını bu yuzden kaputuda degistirmem gerektigini duydum.. Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim gercekten..
  • Arkadaşlar Selamlar,

2000model 1.8Turbo Audi Quattro 225bg sahibiyim...89.000km de olan aracımı yakın zamanda mali durumum el verirse 2007 model TT ile değiştirmeyi düşünüyorum..

Birçok değişkene bağlı olduğunu biliyorum ama gerçek piyasayı bilen(internetteki sitelerdeki ortalama fiyatını bende biliyorum)arkadaşlar bana aracımın ortalama kaç para edeceğini söyleyebilirlermi?

Aracımın sağ ön çamurluğu ve arka tamponu boyalı(çamuğluğa garajdaki alet dolabı devrildi-tamponuda geri geri gelirken duvarın köşesine hafifçe çarptım-2sininde boyanıp yapılmadan önceki fotoğraflarını çektim kaza yaptım sanılmasın diye)

Bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttt35 -- 6 Mart 2009; 10:24:46 >
  • arkadaşlar bende şöyle bir sorun var.
    aracın merkezi kilit uzaktan kumandalı anahtarı calısmıyor sanırım pili bitik hiçte açıtırıp baktırmadık öyle kullanıyoruz.
    dolayısıyla anahtar ile kapıyı acıyoruz.
    arabaya oturur oturmaz yaklasık 10 sn sonra araç dısarıya alarm gibi (bip,bip,bip) ses veriyor eğer "anahtarı kontağa takmassak."
    araçta alarm yok bu ses neyin nesi? bilen varmı
    araç uzaktan kumandasıyla acılmadığı içinmi geliyor?
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6-02WQQaXQQ11718349WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6_avant_5_0_fsi_quattro_v10_580_hp-02WQQaXQQ11830566WQQpXQQdisplayitem

2009 RS 6

[@Egunns

Hocam senin gördüğün araç ilk ilandaki araçtır büyük ihtimal.

Gökhan35,

bende AUDI´ye hastayim tabiki PASSAT´tan sonra ama fiyat olarak AUDI´nin cok abarttigini düsünüyorum en cokta RS6 icin 97.000 €urodan basliyor fiyatlar, ucmus bunlar fiyat konusunda. Sonunda MERCEDES BENZ deyil bir AUDI aliyorum icinde VW Teknolojisi olan. Audi A6 PASSAT´tan önce alacaktim ama malesef fiyatlar bana pahaliya geldi. VW PASSAT ile 12.000 € kar ettim daha.

Alin size gercek bir RS6 ABT Tuning Motor PS´i yükseltilmis 699HP 320km/h hiz son tekerlerin V/MAX siniri oldugu icin. Bizim burada HONDA FUGEL´de satiliyor fiyati 93.000 € ama arac full + full, AUDI ne verdeysi icinde var sanirim.

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

Iste bunu seviyorum 40.3litre ortalama yakit

Saygilar Yasin

40 litre

• Selam herkese.

Kısmet ise ben de yazın 1 aylığına bir audi sahibi olacağım. Nasıl olacak derseniz yazın abim almanyadan izine gelecek.
    Onceleri Mercedes s350 2004, Bmw 740d 2006 ile gelmişti. Onlar gerçekten mükemmeldi. Abimin zevkine güvenirim. Şimdi aldığı araç Audi A8 4.0 TDI Long 2004.

Diğer amiral gemilerine bindikten sonra ben onlardan vazgeçemez zannediyordum. Kendisine neden Audi deddiğimde "En iyisi bu" dedi.

Birkaç gündür internetten bakıyorum da sanırım dünyanın 8' harikası gibi birşey.

Yazı ip ile çekiyorum hayırlısı ile tabi.

Saygılar.
  • Arkadaşlar vectra mı satıp audi a6 almak istiyorum ,son ötv indiriminden sonra 30 milyara kadar böyle bir arabaya sahip olabilir miyim?Bu konuda bilgisi olanlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim,selam ve saygılar.
  • M.LE SAGE ne demek istediğini anlmadım?
  • Isblack yani 30.000 lira param var,audi a6 satın alabilir miyim bu parayla ,mümkünmü ve özellikleri neler olur alırsam...Tabi ikinci el için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.LE SAGE -- 23 Mart 2009; 23:48:22 >
  • Merhaba arkadaşlar şu günlerde 3000-3500 tl gibi bir bütçe ile bir araba almak istiyorum. Öğrenciyim, günlük kampüs-ev arası 20+20=40km yolum var. arabayı bu amaçla alıcam. ben küçüklüğümden beri audilere hastayım. Eski model, dizel audi 80 veya lpgli audi100 almak istiyorum, bu arabaların içi çok hoşuma gidiyor... Az yakıp, az sorun çıkaracak önerilerinizi bekliyorum... Yakıtları ve sorunları hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6-02WQQaXQQ11718349WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6_avant_5_0_fsi_quattro_v10_580_hp-02WQQaXQQ11830566WQQpXQQdisplayitem

2009 RS 6

[@Egunns /b]

Hocam senin gördüğün araç ilk ilandaki araçtır büyük ihtimal.

Gökhan35,

bende AUDI´ye hastayim tabiki PASSAT´tan sonra ama fiyat olarak AUDI´nin cok abarttigini düsünüyorum en cokta RS6 icin 97.000 €urodan basliyor fiyatlar, ucmus bunlar fiyat konusunda. Sonunda MERCEDES BENZ deyil bir AUDI aliyorum icinde VW Teknolojisi olan. Audi A6 PASSAT´tan önce alacaktim ama malesef fiyatlar bana pahaliya geldi. VW PASSAT ile 12.000 € kar ettim daha.

Alin size gercek bir RS6 ABT Tuning Motor PS´i yükseltilmis 699HP 320km/h hiz son tekerlerin V/MAX siniri oldugu icin. Bizim burada HONDA FUGEL´de satiliyor fiyati 93.000 € ama arac full + full, AUDI ne verdeysi icinde var sanirim.

Iste bunu seviyorum 40.3litre ortalama yakit

Saygilar Yasin

Of Of Of Süperrr

• quote:

Orjinalden alıntı: TUFAN38

Merhaba arkadaşlar şu günlerde 3000-3500 tl gibi bir bütçe ile bir araba almak istiyorum. Öğrenciyim, günlük kampüs-ev arası 20+20=40km yolum var. arabayı bu amaçla alıcam. ben küçüklüğümden beri audilere hastayım. Eski model, dizel audi 80 veya lpgli audi100 almak istiyorum, bu arabaların içi çok hoşuma gidiyor... Az yakıp, az sorun çıkaracak önerilerinizi bekliyorum... Yakıtları ve sorunları hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim...

3000 ile 3500 lira arasinda audi 100 modelini belki bulabilirsin ama bir o kadarda masraf etmek zorunda kalabilirsin.
  • merhaba,
    bir arkadasim 2001 model Audi aracini sirket araci almasi nedeniyle satiyor.az kullanilmistir, garaj arabasidir, ilgilenirseniz ddirik@gmail.com adresine lutfen mesaj atin.

saygilar,
    hakan
  • Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.