Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

bu da benim 2.0 tdi a6 tım...

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...

Ön ızgaranın arkasında Audi ambleminin bize göre solunda olan şey nedir?

tahmin et bakalım sağında da var dikkat edersen, kırmızı ve mavi yanan bişiy devamı yok!

Koruma aracımı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: my_desertrose

Selamlar,

2007 veya 2008 A3 Sportback 1.4 TFSI Stronic almayi dusunuyorum..Tercihim Ambition paket, sunroof ve deri doseme..son iki tercihimde israrci degilim..Tavsiye edebilecek arkadasim varsa memnun olurum..

Xenon far
  • Sahibi Değilim Adayı Değilim Yakın Gelecekte Sahip olacağım gibide durmuyor
    Lakin bir Arabaya Beyaz bu kadar mı yakışır
    Yada bir beyaz Bu kadarmı güzel olur.
    Nasip olurda bir gün Q7 sahibi olursam rengi beyaz olacak inşallah
    alacak olan varsa beyazı görmeden almasın bence
    Ben bittim açıkcası ki öyle araba takıntım olan bir tip değilimdir.
    Öldürdü bu araba beni
  • Arkadaslar 2000 model bi A3 almak istiyorum ama sizce nasıl bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim? Yada bu paraya daha iyi bişe alabilirmiyim?
  • bunlar yasalmı?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

bu da benim 2.0 tdi a6 tım...

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...

Ön ızgaranın arkasında Audi ambleminin bize göre solunda olan şey nedir?

tahmin et bakalım sağında da var dikkat edersen, kırmızı ve mavi yanan bişiy devamı yok!

• ?
  • Arkadaşlar pek kısa bir süre sonra Dallas /TX' a yerleşeceğim. Orada başlangıç olarak bir SUV bir de normal küçük ve ekonomik motorlu bir araç almayı planlıyorum.

Aşağıda DFW havaalanı yakınında bulunan bir galerideki A6 için görüş ve önerilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim...

2004 model, 22.000 lira ve 2700 cc Bi Turbo... 47.000 deki bu araç bana sorun çıkarırmı? 1-2 Yıl binmek zorunda olduğum bu araçla en fazla 30-35.000 mil yol yapıcam. Özellikle A6 kullanıcıları tavsiyelerini belirtirse çok faydası olur bana... Şİmdiden teşekkürler...

http://www.cars.com/go/search/detail.jsp;?tracktype=usedcc&searchType=21&pageNumber=0&numResultsPerPage=50&largeNumResultsPerPage=0&sortorder=descending&sortfield=PRICE+descending&certifiedOnly=false&criteria=K-%7cE-%7cM-_4_%7cB-15000%7cD-_22_%7cN-N%7cR-250%7cI-1%2c7%7cP-PRICE+descending%7cQ-descending%7cZ-75202&aff=national&paId=288005590&recnum=2&leadExists=true

• Merhaba Beyler bir konuda yardımcı olursanız sevinirim.

2003-2004 1.6 A4 almayı düşünüyorum. Arabanın performansı hakkında şüplerim var bu motor bu kasayı kaldırır mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar
  • arkadaşlar merhaba 2006 a4 aldım 115 bg.yazılım attırma yada çip taktırma konusundaki önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.
  • sertaç 35 bende manisadayım yukarıdaki soruya ilaveten zenon taktırmışsın bende ladli ve zenon düşünüyorum izmir de nereden temin edebilirim ve bana maliyeti yaklaşık ne olur cevaplarsan sevinirim.
  • Slm Arkadaşlar

Yakın bir süre içersinde 2006 model a3 almak istiyorum. Donanım paketleri(Attraction ,Ambienteve vb.) paketlerin içerdiği iç ve dış donanımları hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.Yardımdıcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.
  • Merhaba Audi severler, 2001 - 2002 a 6 almak istiyorum görüş ve önerilerinize ihtiyacım var.

1- Boyut olarak Passat'dan farkı varmıdır.
    2- 1.8 motor yeterlimidir.
    3- 100.000 km'den sonra ne gibi problemler açabilir.
    4- Yorum ve öneriliriniz nelerdir.
  • buda bnm a3 1.4tfsi ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firadiko -- 17 Ocak 2009; 1:34:02 >
  • güzel araç allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin abi bm bikaç sorum war

_aracın içindeki motordan memnun musunuz? performansı nasıl? 160 tan sonra hızlanışı nasıl?

_tamponu dikkatimi çekti dış sline mi?

_araba otomatik mi?

_arabanızdaki donanımlar neler?

_birde mümkünse fiyatını söyler misiniz.

şimdiden teşekkürler
  • teşşekkürler ...motor 1.4t gayet memnumum deli gidiyo ... max 215 i fln gordu ve hic bi sorun yaşamadım o hızda giderken... arac attraction s-line yok attraction a eklediklerim xenon far, kol dayama,mp3 , arka park sensor ve ön sis far daha ekleseydim eklicektim ama fiyatlar direk firliyo en ideali bu ...sonradanda 18inc rs4 janti taktirdim .... otomatik s-tronic vites var.... indirimdi carttu curttu 29bin euro denk geldi.... kesik kesik oldu ama anlamıssındır inş ;)
  • saol kardeş güzel fiyata almışın fakat önemli bir eksiğin park sensörü biz 2008 model 1.6 xenonsuz fakat park sensörlü a3 ümüzü aynı fiyata almıştık
    o zamanlar kriz yoktu tabi
  • park sensoru var hocam gozunden kacmıs galiba okurken ;) ben aldıktan sonra kriz vurdu dolayısıyla bi 7-8 milyar cepte kaldı şansliyim biraz;)
  • o zaman ciddi güzel fiyat hocam sizden sunrof için ne kadar istediler? birde kasko yaptırdıysanız nerede yaptırdınız?
  • @firadiko

Aracın çok güzel kazasız belasız kullan. Yalnız sunroofta alabilseydin çok güzel olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.