Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Ankara'dan yazıyorum 1985 model audi 90 ( 2500 motor benzinli ) arabamız var. ancak uzun zamandır kullanılmıyor. yaptırmaya karar verdik ancak korkunç bir rakamla karşılaştık. aracın fiyatı 3000 - 3500 eder dediler ancak tamir masrafı için 5000 tl eder denildi.yedek parçası bulunmuyor ve bulunan parçada çok pahalı oluyor dediler.örnek olarak 1 adet ön far 300 tl üzerinde.sizce bu normal mi? yedek parça konusunda sizce nerelerden yardım alabilirim?değişmesi gereken parçalar debriyaj baskı balata takımı , silindir kapağı, fren diskleri vs. özellikle debriyaj baskı balata için çok pahalı diğerleri için tornada taşlanırsa olur dediler. taşlanması sizce ne kadar sağlıklı olur?bu arabayı çok seviyorum masrafına katlanıp yaptırmak istiyorum.ayrıca arabanın teknik özelliklerini hiç bilmiyorum ( beygir gücü,ürettiği tork vs.) yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• sunroofa pek ilgim yok ama yanlıs hatırlamıyorsam bi 5-6 milyar fark ödemek gerekiyordu gerek yok kalsın dedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

sunroofa pek ilgim yok ama yanlıs hatırlamıyorsam bi 5-6 milyar fark ödemek gerekiyordu gerek yok kalsın dedim :)

5-6 milyarda sunroof'a çok yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

sunroofa pek ilgim yok ama yanlıs hatırlamıyorsam bi 5-6 milyar fark ödemek gerekiyordu gerek yok kalsın dedim :)

yani bi üstü acacam diye hic vermeye gerek o kadar para cam acarim daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

yani bi üstü acacam diye hic vermeye gerek o kadar para cam acarim daha iyi

• arkadaşlar an itibari ile e53 x5 yadigarı satarak audi allroad sahibi oludum :) bu arabaya daha önce binmedim bile hiçbir bilgim de yok.
    peder bir akşam arabayla cıka geldi. gecenin 1inde 5 km testten sonra ben birşey anlayamadım :)
    ilk izlenimler:
    108 binde 2004 model 2.500 cc d quattro awd (elektronik)
    triptronic kaç hava yastığı var göremedim :) müzik sistemi ultra ötesi dandik sesi açmayı denedim ya duğmesi bozuk yada hızlı döndurmede algılamıyor
    merkezi kilit kumandası calısmıyor
    daha öncekide otomatikti ama frenden ayağını cekince şahlanmıyordu kendi kendine,gaza basmam gerekiyordu (belki bi ayarı vardır.)
    koltuklar ilk arabaya binerken kendimi koltuğa fırlatırım boyum uzun baska carem yok buna bir zıpladım fıtık oluyordum :(
    artıları:

sadece performans olarak gördüm gerisi bos zaten
    alçalma yukselme var
    göstergeler kırmızıdan sonra beyez led harika oldu
    içe ses alımı daha az
    park sensörü "r" alınca hemen ötmeye baslamıyor bir cisime yaklasınca ötüp kafa bozmuyor.

ben beğenmedim ya :( yaşlı amcaların dedelerin arabasına benziyor

daha ayrıntılı izlenimleri ve fotoları ilerde eklerim kısmetse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 18 Ocak 2009; 16:37:10 >

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
    Arabayı şimdiden sevmen zor, yalnız sen onu alıp şu anda Uludağ veya Kartepe çıktıktan sonra yorumlarını alalım. Şuna eminim tiptrpnik'den tut koltuk konforuna kadar herşeyini seveceksin. ilk bakışta sıradan bir araba gibi geliyor, bazen be kendi kullandığım Audi'l bakkala gittiğim donanımlı Focus'lumla fark yok diyrum ama, virajlar, ara hızlanmalar, dışarıdakilerin bakışı, uzun yollar vs Audi'nin daha üstün olduğunu gösterecek. Sonuç olarak Audi quattro olarak ünlenmiştir, quattro bambaşka bir duygu bunu yaşayın hissedin ve aracın hakkını verin... :))

Not: 2004'de yıllında audi a4 2,5 q vardı; karlı dönemde Uludağ yolunu günde 10 defa çıkıp inerdim, her defasında jandarma beni görünce yine sen mi kareş geç diyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsblack

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
    Arabayı şimdiden sevmen zor, yalnız sen onu alıp şu anda Uludağ veya Kartepe çıktıktan sonra yorumlarını alalım. Şuna eminim tiptrpnik'den tut koltuk konforuna kadar herşeyini seveceksin. ilk bakışta sıradan bir araba gibi geliyor, bazen be kendi kullandığım Audi'l bakkala gittiğim donanımlı Focus'lumla fark yok diyrum ama, virajlar, ara hızlanmalar, dışarıdakilerin bakışı, uzun yollar vs Audi'nin daha üstün olduğunu gösterecek. Sonuç olarak Audi quattro olarak ünlenmiştir, quattro bambaşka bir duygu bunu yaşayın hissedin ve aracın hakkını verin... :))

Not: 2004'de yıllında audi a4 2,5 q vardı; karlı dönemde Uludağ yolunu günde 10 defa çıkıp inerdim, her defasında jandarma beni görünce yine sen mi kareş geç diyordu...

inşallah severim ama yaşım henuz 21 ne biliyim biraz emekli aracı gibi geldi.
    ayrıca tesekkur ederim.

bir de bu vitesin konumu D de iken freni indirip ayağımı pedaldan cektiğimde araç kendini öne atı veriyor bunun bir ayarı varmıdır cok rahatsız edici yada alışınca pek etkilemezmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Orjinalden alıntı: lsblack

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

inşallah severim ama yaşım henuz 21 ne biliyim biraz emekli aracı gibi geldi.
    ayrıca tesekkur ederim.

bir de bu vitesin konumu D de iken freni indirip ayağımı pedaldan cektiğimde araç kendini öne atı veriyor bunun bir ayarı varmıdır cok rahatsız edici yada alışınca pek etkilemezmi?

araba dururken frenden ayağını cekince 5-10km/h hiza kadar kendisi hizlanir gaz pedalina basmadan... eğer cok anormal bi sekilde hızlaniyorsa servise goturmende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firadiko -- 19 Ocak 2009; 4:32:55 >

• arkadaşlar bende aranıza katıldım

audi a4 2004 1.8T quattro s-line 193hp arabadan cok memnunum tavsiye ederim
  • uygun fiyata bulursam alıcamda pahalı
  • SATILIK

2005 AUDİ A4 1.6
    1600CC
    59.000KM
    8 HAVA YASTIGI
    ESP
    ABS
    4 CAM OTOMATİK
    MANUEL VİTES
    DIGITAL KLIMA
    PARK SENSÖRÜ
    ALARM
    TAPE / 6Lİ CD PAKET
    RENK : TOPRAK GRI
    DOGUS OTOMOTİV BAKIMLI
    4 ADET YAZ - 4 AD KIS LASTIGI
    ZENON FAR
    DOŞEME = BEJ RENK
    SİGARA İÇİLMEMİŞ
    SAHIBINDEN
    52.000 KM DE YANİ 4 AY ONCE BRC LPG SIRALI TAKILDI.

FİYATI : 39.000 TL EN SON FİYATIMIZDIR.
    ARACIN SOL ON VE SAG ARKA LOKAL OLARAK BOYANDI (CİZİKTEN DOLAYI)

OZELDEN MAİL ATAR İSENİZ ARAC FOTOLARINI GONDERE BİLİRİM...

İYİ GÜNLER,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanalgac -- 29 Ocak 2009; 20:54:30 >
  • geçengün füme rs6 yoldaydı...bmw m teknik bodysiyle m3 lere m5 lere benzetiyo...audi öyle bi model yapsmışki s paketleriyle falan bile bu aracın yanına yaklaşamaz..bravo
  • Yeni RS6 şu ana kadar kimse almadı, nerden gördün?
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Şubat 2009; 0:40:42 >
  • göztepede (istanbul) trafikte süzülüyodu
  • Arkadaşlar selamlar Audi TT 1.8T Quattro 225bg sahibiyim...Benim aracımda da TT nin artık klasikleşen gösterge tablosu problemi var...Aranızda "İZMİR"'de özellikle bu problemi onarabilecek işinin ehli bir usta bilen varmı?

PM atarsanız çok sevinirim.

• 2004 siyah audi a4 1.6 ile bende artık audiciyim
  • quote:

http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6-02WQQaXQQ11718349WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2009_model_audi_rs6_avant_5_0_fsi_quattro_v10_580_hp-02WQQaXQQ11830566WQQpXQQdisplayitem

2009 RS 6

[@Egunns /b]

Hocam senin gördüğün araç ilk ilandaki araçtır büyük ihtimal.

Gökhan35,

bende AUDI´ye hastayim tabiki PASSAT´tan sonra ama fiyat olarak AUDI´nin cok abarttigini düsünüyorum en cokta RS6 icin 97.000 €urodan basliyor fiyatlar, ucmus bunlar fiyat konusunda. Sonunda MERCEDES BENZ deyil bir AUDI aliyorum icinde VW Teknolojisi olan. Audi A6 PASSAT´tan önce alacaktim ama malesef fiyatlar bana pahaliya geldi. VW PASSAT ile 12.000 € kar ettim daha.

Alin size gercek bir RS6 ABT Tuning Motor PS´i yükseltilmis 699HP 320km/h hiz son tekerlerin V/MAX siniri oldugu icin. Bizim burada HONDA FUGEL´de satiliyor fiyati 93.000 € ama arac full + full, AUDI ne verdeysi icinde var sanirim.

Iste bunu seviyorum 40.3litre ortalama yakit

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 13 Şubat 2009; 0:15:30 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.