Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4.2 benzinli
    giri
  • arkadaşlar 2005 -2006 b7 kasa oluyor herhalde .. 1.8T ler ş. içi ve ş. dısı yakıt tüketim degerlerini alabilrmiyim sizden ..

şimdiden cvplayan lara tesekkür ederim

temsili foto

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK
  • Arkadaşlar selamlar. aşağıdaki Ford ile ilgili sayfayı ziyaret edin. yorumlarınızı bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_33008809/tm.htm
  • arkdaşlar bende iki-üç ay içinde FSI motr bi A3 alacağım bana bu aracın iyi ve kötü yönlerini söyler misiniz? 1.6 2008 leonum vardı sattım bariz bi fark yaşar mıyım arabanın gidişinde, konforunda?
  • dostum seat bölümünde 1.4 tsı ile 1.6 leon arasında bir fark yok diyorsun buradada fsı motor a3 alsam farkı yaşarmıyım diye soruyorsun ..bence sadece a3 un yumuşak süspansiyon farkını yaşarsın.....
    quote:

Orijinalden alıntı: goksar

arkdaşlar bende iki-üç ay içinde FSI motr bi A3 alacağım bana bu aracın iyi ve kötü yönlerini söyler misiniz? 1.6 2008 leonum vardı sattım bariz bi fark yaşar mıyım arabanın gidişinde, konforunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 27 Temmuz 2009; 12:38:54 >
  • .

• selam arkadaşlar :) şiddetle bir a3 sahibi olmayı istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. çok güsel bi araç buldum 2005 attraction sunrooflu 63binde siyah 3kapı fakat araç sağdan komple boyalı kazadan dolayı sol ön çamurluk değişmiş ön kaputtada lokal boya var. en son 30.500e bıraktı araç çok hoş ve diri duruyo bakınca açıkçası çok beğendim ama size fiyat nasıl ve bu şartlarda almam mantıklımı son olarak yakıt sarfiyatı nasıldır. yorumlarınızı bekliyorum:)
  • Belki önümüzdeki yıllarda bir Q7 alırım... Belki de almam bilemiyorum...

Yurtdışından Audi fiyatlarını veriim dedim...

Bi Q7, bi cabrio A4...

• Hangi siteden acaba bu fiyatlar?
  • merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı.orjinal audi a3 quattro (1997-2003 arası modeller) son susturucusu arıyorum.orjinalini söktürüp performans egzozu taktıran arkadaşlar varsa orjinalini satmayı düşünürler mi? teşekkürler iyi formlarr :)
  • arkadaslar suanda toyota auris kullaniyorun 1.6 comfort mm 2008.. aracimi audi bayiinde paraya saydirip ustune 30 milyar verip a3 1.6 102 bg otomatik alabilirmiyim. yazlikta oldum icin bayiye gitme sansim yok ama istanbula donene kadar sabredemiyorum. gerci kasa degisikligide gundemde oldugu icin cok kararsizim acaba beklesemmi ne dersiniz
  • Sayın AUDI severler&kullananlar,

İkinci araba alma ihtiyacım oluştu.2. el yapı gereği alamam.

Aslında 30.000 TL hazır param olmasına rağmen şarları zorluyarak 57.000 TL civarı 3 araç bakınıyorum.BMW 1 serisi-otomatik,A3 1,4 122 beygir-otomatik veya VW Tiguan 1,4 150 beygir 4x2 düz vites.

Bu seçeneklerden sizlere cazip gelen,+'sı olan hangi araçlardır?

Fikir verebilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

egeliefe
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

Sayın AUDI severler&kullananlar,

İkinci araba alma ihtiyacım oluştu.2. el yapı gereği alamam.

Aslında 30.000 TL hazır param olmasına rağmen şarları zorluyarak 57.000 TL civarı 3 araç bakınıyorum.BMW 1 serisi-otomatik,A3 1,4 122 beygir-otomatik veya VW Tiguan 1,4 150 beygir 4x2 düz vites.

Bu seçeneklerden sizlere cazip gelen,+'sı olan hangi araçlardır?

Fikir verebilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

egeliefe

Audi'yi çok severim ama senin yerinde olsam Tiguan'ı seçerdim.Sonuçta Tiguan ile Suvların giriş segmentinden.Bence Audi A4 ve üzeri modellerde tercih edilmeli.
  • Sorduğum sorulara cevap vermek adetim olduğu için,son kararımı yazıp bu sayfalara veda ediyorum:

Citroen C4 Picasso-1,6 dizel 110 beygirlik motor-6 ileri otomatik vitesli(MCP)-Cam tavanlı aracı almaya karar verdik ailecek.

Herkese iyi bilgi paylaşımları.

egeliefe
  • Merhabalar, A3 hakkında bir sorum olucak, Audi'nin web sitesinden baktığım bilgilere göre, A3'ün hem Quattro hemde S-Tronic özelliğine sahip aracını bulamadım, sadece quattro modeli yazıyor, Quattro modelinde S-tronic Şanzıman seçebilme şansımız varmı ?
  • arkadaşlar tavsiye ettiğiniz Audi tt tipi hangisidir.tts mi ttr mi tt mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Merhabalar, A3 hakkında bir sorum olucak, Audi'nin web sitesinden baktığım bilgilere göre, A3'ün hem Quattro hemde S-Tronic özelliğine sahip aracını bulamadım, sadece quattro modeli yazıyor, Quattro modelinde S-tronic Şanzıman seçebilme şansımız varmı ?

A3'ün 2.0 TFSI quattro S tronic modeli bulunmaktadır.Türkiye için anahtar teslim fiyatı yaklaşık 51.000 Euro'dur.
  • Yani 2.0 Tdi Quattro modelinde Otomatik vites seçeneği yoktur öylemidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Yani 2.0 Tdi Quattro modelinde Otomatik vites seçeneği yoktur öylemidir ?

A3'ün Dizel motolar için hem quattro hem otomotik vites versiyonu üretilmiyor.Quattro zaten sadece s'tronic ile birlikte olur otomotik viteslerde.Fakat bu konfigürasyon A3'ler için üretilmiyor.
  • A3 modeli baz alındığında, quattro modeli tercih edilse kışın 4x4 jeep kadar rahatlık yaratırmı ? Şimdi şu sorunu dile getirmek istiyorum,
    Hem Quattro hem Tiptronic şanzıman modelini almak istiyorum ama Quattro'nun Tiptronic seçeneği yok manuel vites var,Quattro Tiptronic vites'in rahatlığından alıkoymayacak kadar güzel'mi ? Quattro'yu biraz açarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.