Şimdi Ara

Audi'si Yanan Arkadaşın Konusu Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Audi sizler için üst segment, benim için alt segment diyen).! Arkadaşı görüseniz şunu söyleyin; senin üst segmen yalan oldu ama bizim alt segmen aslanlar gibi duruyor.
  • http://www.turbofsi.net/forum/sohbet/32261-2-aylik-audi-a4-aracim-bugun-seyir-halinde-alev-aldi.html

Bir de gidip aracın hiçbir aksamında değişiklik yapılmadı demiş utanmadan.

35w lık ampul yerine 55w lık ampul takmış. Sonra "Ama yüksek wattlı ampul takınca sigorta atması gerekiyordu" diyerek dava açacakmış doğuş otoya
  • Adam gidince arkasından sallamayı adamlık sayan üyelerin toplanması ne güzel olmuş Forum kalitemiz belli.

Adam buradayken bu konuya mesaj atanlardan kaçı yazdı?

Bu arada o konun delil niteliği vs. yoktu

O değilde adam ampul değiştirmiş beğenmediği için araç yanmış asıl sorun şu o yangın çıkınca aracın hiç uyarmaması da bir sorun değil mi sizce?

Adam haklı yangın çıkınca bile sigorta atmıyor.

Araç yanarken kapıların açılmaması saçma değil mi?

Arkadaş değişiklikk yok dedi sonra konusuna yuazdım bana düzgünce cevap verdi.

Bence onu gaz pedalına taktırdığı tepkime hızlandırıcı ile suçladım ama o bana açıklama yaptı mı yaptı.

Bence bu arada konu açıp onun hakkında konuşmak gereksiz ve boş bir konu niteliği verir.

En azından konu detayları biliniyor sonucu da kendileri yazar zaten.

En kötü parasını arkadaş kasko şirketinden alır audiyi kazıklama gibi bir amacı olduğu düşüncesinde değilim.

Hatalı o olabilir belki doğuş otoyu suçluyor da olabilir ama bence asıl sorun bu forumda bu tarz konuların üsründen kendisine prim çıkarmaya ve egosunu tatmin etmeye çalışanlarsınız.

Bilmeden konuşamkta üstümüze yok ben dahilim buna.

Senersongur gidince kendisini çok savundum ama sonra öğrendim ki ettiği bir küfürden dolayı çizilmiş.

O nendenle tekrar yönetime özürümü bildiriyorum hata yaptım.

Burada yargılamanın bir amacı yok belki bu duruma nasıl bir davranış sergilenmesi konuşulabilir ama üyeyi yargılamak kabul edilebilir değildir.

Neden burası delil olmaz demem deki sebep ise burası zaten resmi bir forum değil bu cevabı bizzat bir yönetici bir konu içinde vermiştir araştıranlar bulabilir elbet

Üyeyi değil aracı yorumlayalım diyorum.

• biz çok tuhafız vallahi, özellikle araba konusunda. biz bir araç alıyoruz, eski ya da yeni. hemen aracın sağını solunu kurcalatıyor, orasını burasını deldirip renkli çirkin ampuller, lambalar taktırıyoruz. tavanı kestirip uyduruk sanruflar monte ettiriyoruz. acayip çirkin jantlar alıp kullanıyoruz. arabayı maymuna benzetip yollara çıkıp geziyoruz ve de çok komik oluyoruz. ondan sonra da araçta orjinallik bozulduğu için sorunlar baş göstermeye başlıyor. sonra hemen araçtan soğuyup satmaya kalkıyoruz, ama maymuna çevirdiğimiz aracı satmakta zorlanıyoruz. çünkü kimse haklı olarak burası kurcalanmış, sağına soluna bir şeyler takılmış aracı almak istemiyor.
  • hani şu gündüz gözüyle sis farı yapıp dolaşan şahinci doğancı apaçi takımı vardırya audiyi kendisinin alt segmenti olarak gören o arkadaş işte gündüz sislerini onlar gibi yakaraktan dolaşmayı pek bir seviyormuş hatta sis farı daha çok dikkat çekebilsin diye parasının şovunu o sürekli çemkirip küçümsediği insanlara karşı daha iyi yapabilsin diye sen git yüksek amperli ampül tak ve neticesinde ısıtıp tamponu yakınca sonrada vayy audi kusurlu. Allahın ilahi adaleti işte.
  • apaçi her sınıfta var bu kanıt kanında apaçilik varmış zengin arkadaşımızın
  • apaçi her sınıfta var bu kanıt kanında apaçilik varmış zengin arkadaşımızın
  • Milletin alt segmenti bizim hayallerimize giremiyor anasını satayım...
  • o konuya mesaj yazmadım ama keşke milleti uyarsaydım, konuyu açan bende blokluydu ve kesin ergenin biri dalgasını geçti fake konuyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Konu dogus otonun kulagina gittigiyse ki kesin gitmistir,forum yonetime yapilan baski sonucu saniyesinde silinmistir.

abi yanlış anlamışsın konuyu.

ayrıca oto elektrikçileri de, pata küte sigortadan kablo çekerler. hiç bakmazlar yanacakmıymış patlayacakmıyış.
    geçen gün sol cam sigortası attı. kendim baktım. değiştirdim olmadı. sanayide elektrikçiye gittim. camın devresi ayrı bir sigortadan daha geçiyormuş koruma sigortası. onu değiştirecekti.
    adam taktı 30 amperlik sigortayı taktı geçti. eski sigorta ise 7,5 amperlik ti.

o arabaya öyle şey takıp ta doğuş'a dava açmak mantıksız.
    konuyu biliyorum. ama sanayide taktırdığını bilmiyordum açıkçası.

Bende sanayideki elektrikçide sis farı ve tesisatı taktırdım. neden dolayı oluyor yangın anlamış değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishielectric

O cocugu hala savunabilen adamlari gormek beni sasirtiyor.
    Etmedigi terbiyesizlik soylemedigi kufur kalmamisti son mesajlarinda, bilmem sahit olma sansina sahipmiydiniz.

Audi'si Yanan Arkadaşın Konusu Hakkında

• O arkadaş ilk önce masum masum sadece arabasında durup duruken yangın çıktığını alev aldığı vs vs yazdı ve tüm forum o arkadaşı desdekledi sonra ne oldu bilirkişi geldi ve arabasında uygunsuz sis farı taktığını tespit etmiş ve arkadaş evet ben sanayide iyi bir elektirkçide sis farlarını değiştirdim (15/35 yerine15/55sis far taktırmış)diye konuyu yeni bir boyuta taşıdı ve kendini bir şekilde hakklı gördüğü yönde savunmaya devam etti ve bu sefer forumdaki arkadaşların %80 sen haksızsın sen hatalısın dedi ve savaş çıktı arkadaş çok KIZDI ve konuyu sildirdi
    Şu an zaten yönetimden ceza almış forumdan uzaklaştırılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asityanığı -- 8 Mayıs 2014; 10:18:00 >
  • Müdahale etmişmiş birde sanayide etmişmiş maniac falan mı bazılarınız sanayide değilde nerde edecekti ki, 12volt ile çalışan zenon olmayan araca 150.000 volt çeken zenon taktım yangın başlamadı araçta, p21 in 5w ı yerine 60w olanını bağladım yine yangın başlamadı araçta, sadece 55w yerine 100w lık h1 uzun fark taktım gene yangın başlamadı araçta ama sigorta arttı ve 50 kuruş biliyorsunuz çalışmadı ama yanmadı da şimdi 150 binlik araç yanlış bişi olduğunda sigorta atmak yerine yangın başlatacaksa yimişim kalitesini o araçı yaksak yanmaması lazım fiyatına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Müdahale etmişmiş birde sanayide etmişmiş maniac falan mı bazılarınız sanayide değilde nerde edecekti ki, 12volt ile çalışan zenon olmayan araca 150.000 volt çeken zenon taktım yangın başlamadı araçta, p21 in 5w ı yerine 60w olanını bağladım yine yangın başlamadı araçta, sadece 55w yerine 100w lık h1 uzun fark taktım gene yangın başlamadı araçta ama sigorta arttı ve 50 kuruş biliyorsunuz çalışmadı ama yanmadı da şimdi 150 binlik araç yanlış bişi olduğunda sigorta atmak yerine yangın başlatacaksa yimişim kalitesini o araçı yaksak yanmaması lazım fiyatına bakın

Aynen öyle
  • quote:

Müdahale etmişmiş birde sanayide etmişmiş maniac falan mı bazılarınız sanayide değilde nerde edecekti ki, 12volt ile çalışan zenon olmayan araca 150.000 volt çeken zenon taktım yangın başlamadı araçta, p21 in 5w ı yerine 60w olanını bağladım yine yangın başlamadı araçta, sadece 55w yerine 100w lık h1 uzun fark taktım gene yangın başlamadı araçta ama sigorta arttı ve 50 kuruş biliyorsunuz çalışmadı ama yanmadı da şimdi 150 binlik araç yanlış bişi olduğunda sigorta atmak yerine yangın başlatacaksa yimişim kalitesini o araçı yaksak yanmaması lazım fiyatına bakın

Hocam mesajınız çok komik geldi kusura bakmayın.

yarım bilgi ile ciddi yazı yazınca komik oluyor

"150.000 volt çeken" ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

O arkadaş ilk önce masum masum sadece arabasında durup duruken yangın çıktığını alev aldığı vs vs yazdı ve tüm forum o arkadaşı desdekledi sonra ne oldu bilirkişi geldi ve arabasında uygunsuz sis farı taktığını tespit etmiş ve arkadaş evet ben sanayide iyi bir elektirkçide sis farlarını değiştirdim (15/35 yerine15/55sis far taktırmış)diye konuyu yeni bir boyuta taşıdı ve kendini bir şekilde hakklı gördüğü yönde savunmaya devam etti ve bu sefer forumdaki arkadaşların %80 sen haksızsın sen hatalısın dedi ve savaş çıktı arkadaş çok KIZDI ve konuyu sildirdi
    Şu an zaten yönetimden ceza almış forumdan uzaklaştırılmış

Keşkr baştan bu özeti okusaymışim.

• quote:

...o araçı yaksak yanmaması lazım fiyatına bakın

• O konuya ben yetişemedim de, yahu ben 12 yıldır araç kullanıyorsam 12 yıldır, çevremde gördüğüm herkes hatırladığım kadarıyla 25 yıldır sanayiden far takıyor.

Kim farı patlayınca servise gider? Alır sanayiden takar geçer. Hatta ben patlayınca , daha aydınlık kalitelisini alıyorum falan.

Ampül değiştir diye araç mı yanar
  • quote:

• allah aşkına forumda kaç kişi far ampullerini yetkili servisde değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.